Kaikkien muiden on luovuttava jostakin, pääasia on että maatalaustukiin ei kosketa!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1430251514750.html

Uusi pääministeriehdokas Sipilä valistaa kansaa, että on hyvä välillä luopua jostain.

No mikäpäs siinä jos porukalla kaikki luopuvat , mutta jos taassen on otto päällä vain heikoimmin ansaitsevalta porukalta niin eip käy!

Mitäpä jos nyt Sipilä suostuisikin ehdottanmaan että tuottamattomilta puuhastelupalstatilallisilta otettaisiin tuottamattomuudesta maksettavat maataloustukieurot pois. Niitähän maksetaan viljelmien pinta-alojen ja metsätilojen pinta-alojen mukaan, ei suinkaan sen mukaan tuottavatko viljelmät mitään.

Harrastelija-maanviljelijät ja metsänomistajat jäisivät siis ilman tukieurojha joita ilman ei hommat sujuisi, vaikkei ne suju nytkään. Yhtään veroeuroa ei tukitiloilta heru nytkään.. Varsinkaan kun niiden omistajat ovat veropakolaisina ruotsissa tai portugalissa jotka  maat ovat nykyään suomen veroparatiisien pop listoilla..

Muutenkin maataloustuet kuuluisivat jo historiaan, sillä alunalkaen eurooppalainen ja suomalainen maataloustukijärjestelmä perustuu toisen maailmasodan aíkaisiin säännöstelypolitiikan luomiin käytäntöihin, joiden perusteella maanviljelijöille maksettiin erilliskorvauksia siitähyvästä etteivät he olisi luovuttaneet tuotteitaan paremmin tuottavan mustanpörssin markkinoille, vaannantoivat osuuden tuotteistaan kansanhuollolle joka järjesti suht.edullista mutta säännösteltyä elintarvikehuoltoa kotijoukkojen tarpeisiin! Tuottamatonta työtä suorittavalla eliitillä ei tuollaisia säännöstelyitä ollut sillonkaan vaan mustasta pörssistä sai0 vapaalla rahalla, sen mitä puuttui kaiken kansan korttiannoksista, ..

Nyt markkinatalouden aikakautena kun kaikkea on saatavissa, on maataluostuet siis jäänne josta tulisi voida luopua.

 

on järjetöntä tukea sellaista toimintaa joka ei tuota mitään, siis jopa kesantopeltoja jotka jätetään kasvamaan humusta, tuetaan miljoonilla, vaikka se on itsestään selvyys ettei ilman humusta mikään ikuisesti kasva..

Suomen kansallinen maataloustuki nielee verorahoja  yksistään 2-3 miljardia euroa vuodessa( jota muuten Sipilä ei tinnyt Ylen vaalitentissä), eikä verovaroin kustannettu tukijärjestelmä näy kuluttajan kukkarossa muutoin kuin alati nousevina kuluttajahintoina, siitä välistäsyöjäportaat pitävät huolen!

Jos kerran on  pääministeriehdokas Sipilän mielestä tärkeää että kaikki luopuvat jostakin, kuulisin mielelläni hänen suustaan myös sen että maataloustukia karsitaan tehokkaasti, tuottamattomilta tiloilta.

 

Että Sikäli…

29 kommenttia artikkeliin “Kaikkien muiden on luovuttava jostakin, pääasia on että maatalaustukiin ei kosketa!”
 1. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Ei taida tulla lasta eikä paskaa hallituksen muodostamisesta?

  http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1430366517775.html

  Voi olla että nää perhanan Persut ei edelleenkään pääse kuin huutelemaan puskista, niinkuin tähänkin asti..

  Ettäs taas silleen…. ja sikäli..

