Ruåtsin sotaurhot sukellusvenejahdissa!

Toista viikkoa on Ruottalaiset olleet jälleen etsiskelemässä ufoja tai muuta tunnistamatonta objektia aluevesiltään. Voi Jumalan pyssyt ja puukuulat sanon mä.

Nyt uusimmat uutiset kertoilevat että kohteeseen on saatu kontakti. Mitä helkatin tunareita meillä on naapureina, ja varsinkin lännen suunnalla.

Eikö niillä ole syvyyspommeja, edes niitä käsisyvyyspommeja joita vähäpätöiselläkin Suomella on vaikka kuinka paljon, mikäli siis on uskominen suomalaiskommodoorin juttuihin.

Muutaman sata kranua kun pudottelee syvänteisiin , niin eiköhän niitä kontakteja ala löytymään enemmänkin?

Ruåtsalaisten ongelmana lienee se että heillä ei ole syvyyspommeja. No mitä siitä pyytäisvät suomelta lainaan muutaman tynnyrillisen trotyyliä, kai meillä on sitä antaa?Annetaanhan me rahaakin tynnyreittäin kaikkialle kuka vaan osaa pyytää!

Ruotsi selittelee ettei tahdo nöyryyttää Venäläisiä, mutta samaan hengenvetoon kertoilee juttuja, että asiat otetaan vakavasti ja niihin puututaan.. Siis miten?

Maalaisjärjellä ajatellen homman vois hoitaa tehokkaimmin siten että satakunta syvyyspommia per neliökilometri, kylvetään sinnetänne, niin päästään tehokkaasti monista ongelmista eroon, saadaan vähennetyksi hienosti roskakalakantaa ja jos siellä joku sukellusvene piilottelee, lienee sillekin parempi nousta pinnalle kellumaan.

Pintaveneillä ajellaan vaan ristiinrastiin sinnetänne ja kuunnellaan aqafoneilla, josko jollain votkapullonkorkki narahtais liian äänekkäästi auki tai pääsisi paukku kesken kaiken.. Ja selitellään mediassa ettei kauanaikaa tarvitse odotella kun on niiden pakko tulla haukkaamaan happea välillä.

Mutta kellekään ei liene tullut mieleen, että maa joka varustaa nykyään kaiken avaruushommankin maailmassa, kiinan lisäksi, on saattanut keksiä sen mitä tumpuloille ei ole päähän pälkähtänytkään vielä. Nimittäin että happea on todella helppoa varastoida, pitempääkin  sukellusta ajatellen. Vai onko kukaan koskaan kuullut nesteytetystä hapesta, sitähän saadaan mahtumaan sadan litran säiliöön sata litraa ja kun yhdestä litrasta nestehappea muodostuu 7-8 kuutiometriä, ellei peräti enemmänkin hengitettävää kaasua, niin pienellä tynnyrillisellä nestehappea voidaan lymytä meren pohjassa kuukausia tai ainakin viikkokausia, eli niin kauan kun Ruåtsalaisten hermopinna katkeaa ja lähtevät pois..

No joku voisi sanoa että hiilidioksiidista se ongelma merenpohjassa tulee, mutta sehän saadaan tehokkaasti suodattimilla pois ja pumpuilla pumpattua säiliöihin, edelleen myytäväksi vaikkapa AGAlle hitsauskaasuksi. Sitävastoin typpikaasu jota hengitysilmassa on about 78% on edelleen useaan kertaan kierrätettävä kaasu eikä sille tarvitse tehdä mitään.

Siis vitsi kun mua ihan oikeesti keljuttaa tää saamattomuus, aikuiset kouluja moneenkertaan käyneet miehet selittelee ja väittelee asioista joista eivät tunnu ymmärtävän yhtään mitään!

Minäkin pelkän peruskoulun oppimäärällä  ja autosotamiehen asekoulutuksella , pystyn parempaan..

Varmaanikn vieläkin vakoilijat saanee tappaa kun niitä jossain kiinni saadaan, joten ei se liene sodanjulistus jos nyt Ruåtsalaiset uskaltaisivat possauttaa yhden venäläisen sukelluslaivan maailmasta veks, eli tuusannuuskaksi. Tuskinpa se venäjä kehtaisi edes tunnustaa tappiotaan siinä asiassa.?

Niinpä joo, tuli tuossa mieleen sellainen vaanha juttu metsämiehestä jonka voisi tähän liittää ikäänkuin opettavaiseksi tarinaksi..

Metsämies oli koko päivän iltaan asti ollyt metsällä saanatta yhtään saalista, paukut oli pyssystä loppu hutilaukausten takia ja hän palaili kotiin päin  illan jo hämärtyessä. Kuinkas ollakkaan siinä metsäpolulla hänen vastaansa asteli vihainen karhu. No hitto aatteli metsämies, ei yhtään paukkua ole, mutta onhan puukko, niin no eipä olekaan onkin pudonnut tupesta minne lie metsään tai suolle. Ei auta kuin painiin pitää karhun kanssa käydä. Aikansa siinä painittuaan kamalan karhun kanssa, sai kuin saikin metsämies tukevan niskalenkin karhun päästä ja alkoi vääntämään. Jonkin aikaa kovasti karhun kaulaa mutkalle väännettyään , hän kuuli käheän  kuiskauksen; ” Älä helkatissa väännä enää, mä antaudun!”. Mies päästi karhun pälkähästä ja irroitti ottensa ja kysyi ihmetellen; ” Mitäh, eihän karhut osaa puhua.. johon karhu vastasi, että; ”Kyllä karhutkin puhuu kun on pakko”!

 

Nyt siis pitäisi Ruotsalaisten laukoa niin täysillä kun keran kontakti on saatu, että saataisiin vihdoin selville kuka siellä lymyää ja onko se valmis neuvotteluun, kun tosiaankin on pakko!?

 

kuningasjätkä

Kommentointi on suljettu.

css.php