Siinä se taas nähtiin, nyhän rotat jättää uppoavan laivan aivan urakalla!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288674147484.html

J. Katainen eroaa ministerin palliltaan juhannukseen mennessä!

Onpa aikoihin eletty! ja ei ole pitkäkään aika siitä kun mies vakuutti ettei aio erota, ei minkään syyn takia!

 

Mistäs nyt tuulee, tuliko EU;sta liian hyvä tarjous, pääseekö Katainen totaalikyykyttäjien kaartiin?

6 kommenttia artikkeliin “Siinä se taas nähtiin, nyhän rotat jättää uppoavan laivan aivan urakalla!”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Katselin eduskunnan kyselytuntia viime torstaina. Kävi vähän sääliksi Kataista kun Hän naama kiiltäen (hermostumisen merkki) , selitteli tätä vastuunkantajan (omansa ja puolueen) osaa. Itse on mielestäni laistanut vastuuta vuodesta 2007 lähtien ensin valtionvarainministerinä myöhemmin pääministerinä. Viime syksystä alkoivat vasta herätä horroksesta. Nekään rakenteelliset muutokset ovat vasta suunnitelmia, ei mitään konkretiaa. Ay-änkyrät tuskin saavat eläkeuudistusta aikaiseksi. Olen joskus miettinyt, kun Suomi maksaa luokituslaitoksille luokituksen tekemisestä, säilyykö luokitus tällä tavoin korkeana. Näinhän on esim ylimainostetussa ISO-sertifikaatissa. Jos lasku on maksettu roikkuu sertifikaattitaulu tjn seinällä. Sama pätee ympäristösertifikaattiin. Täyttä pelleilyä.

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Taitaa olla lopun alkua tälle hallitus-yhteistyölle.
  Heikki Koskela saattaa olla aika ”vahvoilla jäillä”, kun on povannut hallituksen kaatuvan ennen syksyä.
  Taisi olla valmis lyömään jopa vetoa asiasta, yhden nimeltä mainitsemattoman blogistin kirjoituksessa.
  Terv! Silvon poika

 3. avatar valitan sanoo:

  Aivan, suurista vastuunkantopuheista huolimatta ei Kataisestakaan ollut vastuuta kantamaan, suorastaan pakoili sitä.
  Vähän tuli sellainen tunne, että taas lähtee porvari kantamaan vastuuta maailmalle postikorttien välityksellä, kuten kävi sotiemmekin aikaan.

  Toivotaan että Hämeen Sanomat pystyvät käyttämään samaa leimakirvestä kuten Vasemmistoliiton kohdalla.
  Mutta tämän lehden linjan tuntien näin ei käy.
  Ihan vain tasapuolisuuden ja oikeidenmukaisuuden vuoksi.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Pääministerin pää ei kestänyt vastuunkantoa, Katainen teki saman kuin niin monelle politiikkauransa aikana, antoi täyden tukensa, tälläkertaa itselleen.
   Minusta vähän tuntuu siltä, että vaimo sanoi jossain vaiheessa Jyrkille, että nyt on valinnan aika..”joko minä ja perhe tai politiikka”Sinänsä järkevästi tehty, mutta miksi ensin piti pitää palopuheita siitä, ettei aio erota ministerin tehtävistä ja haluaa kantaa vastuuta asioista, ja sitten kuitenkin tekee toisin kuin sanoo tekevänsä. Mutta milloinkas ne poliitikkojen sanat on ennenkään kutiaan pitäneet. Jutta kun vielä älyäisi lähteä ja jättää ministerin hommat, lähtis samantien koko politiikasta kälppimään ja menis sinne Nesteen hallitukseen mukavaan eläkevirkaan. Mutta valitettavasti Jutta on niin tyhmä, ettei se tajua lähtee jonkun pitäis sille sanoa suoraan, että mee jo!
   Mutta tulipa tuossa jo mieleen eilesiltana, että mistäs meille oivallinen uusi pääministeri saadaan. Minä jo ehdottelin tässä tuolle meidän rouva kaikkitiedolle, että hänenhän pitäisi unohtaa EU mepiksi pyrkimiset ja tulla ottamaan vastuuta vastaan ja hakeutua pääministeriksi ja puoluejohtajaksi.
   Niin jo varmaan arvaattekin että tuota Sirpa Pietikäistähän minä ajattelin.
   Sirpukka kun tietää kaikista asioista niin paljon, niin hänestähän se pitääkin leipoa seuraava pääministeri, eiks vaan? Olis siinä meillä sellainen pääministeri, että olis kokoa ja näköä ja jopa tietoakin, sen ei varmaan tarvitsisi liirumlaarum ennustuksia tilailla, keltään kallispalkkaselta filosofilta, Sirpa kun itse sellaiset kirjoittelis päivittäin ihan samaan hintaan kun hoitelis ministerin posteja!

   Mutta oli mietenkä vaan, niin taidanpa hakea juhannukseksi ilotulitusluvan ja pistetään kaveriporukalla Jykälle kunnon läksijäiset, paitsi ettei Jykää kuttuta niihin juhliin.

   Kamalasti ei ikävä tule kuitenkaan, vaikka muuttais eurooppaan asumaan, tai sitten ihan sama jos vaikka ameriikkaan!

 4. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Katainenhan on kotoisin Savosta, Pohjois-Savosta oliko se Siilinjärvi.
  Kova pyrky oli politiikkaan jo nuorena vaikka edes kotokulmilla ei kannatusta ollut. Johonkin kokkarinuorten kokoukseen Jykä itte väärensi kokouspöytäkirjat jolla hänet oli valittu edustamaan Ylä-Savoa ja täydestä män. Oikein johonkin johtohommiinkin valittiin. Siitä alkoi Kataisen kultatie, siis väärillä papereilla. Koko jätkä on ollut pelkkää pluffia alusta saakka.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Lihapatojen ääreen oli hinku keinolla millä hyvänsä, pyrkyri mikä pyrkyri siis! Kyllä hieman haiskahtaa kovastikin siltä, että omaa etua on tavoiteltu jo nuoresta asti. Sitä vaan joillain on halu tulla aateliseksi ja päästä kyykyttämään muita. Jotkut tekee sitä koulussa kiusaamalla heikompia oppilaita, mutta Jykä päätti jo nuorena että hänpä kiusaa koko maailmaa, no suomen kiusaaminen on nyt tässä, seuraavaksi eurooppaan kuinkahan kauan pää kestää siellä? Nuori mieshän tuo vielä on, kukas tietää jos se pääsee vielä vaikka YKn pääsihteeriksi, eli tavallaan maailman kuninkaaksi?

css.php