Jos nyt jo paleltaa, niin kuinkas sitten kun tulee talvi ja pakkaset?

22 vuotias , mitä ilmeisimmin kotimaassaan kaikkeen hyvään tottunut pakolaismies kuvailee suomea näin:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443158926029.html

– Voit kertoa maailmalle, että vihaan Suomea. On liian kylmä, ei ole teetä, ei ole ravintoloita tai baareja. Kaduilla ei ole ihmisiä, vaan ainoastaan autoja, nuori mies latasi AFP:lle Tornion harmaassa säässä ja noin 10 asteen lämpötilassa.

– Suomi ei ole hyvä paikka, kommentoivat myös 15 irakilaismiestä, jotka odottelivat bussia Torniosta Ruotsin puolelle.

……………………………………….

Ehkäpä niin on parempi jos kerran Ruotsissa on lämpimämpää…

 

Ja eihän tänne ole pakko tulla, ei mikään pakko Suomeen tuleminen on täysin vapaaehtoista

Ja jos kerran jo nyt vihaa  Suomea, niin parempi onkin kyn pysyy poissa.

 

Mutta kuka tulee niin tulkoon, mutta olkoon maassa maan tavalla tai menköön pois!

____________________________

 

Meillä täällä suomessa olisi ihan kotimaisiakin  autettavia yllin kyllin,

He eivät valita jos vaikka onkin hieman kylmää, eikä ole teetä.. kun monella ei ole edes leipääkään…. vanhukset, sairaat jne, odottelevat kunnollisia palveluita ja edes jonkinlaista kompensaatiota nyt apua tarvitessaan, moneen kertaan maksamilleen verorahoille.

Mutta jostain syystä valtiovallalle ja päättäjille on kunnanhimossaan tullut sellainen käsitys että maahan pitää rahdata oikein urakalla ulkomaalaisia hyysättäviä tai/ja vanhustenhuollosta säästyneillä rahoilla täytyy rakennella autoparkkeja torien alle.. Kenekäköhän autoille, kenties näiden maahanmuuttajien, sillä eihän tässä maassa kohta muilla ole varaa hankkia, saati sitten käyttää autoa?

Ja mitäpä sillä autolla tekisi, kun ei kohta ole varaa käydä sillä edes töissä, lomamatkoista nyt puhumattakaan. Sitäpaitsi lomat on kohta niin lyhyet ettei kovin pitkälle kerkeäisikään…

Niin Että Sikäli…

3 kommenttia artikkeliin “Jos nyt jo paleltaa, niin kuinkas sitten kun tulee talvi ja pakkaset?”
 1. avatar riitta nyqvist sanoo:

  Moro kuningasjätkä!
  Muutama vuosi sitten afrikkalaiset laulajatähdet Didier Awadi ja Tiken Jah Fakoly vastustivat ja varoittelivat
  ” – Kansalaisia ei pidä yllyttää pakolaisiksi Amerikkaan ja Eurooppaan. Pakenijat ovat poissa kehityksen ja demokratian puolesta käydyistä taisteluista.”
  Viisaita tyyppejä.
  Viime aikojen kannanottoja ja ulostuloja Arkadiastakin lukiessani,
  tulee mieleeni se vanha kuittaus,
  jonka isä pojalleen jo aikojen alussa totesi
  – Tietäisitpä poikani, miten vähäisellä järjellä tätä maailmaa/maata johdetaan.
  Osa meistä jo tietää.
  Viikonloppuja kaikesta huolimatta!
  Riitta

 2. Niinpä Riitta hyvä.. Kiitos kommentistasi, olen kanssasi samaa mieltä kaikista asioista mitä kirjoitat!

  Uskomaton juttu sinänsä
  , mutta todettu moneen kertaan että keskinkertaisella järjellä tai jopa olemattomlla varustetut ihmiset haluavat johtaa viisaampiaan. Yleensä se vaan tuppaa olemaan harhaanjohtamista!
  Mutta se mua ihmetyttää että nää viisaammat äänestää heitä.. tosin siinäkin on puolensa. onpa sitten joku jota syyttää ongelmista, sillä eihän viisaat tee samoja virheitä kuin tyhmät!

  Mutta meidän, heitä viisaampien on pysyteltävä taustoissa jotta voisimme heitä sitten neuvoa kun hätä tulee käteen..

  Mutta se ettei järki ja valtakaan kulje käsikädessä voisi olla faktaa.

  Kaikkein eniten mua kuitenkin vituttaa Timo Soinin takinkääntö, kun hän ennen vaaleja uhosi ihan muuta kuin mitä nyt tekee!
  Mutta tämänhän me tiesimmekin, että kaupankäynti perustuu pieneen huijaukseen ja politiikka usein hieman suurempaankin. Miksi siis Timokaan olisi sanojensa mitainen mies, kun hänen todellinen mittansa onkin vai 19,5 cm..?

 3. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Kukahan olisi niin fiksu että keksisi laittaa sinne pakolaisten suosimille sivuille, ettei suomeen oikeastaan kannata tulla. Ja tarpeeksi vakuuttavin syyin varustettuna, niin että saataisiin tää invaasio lopetetuksi?

  Siis eihän tässä ole mitään järkeä ehdointahdoin suomalaisten kannalta ajatellen , että kaikenmaailman kukkahattutädit toivottaa ongelmia tervetulleiksi hyysättäviksi tänne, kun omienkin kansalaisten asiat on niin ja näin!

  En usuta ketään terroritekoihin tai anarkiaan. ihan varmasti jos ruusuisten kuvien sijaan lähetettäisiin faktatietoa, niin kovinkin moni harkitsisi tarkkaan kannattaako tänne kylmään ja pimeään, lumiseen maahan tulla..

  Mutta jos lupaillaan kymmenen hyvää ja kahdeksan kaunista niin kyllähän porukkaa tulee ja kun ne ei sitten saakaan sitä mitä lupailtiin, niin ne rupee ottamaan sitä oman käden oikeudella. eikähän me kai sitä suvaita, eihän?

  Pientä rajaa pitäsi olla näiden kukkahattutätien toiminnassa. Onhan se tietysti hienoa kun voi tarjota tulevaisuutta sellaisille joilla sitä ei ole, mutta että kun sitä tulevaisuutta ei kukkahattutädit yksin kustanna, niin siinä se paha pulma onkin.
  Kuka suomalainen haluaa vapaaehtoisesti maksaa maahantulijoiden loiselämän, kun nyt hieman näyttää siltä ettei ole varaa maksaa edes oman kansan elämää?.

  Että Sikäli…

css.php