Ruotsalaiset sen tutkivat; Maidon juominen ei olekaan terveellistä?

Siis mikäli on uskomista, ILTALEHDEN uutiseen?

Sitähän minäkin, ennen saatoin juoda litran jopa kaksikin maitoa päivässä, sitten kaiket illat ja yöt kärsin refluxivaivoista ja nivelreuman tyyppisistä oireista. Kun kolme vuotta sitten lopetin maidon juonnin, niin olo korjaantui aivan kohta lähes normaaliksi, nyt koskee välillä muuallekin kuin jokapaikkaan.

Saattaahan se ollakin niin että maito joillekin on terveellistä, mutta luettuani iltalehden jutun olen tullut siihen tulokseen, ettei maito ole miehillekään terveellistä.

Enkä oikein jaksa uskoa  sitäkään, että bakteereilla ja hirvittävällä määrällä sokeria sisältävillä maito ja piimätuotteillakaan on mitään muuta vaikutusta terveyteen kuin haittavaikutukset?

Mä en ymmärrä kuinka sellainen kaseiini-vesilitku voi olla terveellistä, niinkuin väitetään. Kaseiinista tehdään nappeja, maalia ja kittiä, siihen hommaan siitä varmaan onkin, mutta että sitä juodaan litroittain….

Olen  karsinut maitotuotteita ruokavaliostani hyvin rankasti, samoin sianlihaa olen vältellyt kaikessa muodossaan jo yli neljä vuotta ja siitäkin on ollut omat etunsa, enää ei ole ruokailun jälkeen sellainen rasva-ähky, niinkuin ennen tuli jo muutaman grillimakkaran jälkeen. Unettava rasvainen olo, rasvaiset hiukset, kun sikaläski työntyi jokapaikkaan. Kolesteroliarvot oli koholla jatkuvasti.

Nyt kun en juo maitoa, enkä syö sikaa on kolesteroliarvot normalisoituneet, ilman minkäänlaista lääkitystä, veriarvot niinikään on parantuneet, eikä hemoglobiinikaan joka ennen oli huimat 178 ja ylikin, ole noussut liika suureksi.

Euroopan uniooni haluaa kansalaisistaan sairaampia, siksipä mm. maidontuotantokiintiöt poistetaan.  Sehän on selvä, että varmasti joku taloustieteilijä on laskenut senkin, että kun kansalaiset sairauksien myötä vähenevät ja kun samalla hoitopalveluita karsitaan(ainakin suomessa), niin jaettavaa syntyy enemmät vähemmälle joukolle ja sitten saadaan talouskasvua..?

Maito saattaa sopia kasvavalle lapselle ja nuorisolle, mutta aikuisille ruokajuomaksi riittää pelkkä vesikin…

 

kuningasjätkä

2 kommenttia artikkeliin “Ruotsalaiset sen tutkivat; Maidon juominen ei olekaan terveellistä?”
 1. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Moi!
  Luulin jo Jätkän kääntyneen islamiin kun karttaa sianlihaa. Samanlaista se on muukin liha ei sitä ole luonto tarkoittanut jokapäivä ihmisen syödä. Ihminen on moniravintoinen, kasvis ja lihansyöjä. Maidon luonto on tarkoittanut vasikalle ei ihmiselle. Sitäpaitsi jos maito käy ”meijeriprosessin” läpi ei se ole enää maitoa. Se on teollista tuoteeta eri muodoissa.
  Kun luomukasvattaa pottunsa ja muut juurekset ja kasvit ihan itse, voi niitä syödä pelkäämättä mitään. Joukkoon voi joskus ostaa lihaa tai kalaa ja kiertää tarjousmarketit kaukaa!

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   No en oo kääntynyt islamiin… vielä. Ei sitä koskaan tiedä milloinka on pakko kääntyä kun se valtaa maailmaa, on silloin hyvä olla jo valmiiksi sianlihaton..

   No eikä vaan kuiteskaan. Ihan oikeesti kaikille ei vaan sovi kaikki ruuat, sian rasva ja nahka, jota makkaroissa on 80%, ei oikeesti kiehdo, samoin rasvainen vetinen liha, yääk. olkoonkin että on olevinaan niin saakelin terveellistä kun on possulle syötetty rypsiöljynpuristusjätettä ja sokerimelassia, että massa lisääntyisi huippunopeaan, en mä käytä rypsiöljyäkään, muuten kuin lattiakaivoissa, ettei vesi haihdu matkoilla ollessa.
   Mutta syökää te muut munkin puolestani, ihan niin paljon kuin napa vetää. Mutta elkää valittako kun sepelvaltimot repeilee!

css.php