KEHOTTAISIN HARTOLAN KUNNAN PÄÄTTÄJIÄ TUTKITUTTAMAAN IHVOK:n KIRJANPIDOT JA MUUT SELVITYKSET, ENNEN VESIOSUUSKUNNAN OSTOPÄÄTÖSTÄ , ENNEN KUIN VASTUUHENKILÖT VAPAUTETAAN VASTUUSTAAN !

KEHOTTAISIN TOIMIMAAN NOPEASTI, ENNENKUIN ASIAT VANHENEVAT, NIIN ETTEI NIILLE ENÄÄ MAHDETA MITÄÄN.

OSOITTAKAA NYT KUNTALAISTEN VALTUUTTAMAT EDUSTAJAT, ETTÄ OLETTE KUNTALAISTEN ÄÄNEN JA KANNATUKSEN ANSAINNEET TULEVALLEKIN VALTUUSTOKAUDELLE JA TOIMIKAA!

Itä-Hartolan Vesiosuuskunnan toiminnassa on monia ylilyöntejä ja selkeitä tahallisiakin virheitä. Niiden syylliset tulisi nyt pikimmiten selvittää ja vaatia tilille tekemisistään tai tekemättä jättämisistään.  Vetovastuussa olleet henkilöt lienevät monenkin mielestä tulleet erittäin kuuluisiksi kyseenalaisesta liiketoimintakäyttäytymisestään, että enpä ihmettelisi sitä asiaa jos vaikka tässäkin tapauksessa olisivat omat ja vieraat rahat sekaantuneet.

 

Nyt kyllä olis parempi kun Hartolassa alettaisiin pitämään iltakoulua päättäjille, hallituksen jäsenille ja valtuustolle, ensimäisenä tulisi opeteltavaksi vaikkapa talouslaskenta, sillä näyttäisi siltä ettei sellainen taito kuulu yhdenkään nyt hommailevan kunnallisvaltuutetun sivistykseen, niin yrittäjiä kuin kaikki lähes järkiään ovat.

Ihmettelenpä, että noinkin huonolla laskupäällä varustetut yrittäjät eivät ole jo itse konkurssiin joutuneet?

 http://kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi/files/2013/11/Lehtileike-uutisesta-ITÄHÄME.jpg

Mutta mikäli kunnanhallitus tai valtuusto ei asialle mitään tee, niin tulen kyllä muistuttelemaan siitäkin tulevaisuudessa ahkerasti ja varsinkin seuraavien kunnallisvaalien aikaan, ettei vaan missään tapauksessa käy niin, että vaalikarja unohtaisi herrain ketkuilut!!

Hieman vielä lisäisin tähän loppuun yhden kysymyksen Hartolan kunnan päättäjille.:

Meidän puolestamme ,jotka emme kuulu vesiosuuskuntiin tai muihinkaan vesiyhteisöihin,  haluaisin kysyä onko meidän ulosteemme ja jätevetemme jotenkin likaisempaa, kuin niiden joiden likavedet kulkevat putkea pitkin jätevedenpuhdistamoille. Hartolan putkiliittymien alueellahan jäteveden hinta on jotakuinkin 2, 5 – 3 euroa kuutiolta, mutta me jotka toimitutamme jätevetemme kuljetusyrittäjän toimesta jätevedenpuhdistamolle, joudumme kuljetusmaksun lisäksi maksamaan jätevedestämme  8,68 euroa kuutiometriltä. Eikö tämä ole kiristämistä, että saataisiin lisää liittyjiä putkistoihin, eikö tämä ole mielestänne  kuntalaisten asettelua eriarvoisiksi vesijärjestelmissä.

Onko tälläinen toiminta edes laillista?

Laitanpa tuohon linkin josta asia todentuu yhdellä silmäyksellä :

http://kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi/files/2013/11/Kun-se-putkettoman-paska-on-likaisempaa1.jpg

 

Hartolassa 8.11.2013

kuningasjätkä

Kommentointi on suljettu.

css.php