Tää on niin shitt……. tätä..

Ja saattepa uskoa vaan että tää on vasta alkusoittoa sille mitä tulossa on, ellei maahanmuuttopolitiikka rupea ihan oikeasti muuttumaan, sellaiseksi kun vielä ennen vaaleja  persussuomalaiset uhos..

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443524129063.html

Ensin muutama tyyppi oli yrmeänä, kun ei ollut baareja ja diskoja ja oli vielä kylmäkin, eikä saanut kunnollista teetä jota olis voinut hörppiä. No ne lähti Ruotsiin kun siellon asiat paljon paremmin.

No nyt sitten oikein osoitetaan mieltä, porukalla ja poliisin tehoryhmän vartioidessa, kun ruoka on niin huonoa että makaroonia ja jauhelihaa vaan saavat syödäkseen  ja aamiaiseksi muutaman palan leipää lisukkeineen.

 

Ajatella!

Pitäis viedä ne tuonne, vaikkapa Hartolan vanhustenhoitokotiin ja näyttää, että elkääs mitään kun elätte vanhuksiksi asti  täällä suomessa, niin tälläistä velliä saate sitten, eikä leipää ole pöydissä kuin nimeksi ja  puhumattakaan nyt leivän päälisistä, usein päälisenä on vain ylähuuli.

 

Niin että sitä minä vaan että, onko tänne pakko änkeä. No ei todellakaan. Mutta tulla piti kun veljet kirjoitti miten hyvä maa ja sinisilmäisiä kukkahattutätejä täällä on valmiina hoivaamaan itämaiden tummatukkaisia poikia.

Mä olen kyllä sitä mieltä, ettei ainakaan viranomaisten kannattaisi antaa liian ruusuista kuvaa, näille tulijoille, sillä jos  niin tehdään niin muukalaisinvaasio jatkuu ja paisuu sellaisiin mittoihin ettei me sitä oikeasti kestetä, vaikka kaikki lomarahat otettaisiin pois ja lomatkin.

Kattokaas kun nytkin ollaan jo hieman helisemässä kun hyvinvointi on ensin valutettu itämaiden  ja pankkiirien kukkaroitten täytteeksi, nyt kun pitäisi alkaa säästökuurille ja makselemaan edellisten hallitusten leveästivaan elelyä, niin tulee satatuhatpäinen joukko elätettäviä joille ei kelpaakaan sama ruoka jota muutkin työttömät ja heikko-osaiset joutuu ja ovat joutuneet syömään jo pitkään.

Vai kuskusiako pitäisi tarjoilla tai jotain kebabbiako ja aamuteetkin vuoteeseen kannettuna.

 

Kaikkea sitä….

***************************

Että Sikäli………………….

5 kommenttia artikkeliin “Tää on niin shitt……. tätä..”
 1. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Hallitus näpertelee makeisverojen poistolla ja lomarahojen leikkauksilla ja siinä sivussa jakaa lomarahoja lisää sellaisille jotka niitä ei ole ennen edes saanutkaan, tietenkin onhan se hienoa, mutta kun leikkauspaketista saatu säästö on vain minimaalista silmänlumetta.

  Todelliset ongelmat jää piiloon jonnekin mappi ööhön, kun ei oikeasti uskalleta tehdä mitään, kun luullaan ja pelätään että komissiot määrää kuinka pitää tehdä.

  Nyt pitäisi ainakin tilapäisesti pistää kaikki rajat kiinni passittomilta tai henkilökortittomilta maahantulijoilta ja kaikilta ei eu-kansalaisilta. Vaikka vain siksi aikaa kunnes tämä kertynyt invaasiosuma on saatu puretuksi.
  Muuten menee taaskin yhden suomalaisen laulun sanat uusiksi; (olet maamme armain suomen maa)

  ”Joka niemeen notkoon saarelmaan kodin tahtoisin pystyttää”, muuttuukin–

  ” joka niemeen notkoon ja saarelmaan pakolaiskeskuksen joudumme rakentamaan..”

  Ei tässä touhussa ole kohta mitään tolkkua.. jos on ollut koskaan..

  Niinkuin Riitta N tuolla toisaalla kirjoitti:
  ”tietäisittepä vaan miten vähällä järjellä maailmaa johdetaan” pitänee useinkin paikkansa, tai oikeastaan aina.

  Joskus tekisi mieleni laukaista, niinkuin se kertomuksen kuuluisa toimittaja jossain lehden palstalla kirjoitti:
  Puolet suomen kansanedustuslaitoksen kansanedustajista ja ministeriöiden ministereistä On Täysiä ku**päitä.

  (Kyseinen toimittaja kylläkin perimätiedon mukaan joutui julkisesti kirjoittamaan juttuunsa korjauksen jonka hän toteutti seuraavin sanoin.:
  Puolet kansanedustuslaitoksen kansanedustajista ja ministeriöiden ministereistä EI ole Täysiä ku**päitä.)

  Hah..

