Hartolan Vesiosuuskunnat…

Tälle sivustolle rakennetaan kohta aivan uusi Hartolan Kuningasjätkän blogisivusto. Sivulla tullaan käsittelemään Hartolan kuningaskunnan päätäntäelimien ylilyöntejä  puoluerajoista riippumatta , mitään asioita salaamatta tai mitään niistä poisjättämättä.

Sivustot saivat alkusysäyksen  vuonna 2008 toteutetusta, sittemmin surullista kuuluisuuttakin savuttaneesta ,   Itä-Hartolan Vesiosuuskunnan putkistonveto ja asiakaskunnan haalinta- hankkeesta, joka ei oikein ottanut onnistuakseen, ei vaikka yritys oli hyvä ja muutama kaivokin pilattiin siksi että saataisiin asiakkaita silloisen Koittilaisvaltuutetun puuhaamaan vesiosuuskuntaan.

Syy miksi hommaa lähdettiin kehittämään, oli pääasiassa se, että terveystarkastaja kielsi hernekeiton myynnin, koitin kuppilana tunnetulta juottolalta, koska kuppilan käyttämä, hernekeiton pääraaka-aine katsottiin kelpaamattomaksi ruuan valmistukseen.

Tästäpä kuppilanomistajalle sitten tulikin ajatus, että mistäpä sitä  keitoksen pääraaka-ainetta parhaiten saisi ja edullisimmin kuin Hartolasta, Paavinlammesta siellähän sitä entistä ruumiinpesuvettä piisaa Hartolan terveyskeskuksen vuodeosaston takana yllinkyllin.

Tätä varten piti perustaa vesiosuuskunta, jotta putkilinjojen vetoon päästäisiin ja kunnollista vettä saataisiin pataan, edelleen asiakkaille myytäväksi.

Tästä aiheesta sittemmin on poikinut useita episoodeja ja aiheita moniin kertomuksiin joita tulen siirtämään aiemmilta palstoiltani tänne, kuvineen ja linkkeineen.

Odotelkaa rauhassa niin saatte lisää luettavaa, takaan että ihmetys tulee olemaan suuri monilla ja joillain voi mielessä käydä myös, että voiko näin edes ollakaan oikeasti. Vastaus siihen kysymykseen on: Kyllä voi, ainakin Hartolan Kuningaskunnassa!

Lukemisiin siis, mutta jos joku haluaa esimakua siitä mitä tuleman pitää, niin tuossa linkki edellisille sivuille jotka eivät aivan kunnolla toimi, mutta ovatkin vain välivarastona.. kuningasjtk2.blogaaja.fi

Ps. Tässä ja nyt, annan luvan tekstieni käyttämiseen tarpeellisina jutunjuonina lehtikirjoittelua varten, ehdolla että lähde mainitaan!

 

Hartolassa 1 marraskuuta 2013

kuningasjätkä

Kommentointi on suljettu.

css.php