Suomalaiset! Muutetaan kaikki ulkomaille!

Björn Wahlroos, han sen aloitti. Julkaisi jutun oikein lehdessä, että hän aikoo muuttaa ulkomaille Ruotsiin, kun verotus tappaa kaiken Suomessa.

Ruotsi kun ei verota pääomaomistuksesta eikä perinnöistä, kun siellä hyvävelisysteemi on paljon kehittyneempää kuin Suomessa!.

Nyt uusi ehdokas ulkomaille muuttajista on jälleen ilmaantunut. Tänään iltasanomissa olevan jutun,

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1419313264479.html        

mukaan kaikkien hänen kaltaistensa henkilöiden kannattaisi tehdä samoin…

Ja kevään eduskuntavaaleihin ehdolle tähtäävä ex uuniperunamies ja ex pääministeri Matti Vanhanen peesaa minkä kerkiää niin ikään iltasanomien jatkolööpissään: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419303039470.html

Ja tietenkin vielä mr. omaanhiileen puhaltaja Rinne (SD) jatkaa juttua neuvomalla kuinka verosta voi välttyä tai ainakin siirtää sitä tuonnemmaksi, kunnes muutoksia saadaan junailtua hyville veljille ym.. Se juttu löytyy täältä: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419312179846.html

Rotat jättävät uppoavan laivan ensimäiseksi, sillä kyllä rotta tietää koska on parasta lähteä! Jokaisella näistä  rotista on jonkinasteinen kokoomus- tai keskustalais-jäsenkirja takataskussaan?

Siitä huolimatta:

Minun ehdotukseni on että kaikkien Suomalaisten pitäisi muuttaa ulkomaille, kenen mistäkin syystä. Mutta tärkein syy lienee silti se ettei suomi ole enää se hyvinvointiyhteiskunta jossa on kivaa olla.

Siispä kaikki jolla on jonkinlainen  kyky muuttaa, niin muuttakaa ihmeellä.

Eihän se vaadi kuin jonkinlaisen osoitteen hankkimista.

Voittehan te edelleenkin oleskella maassa, aivan samalla tavalla kuin Wahlroos ja kumppanit, nauttien yhteiskunnan tarjoilemista eduista.

Jos vaikka satutte omistamaan maata, jota voi viljellä, niin tukieurot juoksevat edelleenkin, asuittepa missä maassa tahansa, pääasia on että se pikku puuhastelupalsta on suomen maan kamaralla.

Harvalla suomalaisella on sentään kuitenkaan asiat niin hyvin että olisi edes varaa Ruotsiin mennä hommamaan posterestanteosoitetta kummempi osoite, eli ei sinne kaikki voi muuttaa.

Mutta siltikin, kaikkien suomalaisten sinne tai muualle  pitäisi muuttaa, siitä ei pääse mihinkään.

Jos rotat lähtevät laivasta mitä tänne jää, no eipä juuri mitään.

Sitä kokoomusnuorten pomon  kuuluttamaa, heikompaa ainesta vaan!

Vai onko näin sittenkään? Jotenkin tuntuu kuitenkin että se heikompi aines onkin niitä jotka lähtee?

Ja paremmalle ainekselle jääkin vastuulleen Kodon , isänmaan ja úskonnon puolustaminen, tulevia uhkia vastaan.

Sitten onkin taas kivaa tulla paluumuuttajina takaisin kun asiat sujuvat paremmin ja voi alkaa jälleen määräilemään  ja hamuamaan bonuksia ynnä muita sulle-mulle etuuksia?.

 

Muuttakaa vaan, mutta pliis, älkää tulko takaisin!

2 kommenttia artikkeliin “Suomalaiset! Muutetaan kaikki ulkomaille!”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    Teimme työuramme Suomessa (kummatkin n 45 v). Joka eurosta maksoimme veron sentilleen. Tukia emme saaneet (no lapsilisät)-mitään konstia ei ollut verosuunnitteluun. Nyt eläkkeellä on houkuttanut esim muutto Portugaliin. Olisi jo ilmastollisesti suotavaa (itsellä paha astma). On vain yksi este. Suloiset lapsenlapset. Meillä kummallakin on sen verran vaatimaton eläke, että yhteydenpito heihin jäisi hyvin satunnaiseksi (nyt viikottaista), ei olisi mahdollista reissata usein. Pitäisi kai kylmettää itsensä ja ajatella-tää loppuaika on meidän. Ei vaan pysty. Mitä perintöverotukseen tulee. Äitini kuoltua sain jonkin verran kiinteää omaisuutta, lähinnä kesämökin verotuskohtelu oli kohtuutonta (kolminkertaistivat verotusarvon). Hyvä kun selvittiin vaikka omaisuus oli todella tavanomaista. Toista oli kuusi- ja seitsemänkymmenluvulla, jolloin kartanonkin arvoksi voitiin laittaa 10000 € ja läpi meni. Kyllä täällä Suomessa keskituloiselta ”imetään” kaikki. Koska olemme suurin ryhmä. Emme saa tukia, mutta maksamme toisten ”loiseilun”. Hyvä Demarit ja vihreät ja vasemmistoliitto.

  2. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    Vielä, kun perimäni kesämökin verotusarvo kolminkertaistettiin perintöverotuksessa, nyt jos sen myyn joudun maksamaan siitä hillittömän veron, koska ei ole vakituinen asunto. ei mitään järkeä. Toivottavasti elän niin kauan, että voin testamentata mökin lapsilleni ilman veroa. Muuten kyseisen kesämökin arvo on siitä perityt verot-HYVÄ SUOMI.

css.php