Kehysriihessä kaikki yhtämieltä lukuunottamatta vasemmistopuoluetta…pöh mitä luikureita kaikki!

Kirjoitinko juuri vähänaikaa sitten ennusteen:

”Muut hallituspuolueet kyllä nyt muodonvuoksi näyttävät vastustavan asiaa, mutta mutta päätöshistoriaa kauan tarkkailleena voinen todeta, että kyllä linjaukset menneevät läpi kuitenkin.”

Löytyy täältä: http://kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi/2014/03/21/kokoomus-haluaa-jallee-uuden-siivun-vahempiosaisten-tuloista/

**********************************************************************

Vituttaa!

Kun aina pitää tietää asioita etukäteen. Jutta, Jykä, Päkä ja Ruåttalaiset ja Viherpiipertäjät oli kaikki yhtämieltä asioista. Ainut joka jättäytyi leikin ulkopuolelle oli Paavo.

Paavokin oli kyllä muiden mukana jakelemassa, meidän hyvinvointiamme maailmanturuille alkuun, kun se oli niin hienoo hommaa,ja kun meitin piti tienata sillä hommalla, mutta nyt kun oli jo alkanut pelottaa ettei kohta jatkokautta heltiäisikään, niin piti alkaa jo vastustamaan.

Mutta kaikkein eneiten minua harmittaa, että Sossudemarit on muuttuneet enemminkin kokoomuslaisiksi ja ovat niin olevinaan kansantahdon asialla. Jutta höpisee aina milloin mitäkin ja naama milloin minkäkinlaisessa mulkovirneessä selittää, ettemmeme hyväksy lapsiperheiden aseman heikentämistä, emmekä eläkkeiden ja työttömyystukien leikkauksia ynnämuuta joutavaa paskaa, ymmärtämättä edes yhtään mitä suustaan päästelee!

Mutta niin se vaan menee Juttakin halpaan.
No saas nähdä kuis muijan käy puoluekokouksessa, vaikka samanlainen pösilö se tää haastajakin on, sellainen omaanhiileen puhaltaja ja kylmänraudanseppä sekin, onhan tää jo nähty mikäli historiaa on uskominen..

Mietityttää, mihin tää maa vielä joutuu.

Ulkomailla, kun jotain tälläistä tapahtuu, niin siellä alkaa sellaiset hulinat just heti, että tuhatviissataa poliisia pitää olla passissa jokatoisessa kadunkulmassa ja mersuja ja ökyautoja palaa tienvarsiparkissa.

Mutta mitäs tekee suomalaiset, ei mitään, nössöttelee vaan kaljamuki kourassa ja hokee… tarttis tehrä jotain voi kunpa joku tekis jotain.

No joku on porukassa ”hieman rohkeempi” menee ja ottaa haulikon seinältä, ja tappaa muijan ja mukulat ja ajaa sitten päättömänä mielipuolihulluna velaksi ostetulla autollaan ..rekan alle..  ikäänkuin ”ROTESTIKSI PERKELE! Siitäs saatte saatanat”

Niin suomessa tehdään,, on aina tehty sitten vuoden -18 jälkeen kun kansalaiset ja sosiaalidemokraatit saatiin lannistettua.

No siitä vaan Demarit… eestaas-eestaas, kaikki marssimaan ja herrakansan persettä punaruskein kielin nuolemaan!

Kiitos JUTTA!

 

P.S.

Jutta!

Missähän ne mahtaa viipyä ne 10.000 uutta luotua työpaikkaa jotka tuli luvattua, vaalipuheissa?

Nyt ollaan jo  miinuksella jotakuinkin 20.000 työttömän verran ja lisää tulee koko ajan!

P.S.2

Työn raskaan raatajat, syökää paskaa saatanat…

Muistakaa tämä, kun seuraavan kerran ryhdytään vaatimaan maltillista palkkaratkaisua. Tyytykää silloin  vaikka nollalinjaan, kyllä teitä siitäkin  jotenkin näin taas palkitaan!

35 kommenttia artikkeliin “Kehysriihessä kaikki yhtämieltä lukuunottamatta vasemmistopuoluetta…pöh mitä luikureita kaikki!”
 1. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Eipä silti, eihän minulla ole lapsia, en siis saa lapsilisiäkään, no eläkettä saan ja mitä se merkkaa kahdeksansadan euron kk-elkkeessä 1,025% indeksikorotus, sillä ei leipä paljon lisäänny, sama tuo jos sitten leikkavat senkin pois. Viimeksi sain korotusta KEVA;lta 7 euroa kuussa, samaan aikaan kun Ailus ajelutti öky-työsuhde-avoautollaan jättibonuksiaan ja erorahojaan salkkutolkulla pankkiin..
  Olisvat nyt edes älynneet tehdä lisäsäästöjä siitä lapsilisästä, laittamalla tulorajan, että alle 2500 euroa tienaaville maksetaan ja muille ei, tai porrastetusti vähentäen. Olis tullut vieläkin enemmän säästöä!
  Mutta kun on aivot perseessä, niin kuinkas älyät?

