MAASSA MAAN TAVALLA, TAI MAASTA POIS!

Suvivirsi puhuttaa.

 

Appelsiini-Ulla kirjoittaa iltasanomien sivuilla; http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288669543545.html                                 paljon, mutta asiaa.

Minuakin hieman ihmetyttää tämä vouhotus kyseisestä laulusta, niin että oikein eduskunnassa sitä pitää protestiksi laulaa (T. Soini)

Jotenkin vaan tuntuu, että kukkahattutädit ja -sedät jotka näiden pakolaisten asioita ajaa, on menneet jo hieman liian pitkälle.

Suomeen rahdataan kiintiöpakolaisia ympäri maailmaa, jotkut kaupungit (Heinola) aikovat paikata asukaspulaansa helpottuakseen soteuudistuksista ja kuntaliitoksista… niitä otetaan tänne vieraaksi, kun heillä siellä kotomaissaan on asiat huonosti ja sitten he ryhtyvät täällä samoihin virheisiin joilla asiansa sössivät kotonaan.

Minun mielipiteeni on että maassa tulee olla maan tavalla, tai mennä maasta pois.

Minäkin kun aikoinani seilasin maailman meriä ja vierailin lähes jokaisessa satamakaupungissa, otin etukäteen selvää kulloisenkin maan tavoista ja käyttäydyin sen mukaisesti. Eikä minulla ollut hankaluuksia koskaan missään.

Nämä maahanmuuttajat eivät nyt oikein sitä asiaa tunnu ymmärtävän, että heidät on otettu hyvää hyvyyttämme tänne turvaan. olemaan mahdollisesti osana yhteiskuntaamme. Ei sen sijaan he itse hakeutuvat muiden samankaltaisten joukkioihin ja ryhtyvät määräilemään Meitä, enemmistöä, kuinka meidän tulee olla ja elää OMASSA maassamme?

Ja mitä tekevät meidän päättäjämme he paapovat näitä määräilijöitä ja ottavat lisää kiintiöpakolaisia maista joista on vain pelkkää harmeja tulossa jatkossakin.

En minä sitä sano, etteikö pakolaisia pitäisi ottaa vastaan, joku paikkahan heilläkin pitää olla jossa elää turvassa, mutta pitäisi olla pikemminkin kiitollisia siitä että pääsee tänne kuin että alkaa ylpistellen omaa kulttuuriaan pakolla tyrkyttämään.

Suvivirsi, on suomalaiskansallinen laulu sitä on laulettu kautta aikojen koulujen päättäjäisissä kun  kesälomat alkavat, siinä ei ole kuin muutama viittaus Jumalolentoihin, voihan sitä hieman typistellä, mutta että koko laulu kiellettäisiin ” vain muutaman mamun tähden” niin sitä en hyväksy.

Kielletään sitten kaikki muukin. Joulu, Pääsiäinen, Juhannus, Kansalliset juhlapäivät, Mikael Agricolan päivää myöten hänhän se alunalkaen koko suomen kirjoituskielen keksi. Samoin kielletään Jumalanpalvelusten lähettäminen televisiossa ja radiossa. Kielletään myöskin kaikenlainen sananjulistus, kaikilta apostoli saarnakiertelijöiltä jne.

Kielletään myös siniristilippumme laulun laulaminen, sekä maammelaulu, onhan niissäkin jonkinasteisia viitauksia jumalolentoihin.

Mutta kielletään myös uskonnollisten menojen harjoittaminen näiltä maahanmuuttajiltakin, sillä mitä tasa-arvoa se on jos joku joka on toisilta kiellettyä onkin joillekin sallittua.

Laitanpa tähän muutaman version, tuosta kieltoon menevästä laulusta voitte miettiä mikä näistä loukkaa ketäkin ja miten?!

Suvilaulu.

1. Jo joutui armas aika
ja suvi suloinen,
kauniisti joka paikkaa
koristaa kukkanen.
Nyt lämpöänsä suopi
taas säteet auringon,
ne luonnon uudeks luopi,
sen kutsuu elohon.

2. Taas niityt vihannoivat
ja laiho laaksossa,
puut metsän huminoivat
jo lehtiverhossa.
Nyt linnut sinitaivaan
kauniisti visertää,
ja aallon kaarnalaivaan
käy reima tuulispää.

3. Jo joutui armas aika
ja suven ihanuus,
tää vehreys, sen taika
on aina ihan uus.
Se vuosi vuoden jälkeen
mun valtahansa saa,
oot vehmastoista kaunein,
sä kesäöiden maa!

