Paskalaki menee uusiksi, tungetaan turkinhihaan ja häässitään uudestaan!

Yle uutiset kertoi ilouutisen monelle tänään, yle-arenan sivulla : http://areena.yle.fi/tv/2243997   noin kuusi (6) minuuttia alusta kerrotaan kuinka laki oli jo susi syntyessään ja nyt se aiotaan korjata vastaamaan todellisuutta ja järkeenkäypää toimintaa.

Moni tiedon saatuaan hihkaisee riemusta, mutta varmasti on paljon myös sellaisia jotka kiroavat valtiovaltaa ja kunnan päättäjiä, koska ovat pakolla ja uhkailujen säestäminä joutuneet hankkimaan kalliit ratkaisut kiinteistöilleen, vaikka jo järkikin sanoi ettei niistä ole mitään hyötyä muille kuin laitteistojen myyjille ja valmistajille.

Alunalkaenhan laki syntyi kun joku valtioneuvoston valmisteleva virkamies laski väärin (taitamattomuuttaanko) haja-asutusalueiden jätevesikuormitusten määrän ja senmukaisen vaikutuksen vesistöihin ja itämereen.Kun siihen samaan syssyyn silloinen lukutaidoton ja suomenkieltä kunnolla ymmärtämätän ympäristöministeri Jan Erik Enestam (RK) ohimennen silmäili papereita ja rustasi mitään ajattelematta nimensä alle.. Myöhemmin Paula Lehtomäki, jonka tunnetuimmaksi tekoseksi nousi Talvivaarakytkökset, yritti korjailla lakia, kuitenkaan siinä onnistumatta.

Nyt asialla on uudet ministerin ja hieman näyttää että tästä taitaa tulla jotain.

Todennäköistä on että lainuudistuksella haetaan myös samalla synninpäästöä Talvivaarojen ja muiden sotkijoiden moskantuotolle, koskapa nekin kohta saanevat laskea jäteliemensä kuinka tahtovat.. tämä on sitä yhdenvertaisuutta kai?

*****************

Mitä tulee taasen Hartolan Kuningaskuntaan, jää nähtäväksi aikooko Suomen tasavallan sisällä oleva itsenäinen kuningaskunta noudattaa suomen lakeja tässä asiassa vai toteuttaako se omalaatuista politiikkansa edelleenkin tulkiten lakeja tarpeenmukaan kunnalle suosiollisesti ja laatimalla tähänkin tarpeeseen poikkeuslain.

Varmaankin asioista on keskusteltu tämän syksyn hirvitulilla kaatoryyppyjä naukkailtaessa ja asiaa edelleen pohjustettu hirvipeijjaisissa, suostutellen kimppaan mukaan joitakuita ruskeakielisiä ökyisäntiä ja sosiaalidemokraattisia yrittäjiä??

**************************************

Eduskuntaan tämä uusi laki tulee äänestettäväksi vasta vaalien jälkeen!

Varmaankin aiheesta tulee monelle takinkääntäjälle oiva vaaliteema?

Mutta muistakaa hyvä vaalikarja tentata ehdokkaitanne ja vaatia sitoumuksellisia lupauksia, ettei taas käy niin kuin kävi neljä vuotta sitten kun lupaukset pyörrettiin monessa jutussa, jo heti seuraavalla viikolla kun ministerivirkoja alettiin sulle-mulle jakelemaan!

*******************************
Kunnallisvaalit ovat vuorossa sitten taas vuoden päästä, eduskuntavaaleista.                                                                                                             Kannattaa ollakin sitten vielä tarkempana ketä tolloa mihinkin valtuustoon tai lautakuntaan sihtaa.

Valtuustothan ei ole kuin vähä-älyisistä jäsenistä koostuvia kumileimasimia jotka leimaa mitä lautakunnissa istuvat hyvätveljet keksivät ehdottaa, yhteistyössä kunnanhallitusten ja omaa etuaan ajelevien lobbaajen kanssa.

Joten jos epäilyttää että se kaikkein keljuin tyyppi joka vielä tällä kaudella istui  lautakunnassa, kun ei tullut päässeeksi kansansuosioon valtuustovaaleissa, aikoo jälleen käyttämään valtaansa, niin parempi on äänestää se  kuitenkin valtuustoon leimasimen virkaan ja jättää lautakuntapaikat sellaisille jotka osaavat katsoa asioita muullakin silmällä kuin sillä ainoalla värisilmällään joka on yleensä tuolin istuinta vasten paitsi reiällä istuskellessa, silloin kun tekee paskalainalaisia tehtäviä!

*************************************************

 

Onnea ja menestystä ja ennenkaikkea järkeä päähän nyt kaikille päättäjäehdokkaille.!

Me tarkkailemme teitä, emmekä ole unohtaneet viime vaalikauden torveilujanne, käännettyine takkeineen!

Moni kansanedustaja onkin jo tullut siihen tulokseen että on parempi heittää lusikka nurkkaan ja alkaa elelemään muutenvaan kansan piikkiin sopeutumiseläkeläisinä, tekemättä mitään  järkevää. Eipä silti eiväthän he ole tehneet mitään järkevää tähänkään asti.

Joku heistä saattaa ehkä perustaa jonkinlaisen konsultti tai luennointiyrityksen , alkaen neuvomaan muita sillä kuinka ei tulisi toimia tehtävien hoidossa, itselläänhän heillä lieneekin paljon kokemusta asioista, mikäs siinä silloin on neuvoessa?

Ehkäpä joillain on mahdollisuuksia päästä neuvomaan vaikkapa ameriikkalaisiakin,oikein Harwardin yliopistoon… niinkuin tää meitin Tarja…

 

NO joo………………ja lopuksi kaikille lukijoilleni haluan toivottaa:

Rauhallista ja Hyvää Joulua sekä Onnellisempaa, Parempaa Uuttavuotta 2015

 

Hartolassa 19.12.2014

 

kuningasjtkä

 

Kommentointi on suljettu.

css.php