Paavo Väyrynen haluaa kuninkaaksi !

Julkaistu: 5.3.2014 15:54 : Iltasanomat:

 

Eurovaaliehdokas Paavo Väyrynen (kesk) on hahmotellut kampanjaansa Youtube-videolla. Väyrynen haluaa nyt kuninkaaksi.

Konkaripoliitikko Väyrynen on tunnetusti halunnut Suomen presidentiksi. Tunnetutusti tuo haave on vielä täyttymättä.

Nyt Väyrynen kertoo videollaan, että hän aikoo kuninkaaksi.

– Tässä uudessa mukissa esiinnyn kuninkaana. Nimittäin haluan nyt kuninkaaksi, Väyrynen lausuu videolla, kun hän esittelee kampanjatuotteitaan.

Katso video täältä: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288661863598.html

******************************************

*******************************************

No sitähän minäkin ajattelin tuossa jokin aika sitten, että miedän pitäisi tänne Hartolan Kuningaskuntaan, saada oikea kuningas, sillä näitä kuningattaria sentäs on piisannut jo ihan ristiksi asti.

Paavossa saattaisi olla ainesta, Suomen tasavallan ainoan kuningaskunnan kuninkaaksi.

Paavo on niin itserakas ja minäkeskeinen  mies, ettei hänen maailmaansa sovi minkäänlainen epäonnistuminen, siksipä juuri me täällä Hartolan Kuningaskunnassa tarvitsemme kipeästi Paavoa.

Kaikki varmaan  tiedätte kuinka persaukinainen kunta Hartola on, ja mitä kauemmin  olemme akkavallan alla, sitä persaukisemmaksi Kuningaskunta muuttuu.

Paavo Ensimäinen, voisi ensitöikseen, sen jälkeen kun on ensin nimittänyt hovinsa ja korottanut palkkiotansa, paikata kunnan pöksyt, ettei paljas peppu loistaisi liian kauas!

Paavo se on sellainen kauppamies, että se se saisisi kuningaskunnan myymättömät tontitkin kaupaksi saattaisi saada sellaisetkin tontit ja tilukset myytyä, joita ei ole edes laitettu myyntiin.

………………………………………….

No tosin nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei Paavo ihan oikeasti haluakaan Kuninkaaksi johonkin Kuningaskuntaan, vaan hän itseriittoiseen tapaansa kohottelee omaa narsismiansa kertoilemalla etukäteen kuinka paljon ääniä hän tulevissa vaaleissa tulee saamaan koska on niin hyvä, että kaikki haluavat häntä äänestää!

********************************

********************************

Paavo jatkaa:

” Kansan ei tarvitse olla huolissaan.

– Niin, kuten huomaat, siinä on hurttia huumoria, Väyrynen totesi IS:lle.

Videolla Väyrynen kertoo aikovansa esimerkiksi äänikuninkaaksi tai kukkulan kuninkaaksi. Väyrynen myös valottaa videolla, minkälaisia hänen tv-mainoksensa  voisivat ehkä olla.

– Se, että teenkö tv-mainokset, riippuu kampanjan tuotosta, Jos kampanjatuoteet käyvät hyvin kaupaksi, sitten mainokset nähdään tv:ssä, Väyrynen paljasti mainostaktiikkaansa.

Pihin miehen maineessa oleva Väyrynen rahoittaa kampanjansa kolmella tuotteella. Ensi viikolla Väyryseltä ilmestyy kirja, lisäksi hän aikoo myydä presidentinvaaleista tuttuja Paavo & Vuokko -mukien lisäksi uusia kuningasmukeja sekä lohikoruja. ”

***************************************************

Jaa vainiin  ja justiinsa kun mä innostuin, että tässähän se olisi Hartolan pelastus ja toivo..

Niin myyntipuheitahan ne taas olikin, Paavo myy taas mukeja. Siinä sitä on läjäpäin taas tilattu Kiinasta mukeja joihin on präntätty, Paavon ite itestään peilin kautta ottama valokuva, ja oikein kruunu päässään!

Kyllä vaan pitää ihmetellä, että onko maassa tosisaankin vielä kovinkin monta sellaista jotka haluaa tämän MINÄ, MINULLE, MiNUN, MINUSTA. .. MINÄMINÄMINÄ miehen äänestää jonnekin

Paavo ei ole vieläkään oppinut siis sitä tärkeää asiaa, että mitä se ketään liikuttaa mitä Paavo haluaa, vaan pikemminkin se mitä me koko kansa tarvitsemme.. emme ainakaan narsistista oman navan kiillottajaa!

Mielenkiinnolla minä seuraan vaalivalvojaisia, kun Paavoa taas itkettää?

Tää on niin tätä, mutta minkäs teet kun ei KEPU parempaan kykene?

 

 

kuningasjätkä

 

2 kommenttia artikkeliin “Paavo Väyrynen haluaa kuninkaaksi !”
 1. avatar Jorma E sanoo:

  Alkaa pappan yläpääkin pehmitä. Voi Vuokkoparkaa.

 2. avatar pösilö sanoo:

  Heips, muutin juuri Heinolaan Paavon naapurista Tuusulasta, joka on tosiasiassa Paavon asuinpaikka (vaikka muuta väitetään). Siellä hän viljelee mm. viinirypäleitä (kaupunkilegendan mukaan) omenoiden ohessa. Ja me muuthan tiedämme, että nuo rypäleet ei Suomessa kummemmin kasva. Ja, kun eivät kasva, niillehän voi aina anoa EU-tukea. Jospa sitten paremmin kasvaisivat. Saman legendan mukaan on saanut näitä tukia.

  Ja jos on kirjoilla Keminmaalla ja sattuisi pääsemään EU-parlamenttiin, voisi taas ryhtyä rahastamaan matkakuluja entiseen malliin. Kaikkihan varmaankin muistavat ne ajat, kun Paavo-riepu Brysselistä joutui matkustamaan ihan Keminmaalle asti ja ihan vaan jalasmökkiin.

  Shokki oli varmaankin, kun joutui Brysselin hotellin vaihtamaan jalasmökin ulkohuussiin.

  Siinä on kuninkaallista meininkiä.

css.php