JÄSENET VUOTAVAT

Huhupuheet kertovat, että Itä-Hartolan vesiosuuskunnan tiedotus ja informaatiotilaisuudessa olisi jäseniä varoiteltu kertoilemasta Itä-Hartolan vsiosuuskunnan ongelmista, ulkopuolisille , ei vielä liittyneille.. ym. Ja varsinkin aivan erikseen mainittiin keskusteluissa minun nimeni, ettei kuningasjätkälle pidä mitään kertoa, se kun on semmoinen paska tyyppi joka kertoo kaiken lehdille ja julkisuuteen!!

Jostain syystä kuitenkaan vesiosuuskuntalaiset eivät jaksa enää pysyä ruodussa ja olla kuuliaisia osuuskunnan ”harhaanjohtajille” Saumat alkavat rakoilemaan. Vene vuotaa, tai oikeastaan laskee sisäänsä..

Minulle nimittäin toimitettiin, jostain kumman syystä keskellä yötä nukkuessani, postilaatikkoon, ilman kirjekuorta , nippu papereita jotka koskettelivat aika tarkkaanottaen kaikkea viimeaikoina tapetilla ollutta asiaa koskien Itä-Hartolan vesiosuuskunnan rahoituskriisiä ja sen vaihtoehtoja.

Olen siis saanut haltuuni asiakirjoja, joiden alkuperästä, eli tuojasta minulla ei mitään tietoa ole, epäselvää valvontakamerakuvaa lukuunottamatta(pahaksi onnekseni olin vahingossa irroittanut infrapunavalonheittimen johdon seinästä imuroidessani taloani), mutta ilmeisesti tuojan tarkoitus on että ne saatettaisiin yleiseen tietoon. Asiakirjat toimittanut teki aivan oikein toimittaessaan paperit minulle, sillä tosiaankin minä tulen ne vuotamaan julkisuuteen tavalla tai toisella. Itseasiassa on oikeastaan aika hyvä näin etten tiedä kuka aineiston on toimittanut, voimme siis keskittyä pelkästään itse varsinaiseen asiaan!

Olenpa ollut yhteydessä mediaan jo ja media on ilmoittanut olevansa kiinnostunut asian etenpäin kertomisesta lehdistössä.

Nythän on niin, ettei missään tai yhdessäkään paperissa lue, että ne olisivat salaisia, jolloin lienee päivänselvää, että ne voidaan julkisesti julkaista silloin, rikkomatta mitään yksityisyys-suojaa tai salassapitomääräyksiä. Ja oikeastaan ihan sama se mulle olisi vaikka paperit kuinka salaisia olisikin vuotaisin ne julkisuuteen siinäkin tapauksessa tavalla tai toisella. Sillä ei salailu mitään auta tässä tapauksessa. Kun on sössitty asiat niin on sössitty!

Siis haltuun saamani asiakirjat ovat:

08.7.2013 vesiosuuskunnan tiedote liittyneille kiinteistöille, tilanteesta Itä-Hartolan Vesiosuuskunnan  toiminta-alueella.

30.9.2013 tilannetiedote Itä-Hartolan vesiosuuskunnan liittyneille kiinteistöille

Itä-Hartolan vesiosuuskunnan kirjanpito, vuosilta 2011 ja v 2012.

Muistio, 24.5.2013 Asianajotoimisto Lehtinen@Koponen tekemästä selvityksestä, Itä-Hartolan vesiosuuskunnan liitosvaihtoehdet, kumppanina Hartolan kunta.

——————————————————————

Hyvin mielenkiintoista luettavaa on kaikissa papereissa Papereihin kannattaa tutustua ne löytyvätSeuraavista linkeistä:::


Taselaskelmia ynnä muita selvityksiä IHVOK

Nimikkeellä, Mikä on kun ei taidot riitä, kun hommat ei hoidukkaan niinkuin vettä vaan?
******************************************************************************

 

 

 

http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/30.9.13-Tiedote-sivu-1.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/30.9.13-Tiedote-sivu-2.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/30.9.13-Tiedote-sivu-3.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/30.9.13-Tiedote-sivu-4.jpg

Ja vielä hieman jatkoa:

http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/8.7.13-Tiedote-s-1.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/8.7.13-Tiedote-s-2.jpg

Asianajaja Sanna Koposen  lausunto konkurssiasiaan:

http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-HARTOLAN-VOK-As.ajo-Koponen-s1.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-Hartolan-VOK-Asajo.-Koponen-s2.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-HARTOLAN-VOK-As.ajo-Koponen-s3.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-HARTOLAN-VOK-As.ajo-Koponen-s4.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-HARTOLAN-VOK-As.ajo-Koponen-s5.jpg
http://kuningasjtk2.blogaaja.fi/files/2013/10/ITÄ-HARTOLAN-VOK-As.ajo-Koponen-s6.jpg

***************************************************************************************

Siinä ne nyt on, ihastelkaa nyt näitä salaisuuksia, sillä  näitä ei vesiosuuskuntien ulkopuolisille saisi kertoa, jostain kumman syystä??  Oikeasti kaikki paperit pitäisi olla julkista tietoa ainakin jossainmäärin, sillä julkisuus luo luottamusta, salailu sitävastoin tuhoaa luottamuksen!

Mutta se oleellinen asia, että kuka missä ja kuinka, on rahaa kadottanut ja mihin tarkoitukseen, ei selviä näistäkään papereista.

Mielestäni  Hartolan kunnan , ennen mahdollisia yrityskauppoja ja vastuuhenkilöiden vastuusta vapautuksia,  pitäisi alistaa asiat poliisitutkintaan, sillä aivan selkeästi alkaa jo tuntumaan siltä että rikoksen tunnusmerkistöt täyttyvät pikkuhiljalleen, ja  koska selvyyttä siitä minne varat ovat kadonneet ei saada muuten, kuin vaatimalla poliisin puuttumista asiaan, ehdotan että joku todellakin ryhtyisi toimeen laatimalla rikosilmoituksen ja vaatimalla tutkintaa heti.

Luulisi Vesiosuusknnan toimintaan otetun lainan omavelkaista takaajaa asiat kiinnostavan, mutta eikä mitä. hys-hys hiljaa vaan hyssytellään?

Minulla kuntalaisena ei olisi yhtään kiinnostusta, maksella IHVOKn sössimiä rahoja takaisin ennen kuin syylliset on kaivettu esiin ja vaadittu osaltaa vastuuseen!

Kommentointi on suljettu.

css.php