KEVA korotti huimasti eläkkeitä!

Sainpa yllätyksenä tänään postilootaani kirjeen jossa KEVA ilmoitti kuinka runsaskätisesti se tulee muistamaan meitä eläkeläisiään eläkkeen korotuksella!

Peräti vallan 1,37% korotus on tulossa  minunkin eläkkeeseen, se tekee verojen ja YLE maksujen jälkeen yli kuusi euroa kuukaudessa puhtaana käteen, vaude!

Lähetin KEVA:lle kirjeen jossa kiittelin heitä ylitsepursuvasti tästä mahtavasta korotuksesta!

Liitän kirjeeni tähän, että muutkin saatte lukea kuinka onni potkii köyhääkin välillä:

**********************************************************************************************

Kiitos avokätisestä eläkkeen korotuksesta!

Sain lähettämänne  eläkkeenkorotus ilmoituksen, jossa kerrotte korottavanne kuukausittaista nettoeläkettäni 6,33 eurolla.

Tämähän on todella ruhtinaallinen korotus näin lama-aikaan kun kaikessa pitäisi säästää siihen  pääministeri Jyrki Kataisen(kok) lanceeraamaan Yhteiseen-hyvään.

Mutta tiedustelen kohteliaimmin, onko teillä todellisuudessa varaa näin suuriin korotuksiin, sillä olemmehan me kaikki panneet merkille kuinka vaikeata aikaa KEVAkin eletään.

Kun makettavaksi lankeaa teille moniaita maksuja ja rahaeriä.
Vaikkapa nuo johtajienne työsuhdeauto- ja asuntohankinnat ja  kalliit keittiöremontitkin.
Puhumattakaan että joudutte maksamaan entiselle toimitusjohtajallemme Merja Ailukselle, jättikorvaukset kun hän mediakohun takia joutui jättämään työnsä kesken, juuri kun oli päässyt parhainta panostaan antamaan yhteiseksi iloksemme!

Minunkin kohdallani tämä korotus vuositasolla kustantaa n. 76,-euroa nettoeläkkeenä.

Tiedustelen siksi kohteliaimmin, oletteko aivan tarkkaan laskeneet sen, onko teillä tosiaankaan varaa tälläiseen tuhlaamiseen, kun meitä eläkkeen saajia on niin paljon, että silläkin summalla voisi kustantaa uudelle toimitusjohtajalle vaikka mitä, mitä tämä vaan keksiikin pyytää?

Mutta jos vakaasti edelleenkin olette sitä mieltä, että haluatte minua ja muita köyhiä eläkkeensaajia muistaa näillä ruhtinaallisilla korotuksilla, kiitän siitä nöyrimmästi.

Haluaisin kuitenkin tiedustella olisiko teidän, etujemme valvojiksi palkkaamillanne johtajilla, antaa hyviä sijoitusneuvoja, meille eläkkeenkorotusten saajille, että me osaisimme sijoittaa saamamme korotukset niin että ne mahdollisimman suuren tuoton toisivat joskus ensivuosituhannella?

Ilman kunollista ohjausta ja neuvontaa, on vaarana, että rahamme katoavat käsistämme taivaiden tuuliin, vesiosuuskuntien avoimiin piikkeihin tai alkon kassaan, eikä se liene kovin suotavaa, sillä eihän sillä kasvateta, johtoryhmien bonuspalkkiopotteja Yhteisenhyvän talkoissa!

 

P.S.
Olen julkaissut tämän kirjeen blogisivuillani, joten voitte vastata minulle joko yksityisesti sähköpostilla tai julkisesti blokisivuilleni kommentointikentässä.

 

*******************************************************************************************

Mielenkiinnolla odotan vastausta siihen millaisia sijoituskohteita KEVA:n johtajat minulle suosittelevat.

Uskon kuitenkin vakaasti, etteivät sijoitustoiminnoistaan kuuluisat ja hyvin palkitut johtajat tule suosittelemaan minulle konkurssikypsän Hartolan kunnan tai sen vesiosuuskuntien osakkeiden hankintaa, sillä en usko heidän niin hölmöjä olevan, vaikkakin toimivatkin kuntatyöntekijöiden eläkekertymien edunvalvojina.

 

 

kuningasjätkä

 

Kommentointi on suljettu.

css.php