  Mutta saattepa nähdä vaan, kunhan kaikki leikkaukset on saaneet lainvoiman, kuinka taas jälleen idean isiä ja äitejä tästäkin bonuksilla ja herrakaarttien kädnpuristuksilla palkitaan ruhtinaallisesti. Siinä on miljoonat pikkurahaa kun hyvävelijärjestöt palkkioitaan jakelee!

  Mikähän se mahtaa olla tuo lehdistön innovaatioraha?
  Onko näin ettei kohta enää kirjoitella mistään mitään ja kun ei lehti muuten myy kun kaikki lööpit sensuroidaan, niin saadaan lehtiveroja, ettei johtajien bonukset putoa?

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Ja eikä sitten kenenkään mielensäpahoittajan tartte pahoittua näistä mun teksteistä, sillä en taatusti tässä asiassa pyytele anteeksi keneltäkään, en vaikka sanoisin ite istuvaa presidenttiä paskapääksi, joka se taitaa ollakin? Sillä olis se muuten jo vihellellyt peliä poikki ?
  Mutta kun se taitaa olla niin samaa pataa näiden riistäjien kanssa, vaikka omaa palkkiotaan noin muodonvuoksi alentelikin saadakseen suosiota lisää ja tehdäkseen edes jotain muka.. muutahan se ei lie saanutkaan aikaan?

  Mutta eihän sillä ressukalla ole enää edes mitään valtaakaan, pelkkä kallispalkkioinen seremoniamestari se lienee?

 3. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Arvoisa kuningasjätkä:
  Nyt kyllä painat niin rankasti ja ilman nyansseja, että tuskin odotat kommentteja moneltakaan… niin, että oma apu paras apu (todennäköisesti).
  Kansalla on ne edustajat, jotka kansa on valinnut. Parempi säkä ensi vaaleissa!
  Ennen oli Kekkonen, joka pystyi hajoittamaan hallituksen. Mahtaako tällä nykyisellä presidentillä enään olla siihen valtuutta.
  Näissä olosuhteissa on Niinistö mielestäni oikein hyvä ja edustava presidentti!
  Terv! Tapsa
  P.S. Olit pannut, eräässä kirjoituksessasi, julkiseksi yksityisen sähköposti-osoitteesi (luukku-osoite)! Oliko se tarkoitettu n.s. vihakirjeitä varten, koska se oli virheellinen? Osoitteen pääte pitäisi kai olla ********.com, ********.fi :n sijasta? D.S.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Juu, näinhän siinä kävi, meni commit ja fiit sekaisian, se on se com se loppupääte. Sinne voi kirjoitella vihasta tai rakkaudesta ihan kuinka kukakin haluaa. Muistakaa sellainen sääntö, että vihatessa ei sitten rakasteta, eikä rakastaessa vihata..
   Vielä tähän yksityispostitteluun sitten lisäisin: Älkää sitten yrittäkö mitää bugeja ja mallvareja mulle syöttää tuon luukun kautta, mulla on tod.hyvät puolustusmekanismit, mä laitan takaisinpäin pahempia ja paljon..

   Ja jos tähän artikkeliini ei kovin moni vastaile, koska pelkää leimaantumista, niin silloinhan jälleen väittämäni osoittavat oikeellisuutensa. Suomalaisista on tullut munatonta sakkia, joilla ei ole kykyä ja tarmoa tarttua ongelmiin, istuvat vaan kaljamuki kourassa yksin ja voivottelevat kun menee niin huonosti ja hokevat ”tarttis tehrä jotain” Ja jos sitten jotkut tekevätkin niin yleensä väärin silloinkin. Se tavallinen suomalainenhan se tässä se ketjun heikoin lenkki on, siksi siltä on niin helppo ottaa ja leikata!

   Katsokaahan vaan, ei tämä kyykyttäminen lopu tähänkään, kun nyt pää saatiin auki, niin kohta tulee lisää. Vasemmistoministerit lähtee kotipesälleen nukkumaan, haihtuneesta vallanhuumasta tullutta krapulaansa ja tilalle tulee kokoomus ja demariministereitä joilla on paljon hyviä kyykyttämisideoita takataskuissaan!
   Ja nehän käyttää niitä niinkauan kun hallitus on enemmistössä.. Siihenhän tälläisellä enemmistökoaliitiolla aina tähdätään, että voidaan tehdä vaikka mitä hullua, kun kukaan, oppositio varsinkaan ei kykene kaatamaan hallitusta, kovista huuteluista ja nurkantakaa tulevista tölväisyistä huolimatta.