Mikael Agricola:

Jo joutu armas aica
Ja Suwi suloinen
Joll caunist caiken paican
Caunista cuckainen.
Nyt armas Auring meitä
Taas lähte lähemmäx
Hän kuolleet hauto heitä
Jäll teke eläwäx.

Ne nijtyn cuckat corjat
Ja Laiho laxosa
Nijn ylpiät Yrtti tarhat
Puut wehriät werasa
Ne meillen muistuttawat
Suurt hywytt’ Jumalan
Jong caick ain nähdä saawat
Juur ymbär Wuoden ain

Stadiksi:

Jo pukkas glaiduu aikaa,
on kesis viimeinkin.
Ja minne vaan kun tsiigaa,
nii hittaa blumsterin.
Ja kaiken uusiks duunaa
noi säteet suulperin.
Ne stadin nyyaks puunaa,
vek stikkaan perperin.

Taas nurtsit vihannoivat
ja hiffaat fogelin.
Puut Pitskun huminoivat,
Valgan ja Ogelin.
Nyt ei sun tarvii snärkkää
tai tinttaa humalaa:
kyl ihmehommat järkkää
toi meidän Jumala.

Arabiaksi, ( sisältää joitakuita virheitä, kiitos Googlen paskakielikääntäjäohjelman)

Piti poistaa tämä arabiankielinen teksti, kun tuo Googlen käännösohjelma, käänti sanat ihan miksi sattui, siitä tuli aivan jotain muuta kuin suvivirren sanat. Ehkäpä siksi sitä niin vihaavatkin?

Jos joku nyt näistä vetää herneen nenäänsä, niin siitä vaan ihan vapaasti, jos jollakulla ei ole herneitä niin minä voin lähettää postissa kirjekuorellisen.

Sitäpaitsi herneetkin pitää kieltää! Niistähän tehdään suomalaiskansallista perinneruokaa, HERNEKEITTOA, johon laitetaan muiden muassa siankylkeä , joka sekin on kiellettyjen aineiden listalla!

Tästedes Armeija marssikoon vatsallaan, aivan kirjaimellisesti… Syököön sotapojat ja -tytöt pullaa, happamatonta leipää ja lammasta.

 

Ja viinin juonti, se olkoot kiellettyä nyt, aina ja iankaikkisesti!

BEEEMEN.    

( ei saa sanoa aamen, koska sekin on uskonnollista jumalhömppää)

 

 

kuningasjätkä

 

 

12 kommenttia artikkeliin “MAASSA MAAN TAVALLA, TAI MAASTA POIS!”
 1. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Muuten tuosta Hernekeitostapa tuli mieleen kuinka tässä kerran eräänä torstaipäivänä, heinäkuussa vuonna1983, menimme laivalla Suezsin kanavan läpi.
  Ramadanin aika oli pahimmillaan ja paastoavat laivanavustajat nälkäisimmillään oltuaan koko päivän syömättä ja juomatta.

  Kun tuli ilta ja pimeänaika, niin ruokavieraita tuli laivan messiin kyselemään olisiko jotain syötävää, kun nyt jo saa syödä, kun mr. A on jo nukkumassa.

  No olihan sitä perinneruokaa ja pannukakkua…

  Oli siinä kokilla ja laivaväellä pokassa pitelemistä, kun ruokavieraat kehuivat kovasti kuinka hyvää on suomalainen lampaanliha!

  Ja kyllä lonkerokin kelpasi kyytipojaksi…

 2. avatar Heikki Koskela sanoo:

  Moro Kuningasjätkä!
  Tämän kerran olen kanssasi samaa mieltä.
  Suvivirsi on osa kansan identiteettiä, turbaanit ja huivit eivät sitä ole. Pitäisikö minun kristittynä vetää herne nenääni, jos jonkun pukeutuminen loukkaa uskontoani vitsi, vitsi?
  Ei Suvivirttä ole pakko kaikkien veisata eikä edes osallistua tilaisuuteen, mutta valtaväestölle se suotakoon.
  Olen myös kanssasi samaa mieltä pakolaispolitiikasta: emme me tiedä syyrialaisista, kuka oli hallituksen tai opposition joukoissa. Pahimmassa tapauksessa he alkavat tappaa toisiaan Suomen maaperällä.
  Susanna on ollut täällä jo kauan. Mielipiteet ovat mielipiteitä eikä niistä kannata raivostua. T. Hessu K.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Hessu!
   Tää ylläoleva blogiartikkeli ei nyt Susannaan, liity mitenkään se oli tuolla toisaalla, sekin on jo vanha juttu joten annetaanko sen olla jo.

