Itä-Hartolan vesiosuuskunta on nyt sitten konkurssissa!

11.3.2014

 

 Konkurssiin asettaminen

(lue tiedote kokonaisuudessaan yläpuolella olevasta linkistä Itä-Hartolan vesiosuuskunnan kotisivuilta, samalla voit tarkistella kuinka kehnosti sivuja on päivitetty sitten vuoden 2008 jälkeen)

 

Päijät-Hämeen Käräjäoikeus on 10.3.2014  klo 16.00 asettanut Itä-Hartolan vesiosuuskunnan konkurssiin, osuuskunnan omasta hakemuksesta.

******************************

Ja vesiosuuskunnan lainojen takaaja, Hartolan kunta, eli me kaikki yhdessä joudumme nyt sitten maksamaan siitä että meidän tyhmät kunnallisvaltuutetut ja päättäjät uskoivat tuulesta temmattuja olettamuksiin perustuneita skenarioita siitä että liittyjiä tulee ilmoittautumaan satoja, vaikka ytään varausta ei ollut vielä siinäkään vaiheessa kun linjoja oli rakennettu jo 100 km.

Kiitos vaan siitä.

Laittelenpa jossain vaiheessa listaa henkilöistä jotka asiasta olivat päättämässä, että kaikki saavat lukea minkänimisiä pösilöitä, ei kannata äänestää minnekään luottamustoimiin tulevissa vaaleissa.

Toisaalta, ei sillä ole oikeastaan mitään väliä saavatko nämä pellet yhtäkään ääntä, ja vaikka tippuisivatkin he valtuustosta, niin automaattisesti kuitenkin pääsevät he lautakuntiin ja lautakunnathan ne niitä varsinaisia vallankäyttöelimiä onkin, etten sanoisi aivan kasvaimia, syöpäkasvaimia.

Kunnahallitukset ja valtuustot ovat vai kooste kunnallispolitiikan aivottomimmista yksilöistä jotka kumileimasinten tavoin toteuttavat lautakuntien älyvapaita toimeksiantoja!

*********

Mutta eipä tähän konkurssiasiaan varsinaisesti voi mitään lisätä enenpää, kuin R.I.P. (rest in peace)

Toisaalta, mitäs minä sanoinkaan jo vuonna 2006? Ei tule onnistumaan!

Kommentointi on suljettu.

css.php