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Hyvää Vapunpäivää, kuningasjätkä ja muut!
  Alan olla samaa mielipuolta edellisen mielipuolen kanssa. Nyt alkaa epäilyttämään koko hallitusperustan-kartoitus ohjelma.
  Ensin olin hyvinkin ihastunut Sipilän metoodiseen tapaan saada selville tulevat hallituskumppanit.
  Hänen viidentoista kysymyksen listansa vaikutti hyvinkin viisaalta vedolta. Vasta nyt, hänen alkaessa kommentoimaan saamiaan vastauksia, alkaa pelottaa.
  Moni asia alkaa viitata siihen suuntaan, että jollei Sipilä halua perustaa ”multi-moni-puolue” hallitusta, jäljelle jää vain punamulta-vaihtoehto; Keskusta, Kokoomus ja Demarit. Siinä tapauksessa tämä tähän asti koettu ”turmeluksen tie” tulee jatkumaan.
  Kai kaikille on ihan selvää, että maahanmuuttajien vastaanotto on menoerä, joka budjetti-suunnittelussa on otettava huomioon. Ei se ole mikään irrallinen tabu, johon ei saisi koskea, jonka suuruutta ei saisi ilmaista, ja josta ei saisi leikata tai säästää.
  Ei tietystikään ole inhimillistä verrata Afrikan maista lähteneiden kärsimyksiä, suomalaisten vähävaraisten kitumiseen köyhyyden kurimuksessa. Mutta niin kauan kuin meillä soppa-jonot ovat jatkuvana ilmiönä yhteiskunnassa, pidän hävyttömänä lisätä valtion ja kuntien kustannuksia ”pakolaisten” vastaan-otossa. Niin yksinkertaista se on…
  Koska Suomessa kuitenkin on paljoltikin pääomaa, yksityisten ja yhtiöiden omistuksessa, olisi ehkä hyvä keino, jos hyvin toimeentulevat kirjoittaisivat veroilmoitukseensa luvan, ylimääräisen veron lisäyksen ottamiseksi, juuri maahanmuuttajien vastaanottamiseen. Siis jonkinlainen vapaaehtoinen maahanmuuttaja-vero.
  Kansakunnan kahtia-jakoisuuden vuoksi, en luulisi kuitenkaan monen rikkaan suostuvan kyseiseen. Ja köyhillä ei olisi varaa.
  Ei, niillä joilla on enemmän rahaa, he käyttävät sen etupäässä omaan kulutukseen, kuten uusien tavaroiden, ja autojen ostoon, jokavuotisiin ulkomaan matkoihin j.n.e.
  Onhan Suomi luokka-yhteiskunta. Tämä on tosi-asia…

  Terveisin! Tapani

 3. avatar kuningasjätkä sanoo:

  No ei mene hyvin hallituksen muodostelussa!

  Ja vihreätkään eivät hyväksy Sipilän linjauksia..
  http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1430370472823.html

  Kokoomuskin on hieman erimieltä asioista
  mitenkäs muuten.. olisikohan muutamat hankkeissa kaataa hallitus jo alkumetreille ja vaatimassa uusia vaaleja joissa kansa voisi äänestää oikein?
  http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1430366836743.html

  Kysymysmerkkinä on sitten SDP, joka tunnetusti lahuaa aina kristillisteen peesaamana yhteisenhyvän leivän jaolle, vaikka kumpikaan näistä puolueista, tunnetusti ei halua ottaa kantaa..
  Myöskin Vasemmistoliiton ”kasvissyöjä ja pullapossu”, Paavo Arhinmäki on ilmoittanut halukkuutensa tulla huomioiduksi, mikäli yhteinen sävel hallitusneuvotteluissa löytyy ja löytyyhän se jos tarpeeksi kova ministerisalkku saadaan!

  Sipilän luottohenkilötkin jo on esitelty julkisesti.

  http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1430356308955.html

  On änkyttävää eurokomisaaria ja änkyttävää uuniperunamiestä, vaalirahakohuissa itseään ryvettänyttä hemmoa, onpa joukkoon pujahtanut yksi entinen kunnankamreerikin ja kaksoiskansalainen(suomi-Sveitsi)

  Mutta missä on Paavo Väyrynen ?
  Mies veti lappalaisilta ääniä tonnitolkulla, myi kiinalaisia mukeja tuhansittain ja kirjaakin meni kaupaksi, mutta silti tätä työn ja keminmaan kuningasta, ei noteeratakaan Sipilän hallitusneuvotteluissa. Paavo parka mököttää jalasmökissään ja miettii jälleen ”voiko vitutukseen kuolla”
  Sanomattakin on selvää, että kun oikein kovasti pyrkii ja näyttää pääsevän eikä sitten pääsekään, niin pistäähän se vituttamaan. Ja kun tarpeeksi alkaa vituttamaan niin kyllä se käy pumpun päälle. Ja kun muutenkin on pyrkimisien välillä päässyt kroppa rapakuntoon, voi ihan oikeasti vitutukseen kuollakin!
  Paavolla olisi siinä lokoinen EU-virka vielä muutamaksi vuodeksi, olis siellä vaan ja kun se pesti Brysselissä loppuu, niin pyrkisi vaan reippaan kokoiselle sopeuttamiseläkkeelle ja ryhtyisi vaikka kirjoittamaan seikkailuromaaneita. Tässä aihe ensimäiselle: Pyrkyrin Triathlon, räpiköintiä kansojen meressä ja politiikan suolla..

