HEI KOHTA PÄÄSTÄÄN TIENAAMAAN!

KREIKKA ALKAA LUISUMAAN IRTI EUROSTA… vääjäämättä

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1432440772391.html

Onneksi meidän suomalaisten viime vaalikauden hallitusministeerit Jutta Urpilainen (SD) ja Jyrki Katainen (KOK) olivat ennaltaviisaita ja vaativat takuut Kreikalle annettavista tukipaketeista.

Meillä Suomalaisillahan ei ole mitään hätää vaikka Kreikka tekeekin konkurssin. Meillä on mahtavat vakuudet saatavanamme.

Hei me tienataan tällä.

On hienoa että meillä oli niinkin kauaskatseisia ministereitä joukossamme ? Että ihan tienuusta ajatellen he ottivan miljardeista siivut ihan oman maamme turvaksi ?

Euro-vainaja alkaa olla jo muutenkin siinä tilassa, että lienee jo parasta alkaa Monetalla piirtelemään uusia markkoja valmiiksi, että ne saadaan pikavauhtia painoon, kun tilaus tulee.

Nyt kunhan  tai jos uusi hallitus joskus saataneen toimintakuntoon, (jota hieman epäilen, koskapa vaaleista on mennyt kohta yli kuukausi eikä vieläkään ole tietoa mistään), olisi syytä ihan tosissaan ottaa rahakirstun avaimet pois  sellaisilta pösilöiltä jotka vieläkin uskovat Euro-Vainajan ylösnousemukseen. Euroa kun nyt on elvytetty jo kahdeksatta vuotta (7,5v), eikä elonmerkkiäkään ole tullut ilmi.

Vainaja olisi jo syytä haudata, ennenkuin rupeaa mätänemään…

Hallitukselle (jos siis sellainen joskus saadaan)antaisin vinkiksi, että ei enää yhtään senttiäkään saa jaella Suomalaista hyvinvointia deekumaihin, ellei sitä riitä myös suomalaisille ja tasapuolisesti kaikkiin sosiaaliluokkiin.

Sama se vaikkei autoverot poistuiskaan tai tuloverotus alenisi, mutta se holtiton rahanjako pitää loppu nyt!

 

Että Sikäli….

3 kommenttia artikkeliin “HEI KOHTA PÄÄSTÄÄN TIENAAMAAN!”
 1. avatar valitan sanoo:

  Ei tullut takkia ei edes tuluskukkaroa.

  Eipä taida tosiaan autovero poistua eikä varallisuusveroa palautua. Ja pakolaistenkin määrä taitaa Suomen maahan lisääntyä. Pian on Soininkin nyökyteltävä kyllä. kyllä, kun Kreikalle uutta rahaa annetaan. Eipä taida yksikään vaalilupaus Persujen kohdalla toteutua.

  Vuosien uho ja vitsien vääntäminen taitaa Soinikin kohdalla toeta. Miehen takki on jo kääntynyt vaikka ministerin pesti ei ole edes alkanut. Mitä jää jäljelle Soinin uhosta, jäljelle jää maankattava myötähäpeä.

  Mitähän mahtaa peruspersu ajatella kun joutuukin selittelemään hyväksyttävästi itselleen, että kyllä Kreikka rahansa tarvitsee ja meiltähän sitä saa.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Niinpä niin, mutta pääasiahan ei olekaan se että päästään tavoitteisiin vaan että saadaan höynäytettyä riittävä määrä äänestäjiä että saadan jytkyt tms.. Sitten on neljä vuotta jatkoa taattuna.. ja voidaan yrittää näyttää kansalle jotain jota eivät näyttäjät itsekään tiedä mitä.. Sitten on taas uudet vaalit jolloin jopa ääneti ollut tai mahtavaa porumoitetta pitänyt oppositiokin nuosta svääreihin. Ja niin se homma menee eteenpäin vaikkei oikeasti mikään muutu. Rikkaat vaan rikastuu ja köydät köyhtyy jmutta saavathan ministeritkin hommasta jotain, voivat vaikka päästä hienoihin palkkiovirkoihin, kunhan vaan jaksavat mielistellä, nuoleskella ja kansalaisten rahalla voidella, niinkuin nyt esim ex.ministeri ja kansanedustaja Johannes Koskinen (ex SD) pääsi huippuvirkaan vaikkei hänen osaamisestaan ollutkaan mitään takeita, mutta edelliset kriteerit kun täyttyi niin pesti oli selvä. Nytpähän hän tuskin edes muistaa meitä kuinkaan, sitä ennen tuli tuskaa paatista tai toisinpäin yhtenään, kuitenkin vailla sisältöä, eli siis onttoina palleroisina..

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Tämä seuraava ei nyt sinänsä liity tähän asiaan kuinkaan, mutta pakko laittaa kommenttia Toimi Kankaanniemen (PS) toilailuista.

  Siinä se taitaa olla sellainen mies jonka pää ei tiedä mitä kädet tekevät tai päinvastoin?

  Aivan uskomatonta lepertelyä Toimi jälleen päästelee suustaan lehdistölle, niinkuin seuraavasta linkistä jokainen voi itse omin silmin lukea:
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1432600528212.html
  Mutta asialla on siis toinenkin puoli joka on seuraavan kommentin arvoinen:
  **********************************************************
  Jaahas, Toimi Kankaanniemi, teki omia töitä sairauslomallaan?

  Sellaisesta touhusta tavalliselle duunarille napsahtaisi lopputili kouraan, sillä sairausloma on lepoa ja sairauden hoitoa varten, ei omien harrasteluiden takia annettu!

  Siis kokoajan lisää ”rikoksia” karttuu Toimin tilille.

  Eikö olisi aika jättää jo eronpyyntö?
  *****************************************

  Että Sikäli…

css.php