   Ja aivan niinkuin tuolla toisaalla jossain mainitsin, se on tää ryhmänjohtotaktiikka joka puree näihinkin juttuihin. Noi tavalliset rivikansanedustajat ovat muodonvuoksi vastustavinaan hallituspolitiikkaa, myös he joiden puolueet ovat hallituskokoonpanossa mukana, mutta heidän on kuitenkin pakko painaa puolesta näppäintä, koska ryhmänjohto käskee niin!
   Muuten käy niinkuin James Potkukelkalle ja muille että joutuu ulkopuoliseksi ja yksin huimine ideoineen!

   Hienoa että meidän pressallamme on ainakin yksi puolustaja, mutta muistaa sopii, että hän on puoluekannaltaan kokoomuslainen ja kyllä se vaan taitaa olla niin että ” kun kerran tavataan, niin aina epäillään,”, paitsi demarit jotka aina seilaavat laidasta laitaan ja eestaas-eestaas marrssien, aina sen mukaan mistä on itselle hyötyä. Voihan se olla että Sale on heittänyt jäsenkirjan veks nyt, mutta viimeistään seuraavan kauden jäkeen, jos nyt hänet yleensä toiselle kaudelle valitaan seremoniamestariksi, hän taassen palajaa entistä innokkaampana kokoomuslaisena riveihin. Ei koira karvoistaan mihinkään pääse, uusia tulee lisää vaikka keväisin ja syksyisin suurinosa vaihtuukin..

   Että tälläisiä tänään…

   P.s.

   Tapsa! Voisitko lopettaa sen herroittelun, ei me olla täällä missään eduskunnassa jossa puheet aloitetaan aina sanoin ”Arvoisa Puhemies”
   Ilkeeltä kalskahtaa tuo arvoisa sana, en minä ole sen arvokkaampi kuin kukaan muukaan, , ihan tavallinen lentojätkä vaan….

   • avatar Tapani Silvo sanoo:

    Täytyypä huomioida tuo ihan kohtuullinen pyyntö. Ei siis mitään herroittelua.
    Vaikka tuo hyvin vaatimatonta olikin. Muistan ammoisilta ajoilta, kun sen aikaisen Neuvostoliiton presidenttiä tituloitiin suunnilleen:
    Sosialististen neuvosto-tasavaltojen liiton, puhemiehistön puheenjohtaja, marsalkka, presidentti Klimet Jefremovits Vorosilov!
    Jotain siihen suuntaan.
    Niin, että tää ”arvoisa” oli aika vaatimaton.
    Terv! Tapsa

    • avatar Tapani Silvo sanoo:

     Jäi vielä pois tuosta tittelistä. Näin se kokonaisuudessaan kuului: ”Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton, korkeimman neuvoston, puhemiehistön puheenjohtaja, marsalkka, presidentti Klimet Jefremovits Vorosilov”.
     Ja tämä sitten lausuttiin oikein paatoksella. Voit itse kuvitella, miltä se radiossa kuulosti, kun se silloin pikku-poika Silvollekin jäi näin hyvin mieleen.
     Tapsa

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Jos Aino-Kaisa Pekonen luulee Vasemmiston kuittaavan puolueensa irti vastuusta Hallituksen tähänastisesta politiikasta, niin väärä on luulo!
  http://yle.fi/uutiset/pekonen_vasemmistoliitossa_itkettiin_kun_lahto_tuli/7156329
  Vasemmisto tullaan aina muistamaan yhtenä oikeisto-politiikan kannattajana!
  Kansa muistaa…
  Tapsa

  • avatar Pimu sanoo:

   Demokratiassa ei välttämättä tarkoita, että kannattaa jotain, mistä on tekemässä päätöksiä. Aina joku ei saa lopullisessa päätöksessä kantaansa läpi ja jos vastakkaisen kannan kannattajia on enemmän niin demokratian pelisääntöjen mukaan vastakkaisesta kannasta tulee päätöselimen kanta. Ihan yksinkertaista loppupeleissä, jos yhtään vaivautuu ajattelemaan.

