Linkkejä kuvakokoelmaan, jotta näkisitte kuinka Hartolassa suojellaan luontoa, varsinkin pohjavesialueilla, joiden suojelemiseksi koko vesi ja viemärilaki on tehty!

Tuossa muutama linkki kuvasivustoille josta voitte katsella kuinka hienosti ja luontoa säästäen vesi-ja viemäriputket haudattiin Hartolan pohjavesien muodostumisalueille, kun maailmaa piti Hartolassakin alkaa pelastamaan!’Jutussa on muutamia tekstejä siitä’ missä mennään, ja missä mentiin pieleen jo alkajaisiksi!

””””””””””””””””””************************************************************************************””””””””””””””””””””””””””””’

Vanhoja kuvia Googlelta, siitä kuinka putket haudattiin Hartolassa.
29.10.2013 12:53 –

Tuossa taannoin vanhalla blogisivustoillani,  pahoittelin  sitä että olivat Googlella menneet vaihtamaan kuvat EARTH streetwieviin siltä ajalta kun putkia ym. materiaalia piiloteltiin maastoon. Uusissa kuvissa ei näitä todisteita enää näy, eikä kaivuukoneita työssään.

Mutta onneksi olen kova poika dokumentoimaan ja kun aikani muisteja tutkailin, niin löytyihän ne kuvat. Samoja ovat jotka aikoinaan toimitin Heinolan poliisillekin todistusaineistoksi.

Poliisia ei vaan kiinnostanut edes avata sinetöimääni cd levykettä, että olisi voinut tutkia asiaani aikoinaan. Mutta  poliisilla lienee ollut jotain paljon tärkeämpää puuhaa sen  vuoden aikana jolloin minun ilmoitustani  ympäristörikoksesta, piti tutkia, ennen kuin teko vanhenisi? Poliisilla oli täysi työmaa tarkastaa etteivät kuorma-autoilijat syyllistyisi tieliikenteen sosiaalilakien rikkomisiin, ynnä muihin vakaviin rikkomuksiin, joista sakottaminen ei vaadi syyttäjäntoimia ja sen kummempia selvityksentekemisiä.?No eihän sille mitään voi, kun ammattitaito ei riitä, moneen yhtaikaiseen asiaan. Siinä vaan kävi sitten niin että juttu pääsi vanhenemaan syliin, ennen syyttäjäviranomaiselle pääsyä.

Mutta muutamat asiat eivät vanhene, kuten todistekuvatkaan ei katoa minnekään. Jonkun ajan päästä kunhan kaivantoihin haudatut kannot alkavat todenteolla sulaa, niin huomataankin, että pohjavesialueella johon tämäkin Kalhonkyläntien varsi kuuluu, alkaa pohjavesien PH-nousemaan hiljalleen. Mitäs sitten tehdään?

Laitan tuohon linkit joista kuvia voi tiirailla:

http://aijaa.com/ExoBPj
http://aijaa.com/G34Uh6
http://aijaa.com/mxGDUB
http://aijaa.com/0OngjG
http://aijaa.com/3kwyw0
http://aijaa.com/2KykV6
http://aijaa.com/zcMTcQ
http://aijaa.com/gMkd33
http://aijaa.com/MN9fBN
http://aijaa.com/qKD1UD
http://aijaa.com/DqorJh
http://aijaa.com/yFIFrO
http://aijaa.com/vkNK7X
http://aijaa.com/ocC171
http://aijaa.com/Taziz7
http://aijaa.com/6zmRHv
http://aijaa.com/zzK2ml
http://aijaa.com/oFEJ3e
http://aijaa.com/A27ot4
http://aijaa.com/5jbTcg
http://aijaa.com/Uci177

Kommentointi on suljettu.

css.php