Hartolan Kuningaskunnassa, myytävänä hyvää, todella vähäisellä käytöllä ollutta viemäri ja vesijohtoa, siirtopumppaamoineen!!

Siis aivan kohta, kunhan konkurssipesän realisointi alkaa!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Lainaus Itä-Häme lehdestä 3.helmikuuta 2014:

Itä-Hartolan vesiosuuskunnan kunnallistaminen kaatui ehtoihin

Itä-Hartolan vesiosuuskunnan kunnallistaminen on kaatunut erimielisyyteen liiketoimintakaupan ehdoista, mikä käytännössä merkinnee osuuskunnan päätymistä konkurssiin.
– Ratkaisuvaihtoehtoja etsittiin, mutta molempia osapuolia tyydyttävää ja molempien mielestä oikeudenmukaista ratkaisua ei löytynyt, toteaa Hartolan kunnan hallintojohtaja Juho Järvenpää.
Hartolan kunnanhallitus päätti maanantaina lopettaa neuvottelut tuloksettomina, koska osuuskunnan hallitus ei hyväksynyt kunnan esittämää 4 667 euron lisäliittymismaksua, vaan olisi suostunut enintään 2 900 euroon per liittyjä. Osuuskunta vastusti myös alueensa muodostamista erilliseksi taseyksiköksi ja vaati, ettei vanhoilta liittyjiltä enää jatkossa saisi kerätä lisämaksuja.
Vesiosuuskunnan hallitus on ilmoittanut, että mikäli kunnan vaatima lisämaksu on korkeampi kuin 2 900 euroa, se tulee hakemaan osuuskunnan konkurssiin.
Kunnanhallitus ei suostunut osuuskunnan ehtoihin, koska kunta oli jo tullut neuvotteluissa vastaan yli 1 800 euroa. Osuuskunnan esittämistä lisämaksuista kertyvä vajaat 170 000 euroa ei olisi kattanut edes kunnan maksamia osuuskunnan lainojen viime vuoden korkoja ja lyhennyksiä.
Vesiosuuskunnan velkojen ja omaisuuden erotus on lähes 380 000 euroa, jonka kattaminen olisi vaatinut osuuskunnan vanhoilta liittyjiltä noin 6 500 euron lisäliittymismaksuja.

Lainaus päättyy…………………………………………………………………………………………………………….

Ymmärrettävästi näyttää siltä, että mahdollisen ostajan on itse kaiveltava putket ja pumppaamot maasta, sillä tuskinpa vesiosuuskunnalla siihen koneita on varaa kustantaa.

Konkurssin tekee ongelmalliseksi tuo aiemmassa artikkelissani kirjoittamani seikka, ettei Hartolan kunta lienekään konkurssin maksumiehenä, koska vesiosuuskunnan Nordeapankin kanssa tekemästä velkakirjasta unohtuivat takaajien allekirjoitukset pois ja tuskin nyt asioiden saatua tälläisen suunnan Hartolan valtuutetut niitä jälkikäteen allekirjoittavatkaan.

Ei kai ne sentään niin tyhmiä ole, vaikka ovatkin  kyllä yhtä tyhmiä kuin minun huopatossut?

 

kuningasjätkä

 

P.S.

Tässä aikojen varrella olen kirjoitellut useaan otteeseen vesiosuuskunnan töppöilyistä, mutta selvennykseksi lukijoilleni todettakoon, etten missään vaiheessa ole tarkoittanut tekstejäni suunnata loukkaukseksi vesiosuuskuntaan liittyneille jäsenille, jotka  vesiosuuskunnan, huonot ja taitamattomat puuhastelijahenkilöt, ovat saaneet uunotettua näin toivottoman yrityksen maksumiehiksi!

Itseasiassa minä olen Itä-Hartolan vesiosuuskunnan jäsenten vuoksi murheellinen, heidän suurtenkin uhraustensa takia, jotka näin valuvat kuin kankkulankaivoon.

Jos vesiosuuskunnan johtohahmot olisivat alusta alkaen toimineet avoimesti ja liikemiestaitoa vaalien, niin tähän ei oltaisi koskaan päädytty. Mutta nyt on hieman myöhäistä asioita katua, tehty mikä tehty.

Mutta jos syyllisiä pitää etsiä, niin  niiksi ei voi lukea missään tapauksessa näitä muutamia mökkiläisiä jotka uskoivat valheita ja uhkauksia, joita heille puuha-henkilöiden toimesta syötettiin.

Viranhaltijoiden kannattaisi jo viimeinkin alkaa kiinnostumaan oikeiden syyllisten etsinnästä, sillä kohta rupeaa olemaan jo liian myöhäistä se!

 

 

Kommentti artikkeliin “Hartolan Kuningaskunnassa, myytävänä hyvää, todella vähäisellä käytöllä ollutta viemäri ja vesijohtoa, siirtopumppaamoineen!!”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Taitas nää Hartolan kuningaskunnan asiat tulla paremmin esiin sielläpäin ilmestyvässä valtalehdessä. No voihan sitä pahaa mieltään purkaa näinkin. Minulle on aivan sama mitä siellä touhutaan. maailmahan on vääryyttä tynnä.

  *********************************************************************
  Vastaus:

  Voisihan se olla niinkin, mutta kun ei ole.
  Täälläpäin ilmestyvillä Valtalehdillä ei ole sijaa näille asioille, sillä niillä ei ole toimivaa blogisysteemiä!!

  Näille ajamilleni asioille on tärkeätä tulla julkisuuteen, ja on aivan sama julkaisenko asioita vaikka Lapin Kansassa, kunhan mahdollisimman moni saa niistä lukea
  Olen huomannut että Hämeensanomien sivut toimivat todella hyvin, joten jatkossakin käytän tätä ilmaisumuotoa ja foorumia se on varmaa. Nurkkakuntiin jäävä tietoisuus ei maailmaa paranna.
  Ei nämä asiat yksinomaan ole vain Hartolan ongelmia. Kuten useista ympäri Hämettä tulleista kommenteista voit lukea, niin samankaltaisia jopa räikeämpiä hutilointeja tapahtuu muuallakin .

  Olenpahan pannut merkille sen, ettei tässä maassa tavallinen tallaaja mitään saa, jos ei sitä suureen ääneen vaatimalla vaadi…. eikä aina silloinkaan.
  Mutta se joka ei edes yritäkään asoiden kulkuun vaikuttaa, teke karhunpalveluksen itselleen ja monille muille.

  MR:

css.php