  Aivan nyt kuinkas vaan, mutta edelleenkin heitän mielipiteeni siitä, että Suomeen pitäisi muodostaa virkamiehistä ja ei poliittisesti varautuneista luotettavista ja riittävästi koulutetuista, pätevistä henkilöistä muodostuva virkamieshallitus.
  Jolloin poliittisille puolueille eduskuntana jäisi vain se tärkein tehtävä; äänestää jonkun asian puolesta tai vastaan, ilman että jokaisen laki- ja muutosehdotuksen jälkeen tai ennen ollaan vaatimassa ennenaikaisia vaaleja tai muuten vaan epäluottamusta hallitukselle kaatamistarkoituksessa!

  Mutta sitä mä en voi ymmärtää, miksi suomalaisten pitäisi hyväksyä se, että tänne otetaan pakolaiseksi tyyppi joka ei voi asua kotimaassaan, mutta lomailla voi tai mennä jopa käymään sotimassa siellä?

  Että Sikäli…

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  On tosi ällöttävää kuulla noiden tekopyhien maailman-parantajien kritiikkiä Perus-suomalaisten negatiivista maahanmuutto-politiikkaa vastaan. Taas pitäisi ”rutiköyhän” Suomen näyttää maailmalle jotakin. Mitä?
  Näyttäkää enemmän sitä Suomen todellista sosiaalista vastuunkantoa vähempi-osaisista! Näyttäkää soppa-jonoja!
  Voi pyhä Sylvi! Kyllä on kansa tyhmäksi muuttunut. 30% väestöstä on jo niin tyhmää, että jättävät äänestämättä, ja antavat n.s. kulttuuri-maffian rauhassa myllätä.

  Silvo

  • avatar valitan sanoo:

   Luulisi sinun suhtautuvan maahanmuutto-politiikkaan myönteisimmin kun olet käsittääkseni ’mamu’ itsekin .
   Vai pidätkö itseäsi muita parempana mamuna. Ehkäpä sanat ällöttävä ja tekopyhä sopisivat paremmin kuvaamaan jotakin muuta kuin Rinnettä ja Arhinmäkeä.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Tapsa ei nyt kuitenkaan liene ”mamu” asian varsinaisessa merkityksessä, eli ei liene mikään ”poliittinen-venepakolainen” tms…?
    Tapsa on varmaankin työperäinen mamu, tehnyt jotain muutakin kuin ollut ja elellyt sosiaalituilla?
    Ja hän lienee ilmeisesti suomen kansalainen edelleenkin koskapa käy, näin olen ymmärtänyt, äänestämässä suomen vaaleihin, tosin ruotsissa..

    Niin että sulle nimimerkki ” valitan ” haluaisin antaa nyt mahdollisuuden korjata mielipiteesi ilmaisua tai sen muotoa!

    • avatar Erkki Strömberg sanoo:

     Asiatietoa sanan taustaksi!
     Sanalla ”mamu” tarkoitetaan yleensä maahanmuuttajaa, onhan se selvä lyhenne siitä. Jotkut haluaa määritellä sen toisin mutta se saa silloin rasistisia piirteitä, valitettavasti.
     Sanaa ”maahanmuuttaja” ovat suomalaiset puolueet selitelleet seuraavasti:

     SDP: Maahanmuuttaja/ maastamuuttaja. Maasta toiseen muuttava henkilö. Koskee kaikkia eri perustein muuttavia henkilöitä.

     Vassarit: Maahan ulkomailta muuttava henkilö, voidaan jaotella maahantulon syyn perusteella esim pakolaisiin, siirtolaisiin ja paluumuuttajiin.

     Keskusta: Maahanmuuttaja on henkilö, joka on siirtynyt oleskelemaan toiseen kansallisvaltioon. Maahanmuuton syitä on useita, kuten työ, opiskelu tai pakolaisuus.

