Suomen kuuluisin veropakolainen, Nalle Wahlroos, päästelee Ruotsista jälleen aivopierujaan!

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/01/16/wahlroos-tessa-nain-tyottomia-saataisiin-toihin/2015585/12?&n=19#commentsHere

Talous-sanomien yllämainitulla palstalla Nalle se taas päästelee hauskoja aivopierujaan.

Nalle Wahlrooshan tässä taannoin ilmoitti julkisesti että hänpä se aikookin muuttaa Ruotsiin turvaan perintöverotusta, koska Ruotsissa ei sellaisia ylellisyysveroja peritä, niinkuin suomessa on tapana ja vieläpä korotetulla taksalla tämän 2015 vuoden alusta.

Nalle,kertoilee että työttömyys saadaan laskuun kun noudatettaisiin hänen ideoitaan.

Minun mielestäni suomalaisten työläisten irtisanominen ja saneeraus on liian helpoksi tehty yritysten tarpeita ajatellen. Jos irtisanomista hieman vaikeutettaisiin, niin ei tulisi liikaa työttömiäkään.

Jotenkin vaan vaikuttaa siltä että tietyt tahot, jopa solisaliraatteja ja työmarkkinajärjestö SAK.ta myöten,  yrittävät syyllistää työttömäksi joutuneita, että työttömyys olisi heidän oma syynsä?

Ei työttömyys poistu sillä, että työttömien oloja kurjallistetaan, vaan pikemminkin sillä että työnantajien oikeutta saneerata väkeä pois töistä vaikeutetaan.

Semmoinen puolen vuoden korvausvastuu työnantajalle olisi poikaa. Harva työnantaja muutaman voittoeuron takia haluaisi maksaa työläiselle toimettomuudesta, jos olisi pakko maksaa työläisen puolen vuoden palkka vaikkei tämä tuottaisi mitään. Vois olla niin että jotain hommaa sitäkin rahaa vastaan löytyis? Mutta silloinhan työntekijä ei olisikaan työtön?

Kaiken mielenkiintoisin Nallen aivoista lähtenyt törähdys lienee kuitenkin tämä:

”Wahlroos toisi Suomeen myös ansiotuloverojen lainoituksen. Järjestelmässä matalapalkkainen voisi saada valtiolta lainaksi verojaan kunnes tulot nousevat.”
Viimeaikojen keskustelut palkkojen alentamisesta ei paljon tue tätä aivopierua! Niin että myytäisiin itsemme valtiolle orjaksi ja ottaisimme velkaa, että kykenemme elämään alati pienenevällä palkallamme?

Tämähän on tapahtunut aiemminkin.

Muistellaanpa historiankirjaa nimeltä Raamattu, siellä jossain Mooseksen kirjoittelemissa opuksissa kerrotaan  suuresta talouslamasta joka sattui n. 8-12.000 vuotta sitten Niilin alueella sijainneessa silloisessa Egyptissä.

Ensin oli seitsemän vuotta sellaista aikaa että voitiin syödä ja mässäillä minkä kerettiin mutta sitten iskikin seitsemän vuoden talouslama ja alkoi eväät kansalta loppumaan.

Ensin kansa sai ostaa ruokaa säännösteltyyn hintaan, sitten laman jatkuessa alettiin siirtymään maailmanmarkkinahintaan kun ruuan ostajia alkoi virtanaan kasaantumaan kulmille liiaksi kun mamuja alkoi tulvimaan maahan nauttimaan Egyptiläisetn itse kasaamasta yhteisestä hyvästä..

Kun ostajien rahat, kuparinpalaset ja muu arvo-omaisuus oli kitketty pois valtion  kirstuihin rupesi joku ”viisas mies” , varmaankin Nalle Wahlroosin esi-esi-esi-esi-esi-esi-esi-esi-esi-………………………………………………………..esi-isä, ehdottelemaan että mitäs jos myisitte kansalaiset itsenne orjaksi kuninkaalle ja valtiolle, niin saisitte leipää jotta jaksaisitte käydä töissä, rakentelemassa pyramiideja ja muita herrojen kotkotuksiin tarvittavia pilvilinnoja?

Nyt vuosien saatossa, yltäkylläisyydenaika ja lama-ajat ovat pidentyneet, niinkuin myös ihmisikäkin.

Suomessa alkoi ”yltäkylläinen” aika 1994 kun Suomi liittyi Euroopanunioniin.

Suomi myi itsenäisyytensä muutamista maataloustukimiljoonista joita se liittyvänä jäsenenä sai ikäänkuin porkkanana, enemmän kuin maksoi Euroopan pohjattomaan kassaan.

2002 liityttiin onnenhuumassa vielä yhteisvaluutta €uroonkin ja siitäkös se yltäkylläisyys sitten vaan leveni, ainakin joillekin!

Neljätoista vuotta kesti tätä ihanuutta, mutta vuonna 2008 tulikin seuraavan ajanjakson vuoro. Sitten alettiin elvyttämään taloutta, kun kuplat alkoivat puhkeilemaan.

Nyt on elvytetty jo seitsemän vuotta ja loppua ei näy elvytykselle.

Olisi jo todettava kiltisti että yhteisvaluutta euro on vainaja mikä vainaja ja vedettävä piuhat irti.

Liian moni yhteisvaluuttaan sitoutunut valtio on jo aivokuolleena ollut niin kauan, ettei elvyttäminen enää tepsi, saadaan vaan elätettäviä kasveja, joiden oma äly ei riitä elintoimintojen ylläpitoon omatoimisesti, ( hiukkasen samaan malliin kuin se yksi ex. F1 kuski..)