   Mä nöyrryin ja pyysin anteeksi, mitä tuota enää jauhamaan… jooko?

   Koetetaan nyt kommentoinneissa keskittyä artikkelin sisältöön eikä pompita aiheesta toisiin, pliis!

   MR.

 3. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Mieliaiheeni! Olen tästä joskus itsekin kirjoittanut! Ehkä nyt en ihan noin vahvin sanoin, mutta kuitenkin.
  Itse olen täällä Ruotsissa sopeutunut elämään ”maan tavalla”. Jatkan tietysti Suomesta lähtöisin olevia traditioitani, mutta ei tulisi päähänikään yrittää niitä väkisin syöttää ruotsalaisille tutuilleni.
  Tämä Suvivirsi-keskustelu on alkanut täälläkin jo aikoja sitten. Tämän hetkistä tilannetta en kylläkään tiedä.
  Ruotsissakin on ollut tapana päättää kevätlukukausi kirkossa Suvivirrellä. Yhdessä vaiheessa saivat poliitikot päähänsä, että jatkettaisiin samaa traditiota, kokoontumalla lopuksi kirkkoon, MUTTA pappi ei puheessaan saisi millään tavoin kosketella kristillisiä aiheita.
  Kuten mainitsin jo edellä, tämän päivän tilanteesta en ole viitsinyt ottaa selvää.
  Kukkahattu -tädeillä ja -sedillä on tääläkin tytäryhdistys. Kutsumme sitä kuitenkin kaveri-piirissä Kulttuuri-mafiaksi.
  Siihen ryhmään on laskettavissa monet julkkikset (usein homoja), laulajat, kirjailijat, y.m. ”henkiseen ylimystöön” kuuluvat henkilöt, jotka katsovat tehtäväkseen kertoa, miten tavallisen kansan pitää ajatella, mitä saa sanoa j.n.e.
  Itse aiheeseen. Luulen isänmaan merkityksen meille vanhemmille olevan suurempi, kuin tämän päivän nuorisolle. He eivät ehkä ymmärrä, kuinka suuren esi-isiemme uhrauksen takana on, että saamme nyt elää vapaassa Suomessa.
  Minusta jokainen maa tarvitsee oman identtisyytensä. Niin että tiedetään, ja voidaan sanoa: suomalaiset ovat sellaisia, ruotsalaiset ovat tuollaisia, saksalaiset muulla tavoin toisenlaisia j.n.e.
  Minulle isänmaa on muutakin, kuin kartalle piirrettyjen rajojen sisäpuolella oleva alue. Siihen kuuluu historia, kieli, perinne, luonteenlaatu (esim. sisu), heimoveljeys y.m. Ominaisuudet, jotka tekevät sen tunteen, että nyt olen kotona.
  Minun mielestäni nyt ”kukkahattu-tädit” menevät suvaitsevaisuudessaan liian pitkälle. Suvaitsevaisuus on hyvä luonteenpiirre, mutta jossain on oltava raja sillekin.
  ”Kukkahatut” haluavat karsia pois vanhoja suomalaisia tapoja, ilman että maahanmuuttajat sitä itse olisivat pyytäneetkään. Itse-uhrautuvaisuudella ei siis minkäänlaisia rajoja.
  Tuollainen toiminta vain lisää suomalaisten tyytymättömyyttä, ja vieraantuneisuuden tunnetta, omassa maassaan.
  Suomi on tunnettava kotimaaksi, kaikkine niine erikoispiirteineen, joista sen eroittaa muista kansakunnista. Ei tunnu mukavalta, jos Suomen rajojen sisäpuolella oleva kansa olisi jonkinlainen ”sekameteli-keitto”, jossa suomalaisten erikoispiirteitä aina vähemmän ja vähemmän, näkyvissä.
  Ruotsissa asioita seuranneena, toistan vielä uudemman kerran mielipiteeni siitä, että musliimien maahanmuutto aiheuttaa kaikkein eniten vaikeuksia. Suvaitsevaisuudesta puheen ollen; oma huomioni on, että suurella osalla musliimeja ei ole aikomustakaan sopeutua ruotsalaisiin normeihin. He jatkavat vanhojen islamilaisten tapojen noudattamista myös täällä. Niin kutsuttuja ”kunnia-murhia” on tapahtunut. Niin poikien kuin tyttöjenkin ympärileikkauksia harjoitetaan edelleen.
  Ja pahinta kaikesta on kai rikollisuuden lisääntyminen. Eri islamilais-lahkojen välienselvitys on levittäytynyt Ruotsiinkin. Konfliktit tuodaan mukana myös uuteen asuinmaahan. Mukana tulee myös terroristeja.
  No, Suomessa tästä ollaan perillä. Kari Suomalainen jo aikoinaan satiiri-piirroksillaan otti asian esille. Niitä voi katsella Googlen kuvasivuilla.
  Valitettavasti hän sai Suomen ensimmäisen rasistin maineen, ja potkaistiin pellolle Helsingin Sanomista!
  Toivottavasti mämmin syönnille ei kuitenkan aseteta rajoja. Kuuluuhan sekin tämän kirkollisen pääsiäisen ruokavalioon.
  Täällä löysin kaupasta ensimmäiset ropeet jo kohta kaksi viikkoa sitten. Yks on jo syöty, toinen meneillään.
  On oikeastaa ikävä sitä Toijalassa tehtyä ”Kymppi-mämmiä”, ja kaikkia traditioita sen ympärillä. Nyt on kuitenkin tyydyttävä Fazerin valmistamaan.
  Täällä on myrskynnyt, ja luntakin tuli nimeksi, mutta nyt on taas luvattu keväistä säätä… ja pidemmälle ajalle!
  Kaikkea hyvää!
  Tapsa