     KD: Maahanmuuttaja on yleiskäsite, jota käytetään kuvaamaan kaikkia maahan muuttaneita henkilöitä.

     KOK ja Persut: Ei sanastoa maahanmuutoasiakirjassa jonka puoluetoimisto lähetti.

     Tästäpä voi jokainen halutessaan muovata käsityksensä mitä sana ”Mamu Maahanmuuttaja” tarkoittaa!

     • avatar kuningasjätkä sanoo:

      Mielenkiintoista sanaleikkiä jälleen entiseltä metsurilta, menetö takuuseen siitä että asia on faktaa?

      Että Sikäli…

      • avatar Harri sanoo:

       ..no eihän toki, faktahan on se, että maahan ihminen muuttaa vain kerran, eikä edes eläessään, paitsi fakiiri Veltsu.
       Valtioiden välinen matkustelu onkin ihan toinen juttu.

      • avatar kuningasjätkä sanoo:

       Harri !
       Tuo mainitsemasi , ei ole maahan muuttamista, vaan kyseessä on termi ”maahan paneminen” ja hommassa on kyse ihan jostain muusta muin muuttamisesta, oikeastaan kyseessä on muuttuminen. ”maasta sinä olet tullut ja maaksi sinun on jälleen tuleminen”

       Että Sikäli…

       Joskos pysyttäis aiheessa kumminkin, eikä ruvettaisi saivartelemaan sananmuunnoksilla?

      • avatar Erkki Strömberg sanoo:

       Faktaa vai fiktiota?
       Kun järjesti Lammin ainoan ison vaalitilaisuuden, paneelikeskustelun aiheesta maahanmuutto pyysin puoluetoimistoilta heidän maahanmuuto-ohjelmaansa tai vastaavan jonka puolue on hyväksynyt. Sain vastauksen seitsemältä puolueelta. Lainaukset on niistä peräisin.
       Paneelissa oli mukana KOK apujohtaja Isosuo, Keskusta paikallinen Marjatta Rahkio, KD ”vakoilupäällikkö” Teppo Turja, Vihreät ”pastori” Teppo Heiskanen, Vassarit Irma Taavela ja persuista Kari Ilkkala ja Ismo Soukola.
       Osallistujia oli kutsuttu paikalle puolueista joilla on edustus HML Ratihuoneella ja ehdokas toivottiin olevan Hämeenlinnasta.
       SDP ei halunnut lähettää ketään paikalle, kerjättiin kyllä mukaan.
       Paikallinen Keski-Häme lehti kirjoitti suurehkon jutun tilaisuudesta 16.4. lehteen.
       Paneelistit kehuivat kuinka olin jopa parempi paneelin vetäjä kuin PUKki, Pauli Uusi-Kilponen Häsan päätoimittaja, joka edellisenä iltana oli Verkatehtaalla myös paneelin vetänyt.
       Perusteluna oli jotta tiesin asia-asiat paremmin kuin yksikään panelisti ja sen he myös itse huomasivat, se teki heidän olonsa ”haasteelliseksi”.
       Siis jotain tiedän minäkin, vaikken sillä aina uhoo!

      • avatar kuningasjätkä sanoo:

       No kirjoita sitten asiat asioina, äläkä leiki sanaleikkejä. Mistäs me tyhmät, tollot ja tuuliviirit tiedettäis mitä sä milloinkin jutuillas tarkoitat!

       Että Sikäli…

      • avatar Erkki Strömberg sanoo:

       Arvoisa, kungingasjätkä!
       Asettelen vain suomenkielen sanoja järjestykseen, en niitä voi enää uusia keksiä.
       Jos et ymmärrä kirjoittamaani, onko se aina ja oikeasti minun vika?
       Jospa opettelisit lukemaan, sisäistämään lukemasi, sitten harkitsemaan ja vasta sen jälkeen lasket sormet näppäimistölle.
       Leo kerran neuvoi jottei kannata ottaa kossua ja kirjoittaa blokeja samana iltana, ainakaan tässä järjestyksessä.

      • avatar kuningasjätkä sanoo:

       No jooooo

 5. avatar Tapani Silvo sanoo:

  P.S. Halusin siis edellä viitata Rinteen ja Arhinmäen lausuntoihin, Vasemmisto-liiton ja Sosialidemokraattien yhteisen vappu-tilaisuuden yhteydessä! D.S.