Paras pelastus siis Suomen taloudelle,  Nallen aivopierusta poiketen lienee kuitenkin siis se, että katkaistaan piuhat poikki  ja lopetetaan Suomalaisen yhteisen hyvän jakaminen maailmalle ja hyvävelijärjestölle ja satsataan kansan hyvinvointiin  nekin rahat!

 

Ja Nalle voitaisiin pistää pöpilään joksikin aijaksi, josko siellä osaisi joku ladata sille paremmat sahajauhot nuppiin?

 

 

kuningasjätkä

Hartola:n perseaukisesta kriisi-kuningaskunnasta

P.S. kuuntelepa tuo vanha Korsuorkesterin esittämä polkka ja ota vaari sen sanoista:

www.youtube.com/watch?v=Vq0RRRkWeAE

Nallenkin lienee syytä muistaa tosiasia , ettei käärinliinoissa ole taskuja?

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Suomen kuuluisin veropakolainen, Nalle Wahlroos, päästelee Ruotsista jälleen aivopierujaan!”
 1. avatar kuningasjätkä sanoo:

  NALLE SE TAASSEN NÄYTTÄÄ OIKEIN MALLIA SUOMALAISILLE
  KUINKA TYÖTTÖMYYS VÄHENEE SUOMESSA.

  On se kumma kun miehen puheet on yhtä ja teot on ihan muuta. Onko se edes oikeesti mikään mies semmoinen?

  LAINAUS TALOUSSANOMISTA:
  ””Nordea nostaa hallituksen palkkioita jopa 65 prosenttia

  Nordea nostaa hallituksen palkkioita jopa 65 prosenttia
  Björn Wahlroos jatkaa pankkikonserni Nordean hallituksen ratissa. Valiokuntatyöhön osallistumisesta maksettavat palkkiot nousevat parhaimmillaan jopa 65 prosentilla. Kaikkiaan palkkiot nousevat 15,5 prosenttia.

  Pankkikonserni Nordea jatkaa hallituspalkkioitaan nostavien pörssiyhtiöiden listaa.

  Hallituksen jäsenille maksettavia palkkioita korotetaan ehdotuksen mukaan 7,5 prosenttia, mikä nostaa hallituksen johdossa jatkavan Björn Wahlroosin nauttiman korvauksen tänä vuonna 279 000 euroon, käy ilmi Nordean tiedotteesta.
  Hallituksen varapuheenjohtajalle maksetaan 132 500 euroa, ja muille jäsenille 86 250 euroa.

  Suurinta korotusta ehdotetaan hallituksen palkkio-, talous-, ja riskivaliokuntien työhön osallistumisesta maksettavaan palkkioon. ” LAINAUS PÄÄTTYY

  Juttele sinä Nalle vaan, kyllä sua uskotaan ja vaikka kaiken valheeksi vannotkin, niin kyllä sinut tunnetaan!

  Mene mene, tekel, U-farsin! (punnittu ja kevyeksi havaittu) http://www.evl.fi/raamattu/1992/Dan.5.html

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423570278083.html?pos=navnow
  Nalle sai jättipotin on siinä taas mukava suu virneessä neuvoskella kansalaisia siitä kuinka Suomen työelämä jälleen saadaan nousuun.
  Mikäpä on Nallen istuskellessa Ruotsin kartanossaan takkatulen loisteessa punomassa uusia juoniaan ja miettimässä kuinka tämänkin jättipotin voisi verottomasti uittaa maasta pois ja laittaa ulkomaisiin pyramidiyhtiöihin poikimaan lisää perittävää sukulaisille, sitten kun käärinliinat kutsuvat.

  Voi vo, kyllä köyhän kohtalo on kurja, vaan ei niin kurja kuin rikkaan. Rikkaat kun saavat lohdutuksen vaivoistaan jo eläessään, köyhä joutuu odottelemaan palkkiota elämästään aina viimeiselle tuomiolle asti.
  Mikäli olen oikein ymmärtänyt kirkonmiesten vuosisatoja jatkuneet höpinät niin sillä viimeisellä tuomiolla ei näitä Nalle Wahloosseja , ym.. näy lainkaan, sillä heidän sielunsa vilahtaa suoraan alimmaiseen hornankattilaan jo heti kun henki ruumiista pakenee.

  Jostain kirjallisuudesta olen lukenut jonkun viisaan kirjoittamana, siitä hornankattilasta, että se se vasta vittumainen paikka on. Kaikkea on tarjolla, ihan mitä vaan, rahaakin on ja kultaa harkkotolkulla, kalliita ruokia, kaviaaria ja liekitettyjä lettuja.
  Mutta mihinkään ei saa koskea tai ei edes kykene koskemaan, ainoastaan katseleminen on sallittua päivin ja öin.

  Voi voi sitä itkua ja parkua, kun kylliksi olis mutta ei pääse ottamaan.
  Eikä haluavilla ole mitään minkä vaihtaisi, että voisi edes ostaa jotain ilokseen. Kun sielukin tuli jo eläessään myytyä muutamalla miljardilla, eikä ole mukana rahaa millä sen takaisin ostais!

  Kyllä voikin olla keljua, ikuinen elämä tuonpuoleisessa?

  Pitäisi aina muistaa se, ettei elämässä tärkeintä ole rikastuminen, vaan se ettei köyhdy!
  Jos kuollessaan on köyhempi kuin syntyessään, on elämä mennyt
  hukkaan!

  Ihmislapsi saa syntyessään sielun. Jos sielunsa menettää rahalle ja mammonalle, on kuollessaan köyhempi kuin syntyessään!

  Käärinliinoissa ei ole taskuja.

css.php