KONKURSSIKYPSÄÄ Itä-Hartolan Vesiosuuskuntaa kaupataan Hartolan kunnalle!

Perseauksita Itä-Hartolan vesiosuuskuntaa myydään lehmäkaupoilla Perseaukiselle Hartolan kuningaskunnalle!

Ote Itä-Häme lehdestä :

Lainaus alkaa””Kunnan autettavaksi ajautunut Itä-Hartolan Vesiosuuskunta tarjoaa liiketoimintaansa kunnan ostettavaksi.
Osuuskunnan hallitus pyytää kunnalta kirjallista tarjousta kaupan ehdoista, jotta voisi käsitellä asian kokouksessaan 20. lokakuuta. Tämän jälkeen vesiosuuskunta ja kunta pitäisivät yhteispalaverin, jossa sovittaisiin tarkemmat ehdot ja menettely kaupan toteuttamiseksi.
Hartolan kunnanhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina. Päätöksen pohjaksi on pyydetty Nordean selvitys siitä, miten vesiosuuskunnan lainaa voidaan järjestellä, jos se kunnallistetaan.
“” Lainaus päättyy.

Muistatteko ollenkaan kuinka tämänkin ennustin jo aikaa sitten tapahtuvaksi? Tämän ennusteen heitin jo vuonna 2008!

Mutta miksi Hartolan kunnan pitäisi jotain ostaa, sillä sehän on jo ensimäisen erän maksanut ja joutuu näillänäkymin maksamaan loputkin erät, koska epäselvuuksien takia Itä-Hartolan vesiosuuskunta ei pääse velkaselvitykseen.

Hartolan kunnan ei nyt pitäisi lähteä hätäpäissään ostelemaan konkurssipesiä vaan vaatia laaja kirjanpitotarkastus sekä poliisitutkinta vesiosuuskunnan asioista vastanneista ja heidän toilailuistaan.

Aivan varmaa on ettei yhdenkään  Itä-Hartolan vesiosuuskunnan rahavastaavan asiat kestä päivänvaloa, ei ainakaan kovin kirkasta valoa!

Nämä puuhamiehet sekä naiset? pitää ehdottomasti asettaa henkilökohtaiseen vastuuseen tekemistään tahallisista virheistä joita kyllä riittää.

Minä kuntalaisena vastustan ehdottomasti että kuntalaisten täytyy maksaa muutaman Koitilaisen laskutaidottoman tunarin, aiheuttamat töppöilyt.

Mikäli kunta ei aio alistaa vesiosuuskunnan asioita tutkittaviksi tulen itse mahdollisesti avaamaan keskustelut tai tekemään jopa rikosilmoituksen Itä-Hartolan vesiosuuskunnan hallituksen toimista!

Voisivatkohan vesiosuuskunnan vetäjät ainakin aluksi itsekin maksaa omat,”lahjaksi saadut” vesi ja viemäriliittymänsä sekä pumppaamonsa? Näin voitaisiin saada edes hieman lisää rahaa hassailtavaksi konsulenttifirmojen esittelijöille?

Hei ihan oikeesti päättäjät, nyt tarkkana elkää enää antako kusettaa itseänne uudestaan. Kai se yksi kerta riitti? Virheistä pitää oppia!

Mutta Hartolan kunta antaa kusetuksen jatkua, juuri äsken kopioin Itä-Häme lehdestä  uutisen jonka mukaan kuntalaiset joutuvat maksamaan  Koittilaisten putkisäpinät:

Hartolan kunta aloittaa neuvottelut Itä-Hartolan vesiosuuskunnan liiketoiminnan ostamisesta. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina ja valitsi kunnan edustajiksi neuvotteluihin kunnanjohtaja Merja Oleniuksen, hallintojohtaja Juho Järvenpään, kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Palmin (kesk.) ja hallituksen jäsen Taisto Tervon (ps.).
Vesiosuuskunnan hallitus oli pyytänyt kunnalta kirjallista ostotarjousta kokoukseensa ensi sunnuntaiksi ja esittänyt, että tarkemmat neuvottelut kaupasta käytäisiin vasta sen jälkeen.
Taloudellisiin vaikeuksiin ja kunnan tuen varaan ajautuneen vesiosuuskunnan kunnallistamisesta on Hartolassa keskusteltu jo pitkään.

EIHÄN TÄSSÄ OLE MITÄÄN JÄRKEÄ!! ETTÄ SIIS KUNNAN PITÄÄ VIELÄ O. S. T. A. A.  TÄÄ FIRMA,  HARTOLAN KUNTAHAN OLISI SE SAANUT MUUTENKIN, VAIN OTTAMALLA VELAT MAKSETTAVAKSI JA THATS IT.. VAI KUULOSTAAKO SE HIENOMMALTA, ETTÄ TEHDÄÄN KAUPAT..

SIINÄ SE TAAS NÄHTIIN KUN TUPPURAINEN OLI TAPPURAISEN TAKAAJANA!

Kommentointi on suljettu.

css.php