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Täällä ruotsissa on jo moskeijoita pystyssä. Jossain paikassa ovat musliimit saaneet jo luvan rukousten huutamiseen minareetista. No sehän tietysti kuuluu uskonnonvapauden piiriin, mutta on samalla merkki islamismin leviämisestä.
  Tapsa

 5. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Mä tuossa kuuntelin erään hieman viisaamman juttuja ja ymmärsinkin niistä sen ettei nämä Muslimit olekaan vaatimassa niinkään Suvivirren poistamista käytöstä.

  Asialla onkin ihan kotimaiset voimat jota ovat Suomalaiset uskonnottomat ja ateistit nämhän ne sitä vastustaa kaikkein äänekkäimmin.

  Jututin tuossa kylillä,lisäksi yhtä muslimitaustaista kaveriakin (Abdullah ) ja hän kertoi ettei häntä mitenkään haittaa jos koulussa lapset laulavat suvivirttä, se kuulemma on ihan kiva laulu ainakin hänen lapsensa tykkäävät siitä.
  Muslimeillahan on Jeesus koraanin oetuksissaan, hän on jonkinlainen profeetta ja Herra myöskin hänen nimensä vaan on Koraanin oppien mukaan Allah.. Ja mainitaanhan laulussa myös Libanon , joten mitäs pahaa siinä sitten olisikaan mitä pitäisi kieltää” toteaa Abdullah.

  Niin että nythän kaikki jutut meneekin ihan päälaelleen, kun ollaan syytelty ihan vääriä kansanryhmiä tästäkin asiasta. Tämähän koko juttu on ihan kotimaisten tahojen kolttosia!

  Näin sitä vaan väärinkäsityksiä syntyy.

 6. avatar Jakke sanoo:

  Lueskelin peräti muutaman rivin.

  Ei terve mikä neropatti!

  Totta kai niiltä maahanmuuttajiltakin kielletään ihan samalla tavalla uskonnon harjoittaminen KOULUAIKANA OHJATUSTI! Sinun lapsesi eivät joudu rukoilemaan viittä kertaa päivässä kumartuen Mekkaan päin.

  Puutu asian juridiseen puoleen jos siitä jotain ymmärrät.. Jos et, ole edes hiljaa.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Ettäkö ihan muutamalla rivillä pääsit tulokseesi?

   Sinähän se neropatti sitten oletkin. Osaat lukea varmaan ajatuksianikin?

   Mä tosta juridiikasta mitään tiedä, mutta jospa sä selventäisit sitä puolta, kun oot niin viisas, vai olekko sä liian viisas ettet alennu kertomaan siitä meille tyhmille?

   Kertoisit vaan ja valistaisiit meitä kun me ei tiedetä….