 6. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Parhaat terveiset Hartolan ruhtinaalle!
  Meille, jotka kritisoimme aiheellisesti yhteiskuntamme asioista, suuremmassa mitta-kaavassa, on tämä avoin blogisi oiva foorumi meikäläisenkin purnaukselle.
  Suomessa usein seurataan ruotsalaisten touhuja hyvinkin tarkkaan. Toivottavasti ei kuitenkaan sokeina matkita kaikkea, mitä täällä ”keksitään”!
  SVT:n suomenkieliset uutiset antaa kaikille aiheen miettiä täkäläisen koulutus-järjestelmän puitteita. Minuutti-lukemalta 03:00:
  http://www.svtplay.se/video/2891032/uutiset/uutiset-uutiset-96
  Tässä lähetyksessä ei juuri mainittu koulu-kurin puutetta, eikä eräiden oppilas-ryhmien negatiivista asennoitumista koulutyöhön.
  On kuitenkin tullut selväksi, että vaikka kuinka paljon rahaa heitetään systeemiin, niin ei se auta. Ruotsin koulu on kallis, kun ottaa huomioon sen huonon tuloksen, josta PISA-tutkimus on osoituksena.

  Terv! Tapsa

  P.S. Vielä hiukan musiikkia kuningasjätkän musiikki-herkille korville! Tämähän on nam-namia, kaiken sen ala-arvoisen, jota Pasila syöttää alueasemien soitettavaksi. Alkaa kohta oksettaa kaikki J. Karjalaiset, ja Tuomari Nurmion tyyppiset laulusolistien kauhu-esimerkit.
  Tässä vähän toisenlaista:
  https://www.youtube.com/watch?v=mL-LyKcFE5c
  D.S.

 7. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Mageet tremolot!

 8. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Morjens, kuningasjätkä! Onpas siellä hiljaista?
  Ei Sun tartte kaiken aikaa ihailla sitä linkkini rumpu-sooloa. Täällä ovat tärkeät hallitus-pohjan kartoitukset nyt ratkaisevassa vaiheessa.
  Vahinko, ettei Sipilä pystynyt sopimaan kansalais-sopimuksesta.
  Näin ollen hänellä on kuitenkin helpompaa jättää Jutan puolue oppositioon, koska ei ole sen vuoksi välttämätöntä ottaa Rinnettä mukaan hallitukseen.
  RKP voisi kuitenkin jatkaa lisukkeena, ja Haglund puolustusministerinä. Hän on ainakin selvä-sanainen, eikä ”pyörittele” sanoja suussaan, kuten Tuomioja venäjä-lausunnoissaan.

  Tapsa

 9. Hiljaistapa tosiaankin on, no nyt on muut murheet kuin sipilän ja kumppaneiden paskajutut. Se on Kepulilaisten ongelma nyt, se oli helppoa huudella puskasta kun oli oppositiossa, mutta kun pitäis oikeasti alkaa tekemään jotain, niin meneekin peukku persiiseen. Kun nyt sipilä muistais että ennen kuin alkaa yöllä imemään peukaloaan, niin pesee kädet

  Tarkkaillaan tilannetta, nyt pitää hetken aikaa keskittyä omiin hommiin..

  Muuten se tremolo lie ollut väärä termi, sa sä rumpalismiehenä, mitä se on se ”pärräämminen” oikealta nimeltään?

 10. Mullon vähäsen semmoinen kutina, että Soini saattaa hieman taktikoida asioita, sillä voi olla hallituksen kaato mielessä? Jos hommat ei mene niinkuin hän suunnittelee, niin laitatetaankin vasemmistopuolueiden tekemänä välikysymys ja sitten persut menee mukaan äänestämään hallituksen epäluottamusta ja kun kepu ja kok onkin yksin, niin saadaan uusi hallitus ja sitten rupeaakin vasta tapahtumaan.. Huh miten juonia eiks vaan..

  Voi perskeles ny mää taisin paljastaa valtiosalaisuuden?