 5. avatar riitta.nyqvist sanoo:

  Moro Kuningasjätkä!
  Väykkä eduskunnan saunassa kysyi, – ”Voiko vitutukseen kuolla?”
  Kyllä siihen voi, joten oles varovainen verenpaineen kanssa.
  Kirjoitin blogiini ennenkuin Räsäsen Päkä sai himoitsemansa ministerisalkun,
  jot hän on valmis myymään/vaihtamaan taivaspaikkansakin siihen.
  Nyt sekin väite on todistettu.
  Pipliassahan sanotaan
  ”Minkä teette yhdelle näistä minun pienimmistä, sen te teette minulle.”
  Arhinmäen irtiotto pelasti puolueen ja ensi vaaleissa sataa demariääniä myös vassareille.
  Mikäli Paavo hoitaa homman hyvin oppositiossa,
  eikä vedä tota stadion-korttia joka jutskaan.
  Ps. Minusta Niinistö on hyvä, koko kansan pressa.
  Hällä on tärkeä rooli mm. ulkomaan suhteiden hoitamisessa.
  Riitta

 6. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Yritän uudestaan:
  Jos Aino-Kaisa Pekonen luulee Vasemmiston kuittaavan puolueensa irti vastuusta Hallituksen tähänastisesta politiikasta, niin väärä on luulo!
  http://yle.fi/uutiset/pekonen_vasemmistoliitossa_itkettiin_kun_lahto_tuli/7156329
  Vasemmisto tullaan aina muistamaan yhtenä oikeisto-politiikan kannattajana!
  Kansa muistaa…
  Tapsa
  P.S. Alkuperäinen takertui hyväksynnän odottamiseen! D.S.

 7. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Tähän kommentiksi sopinee Hämeenlinnasta syntyisin olleen Antti Hammarberin, eli Irvin Goodman:in kappale:

  Joka löytyy täältä:
  https://www.google.fi/search?q=Haistakaa+paska+koko+valtiovalta&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&channel=np&source=hp&gfe_rd=cr&ei=OhEzU8iuBNSWwAO5i4BQ

  Mitäpä siihen voisikaan enää lisätä?

 8. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Tämän nykyisen hallituksen ”menestys-sadun” nyt jättävällä Vasemmistolla tuskin apua, seuraavia vaaleja ajatellen, tästä ulosmarssista!
  Ei ole näytettävissä suosiota kohottavia ”urotekoja”, ajasta Kataisen helmoissa!
  Tämä lisää vain Pesujen ja Keskustan suosiota entisestään. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan muiden hallituspuolueiden hermot kestävät?!
  Tapsa

  • avatar Pimu sanoo:

   Toisaalta ihan hyvä, että päästiin eroon historian huonoimmasta liikenneministeristä, jonka suusta tai kynästä ei näiden kolmen vuoden aikana lähtenyt ensimmäistäkään järkevää kommenttia mihinkään asiaan.

 9. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Mutta parasta juttua te ette vielä tiedäkään!

  Se tulee tässä:
  Palkitseminen alkoi sitten kun ensin kansalta oli saatu rokotettua miljoonat, niin kansanedustajat ja ministerit nostivat 8% omia palkkojaan!
  Oikaisu, palkat nousevatkin vain 0,4%
  Eiks meillookii sitten kivat päättäjät?

  Asian tiimoilta on perustettu kansalaisadressi jossa on nyt n 140000 nimeä. Käypäs sinäkin allekirjoittamassa se osoitteessa:
  Siis tämä juttu olikin vain uutisankka ja tieto oli vanhentunutta koskien viimevuotta!

  Mutta toisaalta olisivathan nää pellet voineet näyttää esimerkkiä ja kieltäytyä korotuksesta kokonaan, eihän heillä ole kuluja mitään sillä edustustili ja kansan piikki on auki yötäpäivää!

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Klo 8.20 nimiä oli kertynyt jo 124.587 kpl. Eiköhän tämä kerro jo jotain kansantahdosta, Jutallekin?

   Allekirjoituksia tulee koko ajan lisää. Kanna sinäkin kortesi kekoon ja ALLEKIRJOITA!

   Näytetään niille pirulaisille, mitä kansantahto on!

  • avatar Pimu sanoo:

   No jos Suomeen halutaan paskimmat mahdolliset päättäjät niin alennetaan sitten kansanedustajien palkkoja niin kohta ei enää kukaa vähänkään järkevä ihminen halua hakeutua kansanedustajaksi. Halvallahan saa aina tunnetusti parasta ja miksi kansanedustajat olisivat jotenkin poikkeus tästä? Paras tilanne olisi varmaan se, että kaikki kyvykkäimmät ihmiset olisivat yksityisten firmojen palveluksessa ja eduskunnassa istuisi 200 kahdentonnin kumileimasinta, joiden taustalla naruja vetelisivät ne todelliset vaikuttaja, joita ei millään eduskuntavaaleilla valita. Kansanedustuslaitoksen kulut ovat kuitenkin vain kärpäsen liraus Suomen koko budjetista.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Kuulehan Pimu, jos joku oikeesti haluu hoitaa muitakin kuin omia asioitaan niin ei se siitä palkaa haluu jatkuvasti lisää, ja kokouspalkkioita hamua, ja hallinoneuvostojen palkkioita.