   Mä kirjottelen täällä omalla tontillani, mitä haluun, no jos näissä jutuissa on jotain väärää niin korjaan sitten, mutta en sun käskystäs, enkä oo ees hiljaakaan, kun nääs et sä ole se joka mua käskee, ellei sulla oo tarpeeksi painavia faktoja esittää siitä, miksi mun pitäis olla hiljaa!

   Homma menee just niin, että kyllä sä saat ehdottaa toimia, mutta mä päätän kuka kirjottaa ja kuka on hiljaa.

   P.S. kannattaa lukea rivit alusta loppuun ja mielellään koko artikkeli, että tietää mistä puhuu.

 7. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Tervetuloa, Jakke, vapaaseen keskusteluun! Sinun sanomasi tiivistyikin vain muutamaan riviin, joten pidemmälle en voinutkaan lukea.
  Hyvä kuitenkin, että myös lainoppinut ottaa asiaan kantaa! Sitä puolta ei olekaan tullut valoitettua.
  Voisitko vielä kertoa senkin, missä lakipykälässä kielletään suvivirren laulaminen, koulun kevätlukukauden päättäjäis-juhlassa?
  Terv! Tapsa

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Tuo oli hyvin sanottu Tapsa, mä vedin vähän hernettä nenään näin aamutuimaan kun luin tää tyypin kommentin, ihan heti ei ollu pää mukana aamusta.
   Mutta niinkuin jossain lupasin , niin kommentit julkaistaan kaikki jos niissä on edes hitunenkin asiaa!

   Ehkäpä tässä Jaken tekstissä oli, edes se hitunen.. aika pieni kyllä …mutta… no joo.

   Tähän varmaan sopisi jatkoksi Poltsarilla 4Er.AutoK;ssa v 77 tutuksi tullut sanonta: ”KAS KUN EI JUUU”

 8. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Morjens, kuningasjätkä!
  Kyllä olisin pettynyt, jos lähtisit sensuurin tielle!
  Tuollaiset tekstiviestin tyyppiset möläykset, kuin esim. mistä Jakke antoi esimerkin, ansaitsevat vain pienen hymähdyksen.
  Ajatteles nyt, nimimerkki on valvonut pitkälti yli puolen yön, pohtien ja hioen sanamuotoja, että pystyisi näyttämään esimerkin tietokannastaan. On hakenut jopa lakikirjankin avukseen!
  Aurinkoista päivää!
  Tapsa

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Joo okei, ei sensoroida mitään. nääs juttuhan on niin että jokainen itse vastaa sanomisistaan, ipsit ja urlit jää talteen jokaiselta, minultakin. Jos niistä sanomisista tulee isompaa huomauteltavaa niin kyllähän koneet löytyy jotenkin tarkkaan ja samalla myös kirjailijat.
   **********************
   Juu, aamuyön pikkutunneillepa hyvinkin, lipsahti minullakin, se oli jotakuinkin puoli kolmen paikkeella kun rupesi vasta silmä luppasemaan, siinämäärin että piti pistää pelit seis ja vääntäytyä bunkkaan.

   Siiten jo puoli kahdeksan maissa aamulla, Tntti tuli koputtelemaan ikkunalaudalle, että missäs safkaa olis, kun olis vähäsen nälkä? Seuraavaksi koira tuli nuolemaan varpaita ja anomaan ulkoiluvapaata.. Mä päästin sen ikkunasta kartanolle, kun en jaksanut könytä ovelle.Tuolla se jossain nyt möyrii kuusenjuurakoissa myyräjahdissa?

   Nyt tarttis lähtee käymään kirkolla vedenhakureissulla, kun tuo juomavesi loppu jo illalla.
   Eilen juuri emännän kanssa iltasoitolla puhuttiin että on se sitten paska homma kun pitää raahata kanisteritolkulla juoma- ja ruokavettä kaupan hanasta kirkolta, kun ei voi oman kaivonsa vettä juoda, kun se maistuu paskalta ja rupee pierettämään. Syy siihen vikaan löytyy tuolta Hartolan vesiosuuskuntia koskevista kirjoitteluista, kun ne sen konkurssifirman perusrunkoputkia kaivellessaan, hautasi ne kannot mun kaivoveden imeytymisalueelle.
   Kannettu vesihän ei kaivossa pysy, mutta mullapa onkin kantovettä koko kaivollinen.
   ”””””””””””””””””””””””
   Mutta pitemmittä puheitta Hartola vaikenee nyt.

   Palataan asiaan sitten illemmalla!

   MR.

css.php