Palanen Hartolaa myytävänä!

Tai itse asiassa useita palasia…

http://www.etuovi.com/kohde/b49966?sc=M77323930&pos=2

Ammattimaisella kauppatermillä ilmaisten ;, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haluaisitko kenties Sinä ostaa hintaan 80 -100 tuhatta, vapaa-ajan tontin, vapaa-aikasi / eläkepäivien ratoksi n 250 metrin päästä helppokulkuisen E4 (E75) tien läheisyydessä.

(Google Earth näkymä, kopioimalla ja liittämällä tämän Earth palveluun voit tarkastella ympäristöä ilmasta tai katunäkymästä.: 61° 38.963′ N 26° 1.060′ E  )

Tiellä soljuu yötäpäivää  rekkaliikennettä, henkilöautoja ja moottoripyöriä, traktoreita ym liikennettä autoväli n.2 sek..

Mutta toisaalta etelän liikennemeluun tottuneet eläkeläisethän suorastaan nauttivat siitä että elämä on aivan kodinomaista? Jos epäilee että alhaalla järvenrantamilla olevalla tontilla on liian hiljaista, niin myytävänä on viitisen tonttia aivan valtatien varressa, (ks. karttaliite myynti-ilmoitukseen liitetyissä valokuvissa, jotka  muuten ovat niin ammattimaisesti valokuvattuja, että aivan silmiä hivelee).

Tontti on entistä lepikoitunutta vesijättömaata joka risukkoraivauksen ja täytön lisäksi tarvitsee vesi ja viemäriliittymän, sähköt ja muun nykyaikaiseen kunnallistekniikkaan liittyvät työt, mutta sellaistahan se on aina kun uutta rakennetaan.

Täyttömaiden kanssa ei tule ongelmia, sillä aivan tontin välittömässä läheisyydessä, valtatien toisella puolella harjun kupeella sijaitsee eräs paikallinen soraottamo, josta varmasti täytemateriaalia voi hankkia, pienehköin kuljetuskustannuksin. Vesi ja viemäriliittymät jotka ehtona rakentamiselle ovat, ovat kuitenkin hieman kohtuuttomissa hinnoissa, kaikkine töineen siinä 25-30 tuhatta, mutta toisaalta eihän se nykypäivän rantarakentajalle ole mikään summa, sillä ei rakentaminen ole ilmaista enää sekään.

Onhan Hartolan alueella myytävänä muitakin tontteja, kiinteistöjä ja lomakiinteistöjä, yhteensä lähes 100 eritasoista kohdetta, ja on ollut myynnissä jo pitkäänkin…

Mutta juuri näiden  kyseisten tonttien kaupanteon vaivattomuutta puolustaa se seikka, että onhan tonteille jo kaavoitettu ja luvitettu valmiiksi 200/250m2 + 60 m2 talo ja sauna ym apurakennukset ja viemärillä varustetun saunanhan voi rakentaa vaikka aivan vesirajaan kiinni kun sen paikka esim vesijohdottomilla tonteilla on n. 50 m. vesirajasta.?

Aluetiekin on jo valmiiksi tehty, ei tarvitse sitä alkaa raivaamaan umpimetsään.

Ja onhan alueelle annettu kaunis nimikin…Tippavaara!

Hmm.. ettei nyt sitten vaan olisi enne tuo nimi, .. Kankkulan kaivolla ja tippavaaralla oli jokin syy-yhteys, ei nyt vaan muistu mieleen mikä….

Lähialueen palveluista sen verran, että kirkonkylältä n 10 kilometrin päästä löytyy yksi oikea ruokakauppa, jossa myydään pakattuja elintarvikkeita halpuutettuun hintaan, huoltoasemakauppa josta saa pitsaa , makkaraa, karkkia, pullaa ja maitoa, mutta ei kaljaa eikä tupakkaa, koska sellaisten myynti on syntiä, ja sitten muutama muu kauppaliike jossa myydään mitä myydään. Lisäksi on apteekki siltä varalta että satuu päänsärky yllättämään arkisin. Lisäksi on pari pankkikonttoria ja yksi automaatti. Terveyskeskuspalvelut on hieman jumissa jonotusajat on pitkiä ja jos haluaa päästä oikealle lääkärille on parasta käyttää yksityispalveluita joita saa Sysmästä ja Joutsasta  joista muuten löytyy myöskin lisää kauppoja joka lähtöön.

*********************************

Kiinnostuitko kaupanteosta.

Olisiko Hartolassa, Sinun tulevaisuutesi Onnela?

————————————————

Niinpä vähän arvelinkin…

Mutta jos muutat mielesi  niin otapa kiireellä yhteyttä kunnanvirastoon ilmoituksessa olevalle henkilölle.                                Hartola tarvitsee kipeästi rahaa, tonttien myyntituloina ja kiinteistöveroina, että kunnanvaltuutettujen tekemät lehmäkaupat saadaan rahoitettua.

 

Että Sikäli…

 

4 kommenttia artikkeliin “Palanen Hartolaa myytävänä!”
 1. avatar Seppo koskenranta sanoo:

  Hei
  Kaunista seutua.
  Katsoin kartasta sijaintia. Eikös se sijaitse itäisellä puolella Hartolaa. Muistini mukaan kuningasjätkä on kirjoittanut tulikivenkatkuisia blogeja Itä-Hartolan vesiosuuskunnasta ja siitä miten kunta kurjasti hoiti osuutensa. Ei kai nämä tontit vaan sijaitse osuuskunnan alueella ?

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Hyvä Seppo!
   Otas kartta kätees ja kierrä pohjoinen pohjoiseen ja katso uudestaan missäpäin Tippavaara sijaitsee..Kankkulan kaivo:n VOK(Itä-Harolan Vesiosuuskunta), jossa hommat oimii kuin vettä vaan… sijaitsee siitä suoraan itään päin, Itä-Hartolan suunnalla!

   Jos et tiedä, missä kartalla sijaitsee pohjoinen, etelä, itä ja länsi, niin kerronpa sulle. Pohjoinen on kun katsot karttaa, ylhäällä, etelä alhaalla , itä oikealla ja länsi vasemmalla– Siis aivan toisinpäin kuin esin eduskuntajärjestys, edellyttäen että karttasi on oikeinpäin! Tarkistapa siis nämä tiedot ennekuin palajat asiaan jälleen!

   • avatar Seppo koskenranta sanoo:

    Kiitos neuvoista.
    Kun en sen enempää tunne Hartolaa, niin en osannut arvioida missä se vesiosuuskunta oli ja oliko Tippavaara sen alueella. Joka tapauksessa Tippavaara on lähempänä Hartolan itä- kuin länsirajaa (ainakin minulla käytössä olevan kartan mukaan).

    • avatar kuningasjätkä sanoo:

     Jaa kummallinen kartta sulla.?
     Alue kuuluu kuitenkin Pohjois-Hartolan Vesikunnan vaikutuspiiriin..

     Oletko ihan varma että pitelet karttaa oikeinpäin?

     *************************************************************

     No oli kuinka oli, niin nyt se vedenpilaantumis kauhuskenario on sitten totta Hartolassakin.

     Hartola pääsee samaan sarjaan Nokian ja muiden paikkakuntien kanssa joissa pitää ”turvallista ja puhdasta vettä ”keittää ennen kuin sen voi juoda.
     Katsoppa vaikka tuolta:

     http://www.itahame.fi/Uutiset/2015/09/16/hartolan-vesitorni-desinfioidaan-tanaan-tutkimustuloksia-luvassa-perjantaina

     Eipä mene nyt kovin hyvin Hartolassa

     Että Sikäli….

css.php