    Tää kansanedustajien palkkausjärjestelmä vaan turpoaa turpoamistaan. En minä kiellä ettei jonkinlaista korvausta vittumaisesta työstä pitäisi makssa, mutta kun aina menee hommat niin, että ensin leikataan ja sitten nostetaan palkkiota.

    Johannes Koskinen (SD) se tuolla omalla sivullaan puolusteli ettei kansanedustajien palkkioita nostetakaan 8.saa% vaan 0,4% mutta paskaa taitaa vääntää äijjä.NO OKEI; MYÖNNETTÄKÖÖN NYT ETTÄ EI ÄIJÄ BAMLANNUT SKEIDAA, tällä kertaa…Mutta Kyllä nää demareiden muut jutut jo tiedetään.
    Ei ollut sitten munaa kansanedustajilla kieltäytyä noin kansalaismallin vuoksi kokonaan korotuksista.
    Heillä kun näitä etuja piisaa.
    On ilmasta taksimatkaa, (monet liikuntarajoitteiset vanhukset ei saa ilmaisia taksimatkoja vaikka tod. tervitsisivat), on kulukorvausta, on ilmaisia lounaita ja juhlaillallisia, Työpaikalla ei tarvii kellokorttia leimata, saa olla poissa vaikka täysistunnoista jos on jotain tärkeämpää omaanhiileen puhaltamista menollaan.
    Lentoliput mitä erikoisempiin paikkoihin vaan keksitäänkin, maksetaan kansalaisten kukkaroista.

    Ja viimeiseksi kun putoat pelistä pois, kun kansa osoittaakin epäluottamuksensa vaaleissa, niin tippuu sopeuttamiseläkettä tai -rahaa kuin manulle illallista, ilman sen kummempaa anomista ja polvillaan konttailua
    Tai sitten pääsee johonkin hienoon valtionvirkaan, ei niinkään ammatillisin, vaan poliittisin perustein jossa sitten istuu kuin tatti eläkeikään asti ja nostaa edelleenkin kovan palkan päälle sopeuttamisrahaa.

    Olenpa valmis lyömään vaikka vetoa, että jos ent. sahuri saisi kansanedustajana sahurin palkkaa, tai ent. kaupungin nurmikonleikkaaja saisi sitä nurtsinleikkaajan palkkaa, toimiessaan luottamustehtävässään kansanedustajana, ei kovinkaan montaa etujen puuttuessa kiinnostaisi vallankahvaan tarttuminen.

    Mutta kun nää edut on niin hyvät ja mahtavat, niin alalle pesiytyy herroja jotka istuksivat pöntössään vuosikymmeniä, saamatta aikaan juurikaan mitään kunnollista.

    Kansanedustajien ja ministerien toimikaudet pitäisi rajoittaa enintään kahteen ( 2 ) kauteen, niinkuin presidenttienkin . Sitten pitäisi vähintään yhden kauden ajan olla poissa, ei edes erityisavustaminen olisi sallittua…
    Tällä toimella estettäisiin tehokkaasti MAFIOSOITUMINEN

    Nythän homma menee niin että n. 50 konkaripoliitikkoa määrää tahdin ja muut ovat hiljaa ja kiltisti painaa jaa tai juu kun konkarit käskee!

    • avatar Pimu sanoo:

     Mietis nyt vähät taas nenääsi pidemmälle. Jos rajoitat kansanedustajakaudet kahteen niin eläkeläiskansanedustajien määrä räjähtää käsiin. Kun ensimmäinen kausi menee kuitenkin aina opetellessa talon tavoille niin eduskunnassa istuisi yhtäaikaa korkeintaa ”pätevää” 100 edustajaa ja 100 ”harjoitteijaa” ja eläkettä nostaisi tuhansia entisiä edustajia.

 10. avatar Tuisku sanoo:

  Hienoa Käteinen! Nyt tiedänkin, ketä äänestän seuraavissa eduskuntavaaleissa – vasemmistoliittoa tietysti. Ja seuraavissa presidentin- eli seremoniamestarinvaaleissa ketä tahansa muuta kuin Saulia (jopa Väyrynen on silloin vahvoilla).

