Tulehduskipuun, tulehduskipulääkettäkö?

Aiemmin muutamassa artikkelissa” aii kun lapaan sattuu 1 ja 2″ kirjoitin kuinka lääkärit ne vaan buranaa ja piikkiä tyrkyttelee terveyskeskuksissa.

Tulehduskipulääkkeitä määrätään vaivaan kuin vaivaan ja kun maha menee helläksi pillereitä popsimalla niin määrätään lisää lääkettä, nyt mahalääkettä, sitten kun pyllynsilmästä alkaa verta tippumaan niin eikös siihenkin vaivaan ole jotain salvaa saatavilla ja reseptiä pukkaa jälleen!

Mutta tulipa tuolla yhdessä kyläpaikassa juttua kivuista ja kolotuksista.

Siellä isäntä sanoi kolmen kirjaimen taikasanan. MSM

Mikä ihmeen MSM?

Ravintorikki??, No olinhan minä internetistä asioista lukenut useinkin, mutta eipä juolahtanut mieleenkään että luontaistuotehömpäksi ryhtyisin!Kaikkea sitä on ihmisille tyrkyllä jos jonkinlaista kalaöljyä ja omegakolmosta sunmuuta hainrustoa ja selkäevää, inkivääriä ja piparjuurta, poronsarvijauhettakin…

Mutta kun tämä mies jolta tuon taikasanan kuulin, on sen verran tuttu, enkä hänen ole koskaan paskajuttuja kuullut suustansa päästelleen, niin päätinpä siltä seisomalta marssia luontaistuotekauppaan ostoksille. Otin sitten kerralla ison pussillisen kyseistä ainetta, kun ei sen hintakaan päätä huimannut. 400 gramman pussillinen Opti-MSM jauhetta maksoi vain n. 20,- e, ylläpitoannoksella teelusikallinen päivässä se riittää vuodeksi. Saisihan sitä rikkiä tavallisesta ruuastakin jos vain jaksaisi syödä valkosipulia kilon päivässä tai juoda maitoa seitsemän litraa joka päivä tai suödä kourallisen pippuria päivittäin. Tämä vaan on hiukkasen helpompaa annostella ja nauttia, halvemmaksikin se tulee.

Ja ei kun kokeilemaan.!.

Jauho on hajutonta valkoista, muistuttaa hieman pesupulveria. No maku veteen sekoitettuna on hieman kitkerä, mutta kaikkeenhan tuttuu, vaikka pitämään jääpuikkoa pyllyssään(aikans kun pitää, niin ei voi enää olla ilman).

Mutta se vaikutus!

Mulla sattui juuri olemaan parissa sormen nivelessä kolotusta kun on tuo nivelrikkokin vielä..   Parin päivän päästä ei kolottanut niveliä sormissa, ja kädet lämpesivät, samoin varpaat ja nilkat.

Eikös sitä rikistä tehdä ruutiakin ja ruutihan lämmittää palaessaan?                                                                                               No sitten pikkuhiljaa siitä huomasin, että perskeles eipä koske niskaan ja hartioihinkaan.                                                                  Kahdenviikon päästä herkesi lapakin vihoittelemasta ja olkapään liikeradat alkoivat korjaantumaan. Nyt olen jo kohta kuukauden päivät ottanut rikkiä aamuin ja illoin ja olen saanut työkunnon takaisin, ei koske eikä kolota, muutenkin on paljon pirteämpi olo. Mahaan ei koske, eikä pyllynsilmästä tipu verta kakalla käydessä niinkuin aiemmin buranaa popsiessa. Ihokin on muuttunut pehmeämmäksi ja ennen klanille päänahalle on alkanut kasvaa hiuksia, kolmen millin sänki pilkistää otsanahkasta ylöspäin.

Varsinaista vaivaa, eli kiertäjäkalvosimen repeämää,  aine tuskin poistaa. Luulempa että se täytynee korjata leikkauksella, mutta siihen asti kunnes vuoden parin leikkausjono on edennyt minun vuorolleni, tuntuu siltä että voin elää parempaa elämää, kuin että jos popsisin elimistöä rappeuttavia tulehduskipulääkkeitä.

Eikä tässä vielä kaikki,…( niinkuin jossain televisiomainoksessa sanotaan.. Vaikkakaan tämä teksti ei ole mainos, vaan omakohtainen kertomus kokemuksesta.)

Myös puolisollani oli jatkuvia kipuja käsissään ja selässään. Myös hän sai vaivaansa avun tuosta aineesta, suurinpiirtein samankaltaiset oli vaikutusmekanismit ja aikataulu hänelläkin.

Nykyaikainen lääketiede ei tunnusta luontaishoitoaineita mitenkään, eihän se voi, sillä lääketehtailijoiden kanssa tehdyt sopimukset rajoittavat lääkäreitä , edes suosittelemasta vaihtoehtoisia hoitomuotoja.

Minua ei mikään rajoita, en halua suostua lääketehtailijoiden mannekiiniksi, enhän heiltä mitään palkkiotakaansaa,koska en ole lääkäri.!.                                                                                                                                                                                                                            Jo tästäkin syystä minä voin suositella tätä vaihtoehtoa kivunlievitykseen.!.  Ainakin minulla, puolisollani ja hyvin usealla muilla se on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen.

 

kuningasjätkä

 

Kommentointi on suljettu.

css.php