Pietikäisen Sirpa se on kova tyttö kirjoittelemaan!

Harvase päivä saamme lueskella Sirpan kirjoittamia juttuja, milloinka mistäkin aiheesta.

Teksti lentää, no sinänäs hyvä juttu se. Täytyyhän nyt äänessä olla, kun on tuo meppien  työpaikkahakeminen nyt jälleen  kiivaammillaan. Jos äänettömänä makaa vain sohvalla ja odottaa että pyydetään Uniooniin edustajaksi, niin ei saa julkisuutta.

Mielenkiintoisia juttuja hän kirjoittaa, mutta valitettavan vähän niissä on asioita tavallisen kaduntallaajan näkökulmasta katsoen. Ehkäpä hänen juttunsa omistavaan luokkaan kuuluviin tukijusseihin uppoaakin, mutta jotenkin vaan tuntuu siltä, että se vähimmällä osalla oleva ei sittenkään saa huomiota.

Toinen seikka mikä pistää pahasti silmään on se, ettei Sirpa vastaa kirjoittamiensa juttujen kommentteihin. 

Kirjoittaa vaan ja sitten kun on julkaistu juttu niin siihen se jääkin, ei minkäänlaista asiaa löydy sen jälkeen johon saisi vastausta, vaikka kuinka tivaisi. Hieman epäilyttää, ettei Sirpa itse kirjoittelekaan näitä tekstejään, vaan se onkin poliittinen avustaja joka siellä yrittää leipärahojaan tienata. Olenpa muutamaan otteeseen yrittänyt mepeille ja myös suomen kansanedustajille sekä ministereille, lähetellä sähköpostia mieltäni askarruttaneista asioista, mutta vain yhdeltä olen saanut vastauksen suoraan puhelimesta lähetetyllä viestillä. Kaikki muut, ne jotka ovat vaivautuneet vastaamaan, ovat tehneet sen avustajien kirjoittamilla valmisvastauksilla.

Sirpalle en ole lähettänyt postia sähköisesti vielä, mutta ehkäpä senkin teen kohta, saas nähdä kuinka käy?

Jotenkin noista poliitikkojen jutuista käy ilmi se että enemmänkin he ovat huolissaan siitä kuinka huonosti eteläeuroopassa asiat on. Kotimaisuusaste on tyystin hukassa! Toki on syytä tiettyjä ongelmia hoitaa pois jo lähtömaassa, mutta kyllä mielestäni tämä kotomaa olisi tai siis pitäisi olla se tärkein, täältähän ne äänetkin tulee. Jos haluaa kalastella ulkomaisia ääniä, niin lienee paras tehdä Vataset ja muuttaa pois maasta!( http://www.arivatanen.com/) Joka kalastelle äänensä Ranskalaisten takinliepeiden alusia nuoleskelemalla, vaikka on niin olevinaan Tuupovaaralainen, että!

Nyt meppiehdokkaat! Muistuttaisin teitä, että on tekojen aika, pelkät sanat ei enää riitä!

Aika vähän meillä on mitään näyttöä siitä että olisitte koskaan mitään hyvää saaneet aikaiseksi istuskellessanne EU valtuustossa.Tämän tästä olemme saaneet milloin minkäkinlaisia heikennysdirektiivejä hyvinvointiimme.

Otetaan nyt vaikka esimerkiksi tuo hehkulamppudirektiivi, sinänsä vähäpätöinen juttu, mutta sen seurauksena monessa talossa istutaan ja luetaan pimeässä, koska korvavien elohopeaa ja muita myrkkyjä ja hirvittävän määrän elektronisia komponentteja sisältävien valaisinten valo ei riitä. Samasta syystä mm. näkökyky on joutunut koetukselle, silmälaseja täytyy uusia tuhkatiheään. Espanjalaiset perustelivat hehkulamppujen kieltämistä sillä, että joku voi lämmittää taloaan hehkulampuilla. No ehkäpä niin tehdäänkin Espanjassa, mutta Suomessa hehkulampun käytön hyöty näkyy jo siinä että varsinaiset lämmitykseen käytettävät sähköpatterit kuluttavat vastaavasti vähemmän sähköä.

Toinen sähkönkäyttöön liittyvä heikennys on tämä, että tehokkaiden pölynimureiden valmistus ja myynti kielletään! Kohta siis kaupoissa saa myydä enää vain tehottomia pölynimureita. Varmasti tämä tulee  jopa lyhyelläkin aikavälillä näkymään hengityselinsairauksien lisääntymisenä, mutta mitäs siitä säästyyhän sähköä.

Kaikenmaailman puunpolttodirektiivejä ollaan laatimassa myös.

Energiatodistukset ovat jo nykypäivää pientaloissakin, lisäksi tulee päästömittaukset ja varmaan samaansyssyyn talojen katsastuskin vedetään siihen mukaan.Ehkäpä myös päästömakkohta sut?                                                                                                              Eipä siinä mitään jos mittaajilla, katsastajilla ja muillakin kuntokartoittajilla olisi vastuu antamistaan lausunnoista? Mutta kun vastuu on aina kiinteistön omistajilla, niin turhiksi direktiiveiksi luen nuokin!

****************************************************

Mutta ennenkuin juttu paisuu niin mahtavaksi ettei sitä kukaan jaksa lukea loppuun, saati sitten kommentoida,, niin lienee parasta pistää stoppi nyt tältä erää.

Mutta noin yhteenvetona, kertoilkaas mepit mitä ihmeellistä ja hyvää olette saaneet aikaan ja mitä aiotte saada tulevaisuudessa?

 

Myös kommentointi on toivottua, niin pyrkyreiltä kuin muiltakin.

Sana on vapaa!

 

kuningasjätkä

 

Kommentointi on suljettu.

css.php