  Pörssikurssithan tätä maailmaa nykyisin ohjaavat ja Saulihan suojelee vain kavereitaan. Jutut ovat kovasti muuttuneet niistä ajoista, jolloin Sauli peräsi solidaarisuutta ja vastusti ahneutta. Nykyisin taitaa ennemminkin olla johtava venäläisten p***eenuolija (ennen sanottiin suomettumiseksi tätä ilmiötä).

  Olisi hienoa saada julkiseksi rekisteri, jossa kerrottaisiin paljonko ja mistä venäläiset ovat maata hankkineet ja vielä hienompaa olisi saada julkiseksi semmoinen rekisteri, jossa kerrottaisiin niiden suomalaisten nimet, jotka ovat tätä isänmaata noille naapureille eli pirulaisille myyneet.

  • avatar Pimu sanoo:

   Mikset äänestänyt Vasemmistoliittoa jo edellisissä vaaleissa? Olisivat saattaneet saada enemmän kansanedustajia ja sitä kautta leveämmät hartiat Hallituksen sisäisissä painiotteluissa. Prostestiäänestäminen jälkikäteen on aivan hukkaan heittettyä kuten yleensäkin kaikki jälkikäteen purnaaminen. Vaaleissa kannattaa äänestää niitä, joilla on oikeasti mahdollisuus saada kantojaan menemään läpi kun yhteisiä päätöksiä sorvataan ja hallituksessa mukana olo on lähes tulkoon ainoa tapa edes teoriassa olla mukana vaikuttamassa lopullisiin päätöksiin.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Kivaahan se olisi antaa äänensä sille ainoalle ja oikealle, joka parhaat ja kauneimmat lupaukset antaa!

    Mutta kun se tuo poliittinen lupaus on nykyään pelkkää paskaa. Onhan tämä nähty. Kyllä Arhinmäkikin oli vaalien alla niin ulkolaistenpankkien tukemista vastaan, mutta kun pääsi ministeriksi asti ja juomaan ilmaista kaljaa, niin jopa kääntyi nuttu nurin hetkessä!
    Moni muukin lupasi ummet lammet. Juttakin kehuskeli että kun minä pääsen valtaan niin sittenpä alkaa suomeen syntyä työpaikkoja oikein urakalla. No kaikkihan sen tietää ettei niitä työpaikkoja ole syntynyt kuin valtioneuvoston ministeriöihin, nekin kyykytystehtailijoiden virkoja.
    Muuten kehitys on ollut päinvastainen. Tämän hallituksen istunta-aikana työpaikkoja on kadonnut yli 30.000 ja niistä tänäänkin jo 40 kpl
    Katainenkin lupasi kaikenlaista jopa tässä vielä palkkaneuvottelujen aikaa, että jos kansa tyytyy vähään, niin sitten ei leikata , mutta kun kansa tyytyi, niin Katainen unohti lupailunsa.

    Eu mepit pyrkii nyt Parlamenttiin ja neki lupaileevat kuka mitäkin, ainoa joka ei lupaa mitää näyttäisi olevan Sirpa Pietikäinen (kok) hän vaan kirjoittaa joka asiasta jotain, niinkuin tietäisi kaikesta kaiken, mutta mitään konkreettista hän ei esitä mitä aikoo tehdä asioille oikeasti. Ei hän taitane edes tietää mitä tekisi, mutta koville liksoille olisi käyttöä kyllä!

    Niin että valitsepa näistä sitten se oikea, pitäisi olla oikeus kansalaisella vaihtaa kantaansa samalla tavalla kuin kansanedustajillakin on oikeus vaihtaa lupauksiaan. Ilmoittaisi vain kesken kauden etten minä nyt enää haluakaan että tämä tai tuo edustaa sitä mitä minä halusin, annankin ääneni nyt toiselle.
    Mutta eihän se niin toimi….

    • avatar Pimu sanoo:

     Aikuinen mies, joka ei ymmärrä, että poliitikot eivät edes teoriassa voi luvata, että joku asia toteutuu, paitsi entisessä Neuvostoliitossa ehkä, vaan poliitikot voivat korkeintaa luvata edistävänsä jonkun asian toteutumistä. Se, että toteutuuko se asia ei demokratiassa ole kiinni siitä yhdestä poliitikosta, eikä edes yhdestä puolueesta, vaan se määräytyy asiasta päättävien keskinäisten voimasuhteiden perusteella.

     • avatar kuningasjätkä sanoo:

      No en mä niin tyhmä ole ettenkö mä tuota tietäis, mutta kun kovasti annetaan linjapuheissa ymmärtää, ,, että sitä ja tätä tullaan tekemään, niin se on samaa kuin lupaus.