  Kaikkee sitä tuleekin viinapaissään kirjotelluksi…

 11. avatar Harri sanoo:

  No voishan se olla, että Persut nyt ”suostuu” Kreikkoihin yms kehitysapuihin, etteivät ihan kasvojaan menetä jäämällä taas oppositioon, ja yrittävät sitten hallituksessa kampittaa kaveria.
  No se onkin sitten latnamoro, jos Soini olisi asian miettinyt, kuten kunkku.
  Kyllä Sipilällä uskovaisuudestaan huolimati olis eväät olla uskottava pääministeri, ei tarvisi Soinin siinä yrittää sählätä.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   No ihan ei tartte ottaa tosissaan mitä mä kännipäissäni kirjottelen.

   Mutta voihan se olla niinkin tai sitten ei..

   Jos mä oisin Soini niin mä tekisin niin just ja sopisin oppositiolaisten kanssa että eiköhän kaadeta hallitus, että saadaan tärkeämmät jutut kehiin.
   Mutta onko persuilla munaa siihen….?, sen aika näyttää……

   Veikkaanpa ettei ole, nää kaikki jutut ennen vaaleja vaan oli pelkkää sanan helinää eli paskapuheita joilla ääniä kalasteltiin. Muka paras tulonlähde persaukisen valtion kassaan (autovero) poistettaisiin ja samoin paskalaki, sehän on oikeasti tehty talouselämän tarpeita ajatellen, saadaan myydyksi paskaputkia tyhmille kunnan päättäjille, yhteiseksihyväksi, jonka jakavat jotkut muut kuin ne jotka siihen olisivat oikeutettuja, siis ne joilla yksityistä hyvää on yllinkyllinkin jo! !

   …. /niinkuin Hartolassa miljoonilla, jotka sitten maksaakin veronmaksajat eivätkä ne joiden oikeasti oli tarkoitettu liittyvän huippukalisiin putkistolinjoihin, ja jotta kuppaaminen voi edelleenkin jatkua niin hintoja senkuin vaan nostetaan.

   Tämänpäivän hinta siitä että saat puhdasta vettä kraanasta ja paska menee putkea pitkin Päijänteeseen, on 32 tuhatta euroa ja se on aika kova hinta siitä että saa asua Hartolassa…

   Oikeesti mitään ei tehdä, koska totuus onETTÄ EI VOIDA TEHDÄ,
   Kun Suomi on niin syvällä suonsilmäkkeessä, (velkakierteessä) ”hei metienataan tällä”…ettei rimpuilu auta kun uppoaa vaan syvemmälle.

   Mutta mun toivomus olisi, se että kun kerran leikataan etuja, niin leikataan sitten kaikilta tasapuolisesti, eikä vain niiltä joilla jo valmiiksi menee huonoiten!

   Myös tulevan Pääministeri Sipilän äänenkannattajat voisivat asennoitua siihen tosiasiaan, ettei tuottamatonta työtä voi enää mitenkään tukea. Se alunalkaet kansanhuollon tarpeiden tyydyttämieskisi luotu VÄLIAIKAINEN tuotantotukilakin on aikansa elänyt ja nyt siitäkin tulisi luopua vihdoin.

   Pinta-alojen eli EI tuottavuuden mukaan maksettavien tuotanto- ja maanviljelystukien maksulle ei ole perusteita.

   Nyt täyttyy alkaa tukemaan pelkästään tuottavaa työtä.
   Eli siis mitä enemmän tuotat myytävää ja kuranttia tavaraa sitä enemmän tienaat.
   Puuhastelupalstatilalliset puuhastelkoot omillaan, kuinka haluavat..(kuten esin veropakolaisiksi julkisesti ilmoittautunut Björn Wahlroos.jne…).

   Mutta tunnettu tosiasiahan on että omaan kekoon kasataan aina hyvää ja muiden täytyy luopua paljostakin.

   Niinhän tässä taaskin käy, sanokaa mun sanoneen!

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Noi kreikut ja muut latinot on vähän niinku deekumaita, ikäänkuin merimies-slangilla ( deekut tarkoittaa sellaisia hieman alikehittyneitä neekereitä tms..) Siis näitä jotka on olevinaan jotain , vaikkeivat pärjää mitenkään ilman että muut makselee niiden huvitukset.
   ja muut yhteiskuntakeksinnöt.
   Suomalaisessa politiikassa on monia huvittavia piirteitä, kuten se esim että vasemmistolaisten ja vihreiden tärkein tavoite, oman maan asioiden hoidon kustannuksella on se että deekuilla dekumaissa, asiat on paremmin kuin suomalaisilla kotimaassa, jotka siis veroina kustantavat tään deekuilun!
   Kun Deekuilun tärkeimmät päämäärät on ne että äijäporukat vaan dokaa ja viettää aikaa, muijat tekee työt ja lapset jos ei kykene hommiin kuolevat nälkään, ellei joku nk.”länsimaan idealisti auta lahjoituksin heitä(jonka äijäporukat ryyppää kimpassa kuitenkin), niin sitten valitetaan kovemmin että kukkahattutädit panee haisevan vastalauseen julkiseksi.,

