Ja takki kääntyy vaan, ei mikään pysy raiteellaan…za-za-zaaa.

Perussuomalaisten ryhmänjohtajaa alkoi kaduttaa – ”Haluan nimeni pois siitä”

Julkaistu: 2.4.2014 23:14(iltasanomat)

Politiikka Perussuomalaisten kansanedustajien lakialoite aviossa synnyttävien eläke-eduista herätti keskustelua keskiviikkona.

Kansanedustaja Pentti Kettusen lakialoitteessa esitetään, että lasten synnyttäminen avioliitossa laskisi eläkeikää.

Aloitteen allekirjoitti yhteensä 16 perussuomalaisten edustajaa. Allekirjoittajien joukossa oli myös ryhmänjohtaja Jari Lindström.

Lindström tuli illalla katumapäälle.

– Juuri laitoin postia eduskunnan keskuskansliaan. Minä haluan oman nimeni pois siitä. Olin turhan hätäinen allekirjoituksen kanssa, en ollut miettinyt sitä loppuun asti.

– En halua itseäni tähän aloitteeseen. Se kuulosti hyvältä, mutta kun olen pohdiskellut, siinä joutuvat avoliitossa olevat eri asemaan ja se ei ole fiksua. Ajatus oli ihan hyvä, Lindström tunnusti IS:lle.

– Kyllä ehdotus on varmaan vakavassa mielessä tehty, Lindström arveli.

**********************************************************
**********************************************************
Parempi olisi katsoa ensin ja katua, kuin katsoa ja katua sitten vasta.
Voihan olla että kohta tuokin tolvana katselee katuja….
Jos menee asiaan perehtymättä allekirjoittamaan jotain noin typerää ja sitten myöhemmin katuu päätöstään osoittaa se  vielä suurempaa typeryyttä!
Mutta totuushan on se että näitä typeryksiä on kyseisessä laitoksessa ainakin 199 kpl, etten sanoisi aivan kaikki 200 ja muut pöljäkkeet (eu mepit) päälle.
Mistä näitä sikiääkin, voi hyvänen aika sentään?
Nyt ihan oikeasti pitäsi kansalaisten herätä ja tehdä niin että ajetaan hittoon kaikki kansanedustajat ja pannaan hommat uusjakoon kerralla niin ettävät nämä politiikan mafiosot ynnä muut pöljät pääse enää vähään aikaan hommiin, ennekuin osoittavat olevansa hieman oppineempia.
Lukutaito ja luetun ymmärtäminen pitäisi ainakin olla välttämätön asia jonka kansanedustajan taitoihin kuuluisi vaadittavan.  Laskutaidostakaan ei olisi haittaa, ettei aina menisi nollat ja ykköset sekaisin.
Sinänsähän ei nolla itsessään ole juuri mitään, mutta jos on 12 nollaa ja siinä edessä vaikka ykkönen, niin se onkin jo ”tsiljoona” tai jotain sinnepäin..
Kyllä täytyy sanoa että hieman niskavillat nousi kun tään perussuomalaisten älynväläyksen mediasta luin.
Oli siinä taaskin joltain päässyt todellinen aivopieru ja ihan varren kanssa!
Näidenkö älykääpiöiden varassa meidän maamme tulevaisuus sitten makaa, persutko meidät pelastavat, eppäilläppä soppii…
Sanotaan että ketju on niin kestävä kuin sen heikoin lenkki on. Mutta nyt näitä heikkoja lenkkejä alkaa olla niin paljon liikaa, että olis parasta turvautua konsti numero kolmeen ja  ja ostaa vaijeria, se ei ihan heti katkea vaikka muutama säie pettääkin.
Jos kerran tuollaisia ehdotuksia aletaan ihan tosiaankin vakavassa mielessä tekemään ja vieläpä allekirjoittelemaan, niin pitää niistä sitten osata se vastuukin kantaa, ekä heti alkaa perumaan.
Täytyykin varmaan alkaa kirjoituksissa käyttämään PS-puolueesta kutsumanimeä
”Perumis-Suomalaiset”
Kyl mää oon sit kamalan pettyny, kun nääkin vielä alkoi pelleilemään, ikäänkuin ei olis ollut näitä pellejä jo tarpeeksi Suomenmaassa!
Johan meille nauraa nyt Australian pussikarhutkin!
 
kuningasjätkä
 

Kommentointi on suljettu.

css.php