      Sanosvat vaan ihan reilusti että se nyt on sama mitä mä tässä lupailen ja annan ymmärtää, en mä niitä kuitenkaan voi pitää, kun siellä on 199 muutakin hullua vääntämässä milloinka mistäkin vastaan tai puolesta.

      Tai sitten jos tuntee ihan pakonomaista tarvetta luvata jotain, niin tehköön sen sanoen näin:
      ” Minä lupaan, että minä lupaan luvata, että minä lupaan….nn…” silloin ei tule luvanneeksi turhia ja aina voi vedota, että minähän lupasin vain luvata, että minä lupaan…

      Mutta kyllä ihan selkeästi Jutta Urpilainen lupasi, että jos SDP pääsee hallitukseen niin se luo uusia työpaikkoja 10 tuhatta tämän vaalikauden aikana. Ei oo näkyny! Sekin on muuten aika kulunut lupaus, ainahan ne sitä lupaa, vaan ei oo onnistuneet koskaan pitämään lupauksiaan.

      Yksikin ministeri lupasi kerran parkytvuotta sitten puolittaa työttömyyden, mutta se puolittikin työttömyysturvan oikeesti!

 11. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Vasemmisto-liitto on jo näyttänyt arvostelu-kykynsä istuessaan Kataisen porvarihallituksessa ”vastuuta kantamassa”!
  Nyt yritetään kiemurrella eroon. On selitysten aika!
  http://www.hameensanomat.fi/uutiset/kotimaa/257391-kyllonen-ylella-vaitteet-taktikoinnista-hopopuhetta
  Tapani

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Tapsa, noin asiasta seitsemänteentoista, koetas nyt kuinka viestit ja linkit tulee perille, mä muokkasin hieman asetuksia. Jos nyt eivät toimi niin pitää olla sitten yhteyksissä palvelimen järjestäjään, rupee nääs äly loppumaan muuten.

   ***************************************

   MUILLEKIN KOMMENTOIJILLE TIEDOKSI!

   En jaksa istua pöjöttää koko päivää moderoimassa ja vastaamassa kommentteihin.
   Perse puutuu jos tuntikausia istuu…. Sanovat sen olevan jopa vaarallistakin, voi tulla keuhkoveritulppa?

   Paras aika laittaa viestejä on arkisin ma-pe 08.00 – 11.00 ja 21.00 – 00.30
   ja viikonloppuisin la – su 12.00- 1400
   Juhlapyhinä ei ollenkaan

  • avatar Pimu sanoo:

   No vasemmistoliitolla oli sentään selkärankaan lähteä mukaan hallitukseen, vaikka kaikille oli tiedossa, että vaikutusmahdollisuudet 8% kannatuksella ei mitkään huimat voi edes olla ja että paskaa on tulossa niskaan teki niin tai näin. PS:lle tuli jännät housuun jo ennen hallitusneuvotteluja kun jo ennen vaaleja oli selvää, että tuleva hallitus joutuu tekemään niitä kipeitä ja vaikeita ratkaisuja, joita edellinen Keskustan johtama pullamössöhallitus jätti kaudellaan tekemättä.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    No siinä olet aivan oikeassa, kyllä Persut olis voineet lähteä hallitukseen ja jakaa vastuuta ja myös vastustaa hullutuksia, mutta minkäs teet enää, nyt on melko turhaa nurkantakaa Soininkaan huudella, kun ei oikeasti ole mitään annettavaakaan.

    Kyllä vähän tuo Persujen touhu ihmetyttänyt on minuakin, mutta toisaalta, ne tiesi etukateen että joudutaan kaikenlaista elvytyksen sopeuttamista ja yhteisenhyvän uudelleenjakoa, kestävyysvajeen kasvaessa, tekemään ja ei kanttti riittänyt?

    Persuilla kaikkeen muuhun sohlaamiseen näyttää olevan kanttia, kikkelikuvia myöten, mutta ei oikeaan asiaan.

    Kyllä parin vuoden päästä koottava hallitus, olipa se mikä tahansa koaliitio, saa aika ikävän perinnön nykyiseltä.

    Musta tuntuis että vois olla pareeottaa hallitushomma, ostopalveluna vaikka Venäläisiltä, kun ne nytkin niin halukkaasti määräilemässä on?

    • avatar kuningasjätkä sanoo:

     !!!!! Tää adressijuttu olikin tosiaankin uutisankka, voi vittu että taas keljuttaa.
     No toisaalta, olisvathan nää pellet voineet osoittaa oivallista esimerkkiä ja kieltäytyä siitäkin 0,4% korotuksestaankin, ihan vaan esimerkin vuoksi.