   Niin pakkohan on suomen hallituksen järjestää maailmanrauhaa deekuille lahjottamalla osa suomalaisten hyvinvoinnista heille, ettei mene maine, kun ei suomalaiset auta muita..

   Eihän siinä mitään jos oman maan asiat olisivat kunnossa, mutta kun ei ne ole!

   Ensin pitäisi hoitaa hommat niin että kaikilla on tasapuoliseti tasavallan lakien mukaan , hyvä olla ja sitten jos jotain jää yli, niin sillä autella deekuja ja muita lakupettereitä!

   Mua ainakin suomalais-syntyisenä veronmaksajana vituttaa sunnattomasti maksella oasltani jonkun lakupekan koulunkäyntiä, jossain ambomaalla, kun samalla mun lapset joutuu säästelemään kyniä ja kumeja sekä käyttämään vanhoja oppikirjoja ,opetteleessaan elämää kuuliaisena veronmaksajana!

 12. avatar Harri sanoo:

  Huomenta.
  Aika hämärää settiä tuo viimeinen kappale. Mua ei haittaa se, jos meitä hiukan tummempien heppujen ja friidujen koulunkäyntiä priiffataan paremmalle tolalle.
  Se kun ei ole meidän muksujen kynistä ja kumeista pois, noi rahat meidän edustajat tunkee kyllä vaikka erityisavustajiinsa mieluummin, kuin kumeihin, tai ainakaan pyyhekumeihein.
  Tuo on sitä paitsi se paras, ja kestävin konsti saada kehitysapu kenties joskus miljaardin vuoden päästä korkattua kokonaan pois. Jos Afrikassa viisastutaan ja nyt en tosiaan tarkoita sitä, että siellä synnytään jotenkin tyhmempinä, koska näinhän se asia ei ole, se on koko maailman etu.
  Ongelma kehitysavussa on käsittääkseni se, että se ei saavuta täysimääräisenä niitä kohteitaan. Jos ne kohteet kuitenkin pikkuhiljaa oppivat lukemaan, voi homma muuttua.
  Iso paha este on kehitykselle on myös muutamien maiden uskonto ja silläkin on helpompi pelotella kansaa, joka ei osaa lukea. Siksi olen aika lailla eri mieltä kanssasi tässä asiassa.

  Kreikkaan saakka ei suvaitsevaisuuteni kuitenkaan ulotu sekään täysimääräisenä..siellä on ihan omin voimin haaskattu rahaa, eikä kukaan ole niitä, saati luonnonvaroja heiltä riistämässä, ja nyt pitäisi velat muuttaa saataviksi. Itellä, kun ei juuri ole kuin velkaa, olis ihan bueno saavuttaa ns ”kreikkalainen mielentila” , vois syyttää muita ja vaatia maksamaan, tai muuten menen konkurssiin ja ei teille hyvä heilu.
  Ja haudanvakavasti tämäkin toki.

 13. avatar Antti Sulonen sanoo:

  Kyllä tuossa kuningasjätkän viimeisessä kappaleessakin järkeä on. Nimittäin asia on niin, että noissa Afrikan maissa on varakkaita ”shikulien” (vai oliko se ”shipuli”) leskiä, jotka vain naureskelevat, että annetaan suomalaisten hoitaa lapsiemme koulutus.
  Mikäli nuo maat olisivat todella köyhiä, niin avun tarve olisi tarpeen, mutta kun siellä tuo maallisen mammonan jako on vielä epätasaisempi mitä se täällä pohjolassa on, niin usein apuun annettu avustus meneekin vääriin taskuihin. Osansahan siitä repäisee suomalainen viherpolitiikko, usein heidän tärkein tehtävänsä on nimenomaan noiden leskien avustaminen, ei lasten.

