Ministeriö lupaa bonusta kunnille pakolais-sijoituksista!

lhttp://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443069092931.html

Sivulla kerrotaan että viisitoista ensimäiseksi ilmoittautunutta kuntaa tulevat saamaan rahaa veronmaksajien kukkaroista suoraan tuloutettuna säästetyistä lomarahoista.

Hartolan täytyy nyt pitää kiirettä, sillä kaikki lisätulot ovat Hartolalle tarpeen jotta voidaan jälleen ottaa lisävelkaa, jolla voidaan kuitata  ylivarojen elämistä tai tehdä muuten vaan lisää lehmänkauppoja.

Hartolassahan on sopiva kiinteistökin valmiina. entinen kirkonkylän yläkoulu, odottaa tyhjillään , että joku tai jotkut vain muuttaisivat sinne.

Koulua on yritetty myydä jo pitkään mutta tuloksetta, sillä kiinteistökauppa on nyt kaikkialla hieman jumissa ja Hartolassa , kunnan harjoittaman alistamispolitiikan vuoksi se ei käy lainkaan.

Jos jostain syystä entinen koulurakennus ei kelpaa kotimaassaan hyvään tottuneille pakolaisille, niin kuntahan voi rakennuttaa  vaikkapa insinööritoimisto Hentisellä(kunnan luottorakentaja)Tippavaaran myymättömille rantatonteille , jotka sijaitsevat todellahyvien kulkuyhteyksien äärellä aivan 4 tien välittömässä läheisyydessä, muutamia luksusmökkejä pakolaisasunnoiksi?

Nyt hakemusta tekemään heti!

Tätä tilaisuutta ei saa missata, olemalla yhteneväisesti muistamaton!!

 

*********************

Että Sikäli………

7 kommenttia artikkeliin “Ministeriö lupaa bonusta kunnille pakolais-sijoituksista!”
 1. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Jopas sitä rahaa nyt löytyy! Ja nämä rahat eivät ole niitä samoja rahoja, jotka suomen vähävaraisilta kynitään?
  Nämä ovat rahoja, joita on löydetty aivan talousarvion (budjetin) ulkopuolelta. Nämä rahat eivät ole poissa Suomen kantaväestön vähävaraisilta!
  Missä on Soini? Hallituksen lehdistö-tilaisuuden yhteydessä hän istua mököttää, kamerasta katsoen, Sipilän oikealla puolella. Ei puhu, eikä pukahda!
  Kun hän viimein avaa suunsa, niin nuhtelun kohteena ovat ne, jotka vastustavat nykyistä maahanmuuttö-vyöryä.
  Hän ei ole enää ”mies paikallaan”…

  Tapani

 2. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Kyllä huomasin itse kirotusvireen 🙂 Toiseksi viimeisimmässä lauseessa pitäisi lukea ”maahanmuutto-vyöryä”…

  Tapani

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Ja piti varmaankin olla tuossa yllämainitussa viestissä alussa neljäntenä sanana, sana” kirjoitusvirheen,” eikä niin, niinkuin siinä lukee?
   Jos et Tapsa olisi niin hätähinen niin jaksaisit ootella että viesti tulee perille ja sitten ennen lähettämistä tarkistaa tekstinkin.. vaan so what, sattuuhan tätä…
   Sori ny Tapsa, mun oli ihan pakko laittaa tää juttu tähän. Sä olet hätäillyt niin monesti asiaa mun yksit.sphen jonka tiedät, etten mä jaksa enää selittää sitä yksityisesti. tehdään tästä hätäilemisestä julkinen vastaus kaikille, ihan silläkin uhalla että se pistää vtuttamaan..

   Eli siis kaikille, noin muille kommentoijille tiedoksi
   , että minulla on edelleenkin muutakin elämää, kuin roikkua täällä päivätpitkät kyttäämässä kommentteja. Joten ei pidä hermostua jos viesti ei heti sen siunaamalla sekunnilla ilmesty näyttöön. Mä haluan tarkastella mitä joku kirjoittaa , ettei kaikenmaailman Suomi24.fi ”keskustelupalstan” älypäät tule tänne näsäviiststelemaan. he nääs saavat pysyä omalla tontillaan, en halua julkaista heidän kommenttejaan, koska niissä ei ole mitään muuta kuin yleensä viesti ”kysykää ameriikan presidentiltä” tai EVVVPSVJHK… mitäpä se sitten tarkoittaakin?…

   Jos viestisi/kommenttisi hyväksytään ensimäisellä kerralla sitten on sana vapaa, vaikka perkeleitä päästelisit jokatoisella sanallas. Itteppähän niistä vastaatte!

   Että Sikäli…

   P.S. Tapsa, mitä tuohon alkuperäiseen varsinaiseen asiaasi tulee. Olen kanssasi täydellisen samaa mieltä.
   Itseasiassa harmittelen että yleensä äänestin PERSuja ja sitä jota äänestin en ole saanut kuuluviin vaikka kuinka olisin kuulostellut.. Joku lahtelainen tyhjäntoimittaja se oli.. ei ole kuulunut miehestä mitään sen koomin..

 3. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Maahanmuuttajat on Hämeenlinnassa pääosin sijoitettu entisen Lammin kunnan alueelle. Mitenkähän valtiolta tulevat eurot kaupunki käyttää. Luulen, että jotain kivaa on kantakaupungin alueelle mietitty. Tai sitten konsulttitoimisto miettii ja halvalla.

 4. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Joo…kuningasjätkä! Se kommentti, jossa kirjoitin sanan ”kirotusvire” oli sana tahallisesti väärinkirjoitettu. Tarkoitukseni oli vain hieman vitsailla, ja kokeilla lukijoiden huumorintajua 🙂

  Tapsa

 5. avatar Walkman sanoo:

  Kirjoittaminen on joskus hankalaa. Olen käynyt koulua ns. keskikoulussa ja silloinen äidinkielen lehtori oli arvostellut aineeni ja kirjoitti sitten marginaaliin huomautuksen; ”kirjoita huollisemmin”. Arvostelu oli 8. Se siitä.

css.php