     Onhan niiden palkka lähes puhdasta tuloa, kun ei tartte edes työmatkakuluja maksella kun on verottomat kulukorvaukset. Kenellä tavallisella maltillisen palkan saajalla on edustustili ja piikkia auki aina yötäpäivää?

     !!!!!!!!

    • avatar kuningasjätkä sanoo:

     Kunhan koittaa sen aika, että Päivi on kolkuttelemassa kultaista porttia, ja P.Pietari kysyy, että mitäs oot tehnyt töikses, niin onko kivaa sanoa, että otinpahan tuossa muutamalta miljoonalta lapselta hieman lapsilisiä pienemmäksi ja samaan syssyyn sitten yhtämonelta heikompiosaiselta ja vanhukselta toimeentulotukia pienentelin.

     Päivi kun se aina siihen raamattuun vetoaa, kun lakiakin voi kiertää kun vaan lukee raamatusta ohjeita ahkerasti.
     Niin Päivipä voisi kommentoida ja vastata, että missäskohtaa siellä raamatussa on että ottakaa köyhilta ja antakaa rikkaille ja ottakaa myös omaosanne välistä??? Kun vaikka mäkin oon sitä kirjaa lukenut joskus ahkeraankin, niin eipä ole sattunut silmiin sellaista sanomaa,

     Onkohan Päivillä ja mulla erilaiset käännöstekstit raamatuissamme?

  • avatar valitan sanoo:

   On selitysten aika, perää Silvo. Arhinmäki on selittänyt päätöksensa ja ne ketkä osaavat kuunnella ja ymmärtävät puhetta tietävät kuinka looginen ja vastuullinen oli Vasemmistoliiton päätös jättää hallitus.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Ne nyt on nuo Arhinmäen selitykset sellaista liirumlaarumia, ettei se itsekään ymmärrä mitä se selittää.
    Kannattaa pikemminkin kuunnella, mitä muut vasemmistoministerit tilittää, nääs kun lasten ja hullujen suusta aina totuuden kuulemme!

    Olipahan vaan Arhinmäki ja vasurit mukana, silloin kun rahaa jaeltiin Kreikkaan ja ulkomaisille pankeille. Vaikka siitäkin alkuun oli sitä mieltä, ettei vasemmistoliitto siihenkään suostu, niin se vaan se palttoo kääntyy, mutta toisaalta kun usein kääntelee palttoota nurin ja oikein, niin se kuluu tasaisesti, se jos mikä on ekonomiaa..

   • avatar Tapani Silvo sanoo:

    Vasemmiston vastuunkannosta: Tunnustatte siis jopa itsekin olevanne vastuussa Suomen valtion tämänpäiväisestä, tukalasta talouden tilanteesta?
    Tapsa

 12. avatar Saara Finni sanoo:

  Ihanaa, että olet olemassa, kuningasjätkä!

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Kiitos Saara, ihanaa, että myös Sinä olet olemassa ja vierailet sivuillani, kunpa vielä kommentoisit rohkeasti tekstejäni.

   Mutta hyvä näinkin, et arvaakaan kuinka lämmitti mieltäni, kun taas avasin tietokoneeni ja luin kommenttisi!

 13. avatar kuningasjätkä sanoo:

  TÄMÄ ei OLE ANKKA!!

  Nyt on avattu uusi vaatimus jolla toteutuessaan säästetään paljon rahaa johonkin tarpeellisempaan, vaikkapa valtiovelan maksuun.
  No kun kansanedustajat Lähes yksimielisesti ovat jaelleet Meidän yleensä pienituloisten rahojamme milloin minnekin, niin jaelkoot myös omia rahojaan. On niillä varaa, jäähän heille verottomat kuluetuudet ja ilmaiset taksi- ja työmatkat ja ilmaiset edustuslounaat juomineen.

  Käy allekirjoittamassa tämä uusi adressi:

  http://www.adressit.com/kansanedustajien_palkasta_pois25nyt_saastellaan

  Lainaus saatetekstistä sivuilta jotka on avattu 26.3.2014

  ””KANSANEDUSTAJIEN PALKASTA POIS25%NYT SÄÄSTELLÄÄN!

  Tätä jo tovin ihmetellyt miksei kukaan ole tämmöstä pistäny aluille??? nyt on säästökausi ja näillä kavereilla on kyllä varaa lähtee pistelee lapsiperheitten etuja pois sen sijaan että kattois sitä omaa palkkaa ja miettis että hei onks tää nyt ihan tän arvosta??? entäs noiden muut tulot? varmasti on teyhny aikamoisen omaisuuden jo parisssakin vuodessa noilla tuloilla!”” Lainaus päättyy.

  MR.

css.php