  • avatar Harri sanoo:

   Kuinkakohan on autokaupparahoittajaleskien kohdalla, tuskin pistävät lapsiaan rahvaan kehitysapukouluun?
   Muutenkin, jos Suomen pari miljardia contra vaikka Jenkkien 10-kertainen apumäärä ( plus muutaSuomea suuremmat maat), onko se nyt stten juuri Suomi, jota tuossa kusetettaisiin, jos noin olisi.
   Eipä tähänkään taas onneksi juuri muuta lisättävää olekaan.

   • avatar Antti Sulonen sanoo:

    Ei ne varmaan autokaupparahoittajalesket lapsiaan rahvaan kehitysapukouluun pistä, mutta partaansa naureskelevat, että antaa muiden maiden kouluttaa kehitysavuillaan, nautitaan me rikkauksistamme ja koulutamme omat lapsemme ei rahvaan kehitysapukouluissa.

    Ehdoton vaatimus pitäisi olla kehitysavulla, että kyseisissä kehityaspua tarvitsevissa maissa ei olisi noita ylettömän rikkaita ja jos on niin ne jakavat rikkautensa ennen kehitysapua.

    Vapaasti saat Harri noita leskiä lihottaa, sitä vain en tiedä miksi minun niitä pitää lihottaa.

 14. avatar valitan sanoo:

  Kreikkaa me olemme avustaneet vain populismin huippua lähentelevissä puheissa. Tosiasiassa kaikki taloudellinen hyöty on valunut rikkaan Saksan pankkien pelastamiseksi. Saksa on valjastanut EU:n omien taloudellisten tarkoitusperiensä työjuhdaksi hyvinkin onnistuneesti ja kaikki perässähiihtäjät vain nyökyttelevät hyväksyvästi päätänsä mukaanlukien Suomi. Saksa ei onnistunut saamaan Eurooppaa hallintaansa raudalla mutta rahalla se sen on tehnyt. Saksa on toiminut itsekkäästi vain oman maansa eduksi vaikka olisi pitänyt ajatella EU.ta kokonaisuutena.

  ’Saksa on paska maa’ sanoi eräs keihäänheittäjä . Niin totta, niin totta.

 15. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Yhtenäistä eurooppaa on todenteolla yritetty muodostaa pari tuhatta vuotta. Roomasta se alkoi ja näyttääpä siltä että Roomaan se myös päättyy..

  Rooman valtakunta laajeni laajenemistaan aikansa. Kunnes se alkoi kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, kun leipää ja sirkushuveja ei enää riittänytkään kansalle kun orjat rupesivat kenkkuilemaan. Vaikka kuinka miekkoja ja kilpiä kalisteltiin ei sillä ollut mitään vaikutusta, että pikkuhiljaa suuri mahtava Rooma kutistui velkaiseksi Italiaksi.. jota se nytkin on edelleen.

  Seuraavaksi oli vuorossa suur-saksa, Hitlereineen ja lopullisine suunnitelmineen. Niin vaan meni vituksi sekin homma, vaikka raatoja tuli miljoonittain ja tonnitolkulla tuhkaakin…

  Mutta nyt on keksitty rahan voima. Huumausainekauppiailta mallia ottaen , annetaan ensin porkkanaa uusille liittyjille. On ylimääräistä maataloustukea ja vaikka millaisia jaellaan kaikille jotka halauavt liittyä euroopan laajentumiseen.
  Sitten kun olet jo koukussa etkä pärjää ilman alkaakin tulla keppiä ja käskyjä, että nyt pitää elelläkin näin kuin meillä sanotaan ja alkaa makselemaan saatuja ilmaisnäytteitä takaisin, sillä lainaahan ne vaan olikin

  Huumebisneksessä homma menee niin lopulta että lypsettävältä lähtee lopuksi henki, mutta kuinkahan mahtanee käydä tässä EU-bisneksessä.
  Voi olla että vituks menee sekin homma ja kohta me ollaankin kaikki venäjän vallan alla tms…,

  En mä tässä itseäni sure, mä olen jo sitä ikäluokkaa, etten mä kattele niitä hommia kuin korkeintaan pilven reunalta, mutta mua surettaa meidän lasten kohtalot..

  Kuinka he pärjäävät orjina,.. kun meilläkin on ollut niin hankalaa vapaina miehinä…?

  Että Sikäli..

css.php