  **************************************

  Että Sikäli…

 2. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Nyt ne maahanmuuttajat riitelee ruoan laadusta. Tars vissiin olla gurmeeta. Eikö se Linnan luutnantti Lammio sanonut: Ruokailu ei ole velvollisuus. Moiselle porukalle heti pikakäännytys, vaikka Suomi joutuisi kansainväliseen ihmisoikeustuomioistuimeen. Kyllä varmaan vihervasemmisto ainakin tekee valituksen. Mielipiteeni alkaa kääntymään maahanmuuttajavastaiseksi jos tuo temppuilu jatkuu ja luulen, että jatkuu.

 3. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Maahanmuuttajat valittavat riisiannoksensa laadusta. On kuulemma oikein oivallista sapuskaa koiralle, muttei heille.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443525827754.html
  Ymmärrettävä asiahan se on tietenkin, kun kaverit maksavat kymppitonneja matkasta pohjolan onnelaan joka sitten palkitsee matkaajat tarjoilemalla ala-arvoista risellariisipuuroa, joka lie keitetty liian pehmeäksi eikä ole ”al dentte”, niinkuin on totuttu kotomaassa….
  Siis pehmeäksi puuroksi keitetty riisi tarttuu sormillasyöjän käsiin ja siten puuron syönti on ikävää hommaa kun sormet on ihan liisterissä..
  Onni onnettomuudessa lienee kuitenkin se etteivät muuttajat ole vielä hoksanneet että heille tarjottu jauheliha saattaa olla sikanautaa.. paree olis toivoa ettei ne hoksaisikaan…

  Vähintä kai mitä suomi voisi matkaajille tässä tapauksessa tehdä olisi varmaankin jakaa kaikille palvelusetelit jonnekin gourmet ravintolaan, jos vaan Oulussa sellaisia olisi ?

  Mutta kun ei se nyt vaan onnistu.. kun pitää kotimaisia virkamiehiäkin syöttää ja juottaa ja kolmen tunnin työstä maksaa vielä kokouspalkkiotakin tonnitolkulla.
  Paitsi tämähän onkin taas niitä salaisia palkkioita joista ei tarvitse keskustella, eikä varsinkaan julkisesti kansalaisille kertoa.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443527162173.html

  Perussuomalaiset he näin suomen lamaa torjuillessaan kunnostautuvat, kuka piirtelemällä rasistisia kuvia naamakirjaan (Sysmä) kuka jakelemalla veronmaksajien rahoja ministeriönsä virkamiehille, kuka kääntelemällä takkiaan kun ei mitään muutakaan osaa..

  Tämän takiako se jytky piti saada, että voidaan sitten itte kans elellä kuin porsaat pellossa.
  ***********************************************
  No miten nää kaksi juttua kietoutuvat toisiinsa?

  Monen mielestä eipä kai mitenkään, mutta miettikääpä hieman jos vaikka keksisittekin sen ?
  ******************************************************************

  Että Sikäli..

 4. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Siis edellisen kommenttini juoni on siinä:

  Jos meillä suomessa olisi kunnollinen ja asiallinen virkakoneisto joka palvelisi kansaa niin kuin sen alunperin piti palvella kun sitä luotiin ja kohtelisi kaikkia tasapuolisesti .

  Ja jos meillä olisi järkevät päättäjät valvomassa KAIKKIEN kansanryhmien etuja niinkuin pitäisi.

  Ja jos kerran leikkauksia pitää tehdä, siksi että edelliset päättäjät ovat olleet aivan täysiä jästipäitä, niitä tehtäisiin kaikille kansanryhmille tasapuolisesti maksukyvyn mukaan porrastaen.

  Jos suomalaisille olisi järjestetty kunnolliset palvelut kaikille, eikä olisi väliinputoajia.

  Ja jos Suomi olisi hyvinvointivaltio jossa kaikilla olisi hyvä olla jossa kaikki olisivat onnellisia ilman jatkuvaa huolta huomisesta.

  Niin mikäpä ettei , tuskinpa kukaan osoittaisi mieltään, kun monituhatpäinen muuttajaporukka kolkuttaa rajalla päästäkseen nauttimaan yltäkylläisyydestä josta mekin voimme nauttia..

  Mutta valitettavasti totuus kun on toinen..
  ************************************
  Että Sikäli…

 5. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Alkaa näemmä Hartolassa järki kohottaa päätään!

  Kuningaskunnan hallitus eilisessä kokouksessaan päätti ettei hosumalla ja huonolla valmistelulla aloitettu pakolaisten sijoitusyksikkö ole vielä valmis päätöksen käsittelemistä varten.
  http://www.itahame.fi/Uutiset/2015/10/01/hartolan-kunnanhallitus-ei-ottanut-vastaanottokeskuksen-perustamista-kasittelyyn

  Kunnanhallitus äänesti asian jättämisestä pöydälle, mikä osoittaa mielestäni sitä että kansalaisten ääni on alkanut kuulua myös Kuningaskunnan päättäjien korviin.

  Hartolassa on ihan tarpeeksi ongelmia muutenkin jolloin lisäongelmien ehdontahtoinen hankkiminen on syytä unohtaa.

  Jopa Kuningaskunnan Kuningatarkin on ilmaissut paheksuntansa Maahanmuuttoviraston hätäilemällä toimittamasta tviitti-sanomasta, jossa jo lupailtiin sun vaikka mitä kivaa…

  Pitäisin tätä tekoa joka nyt tehtiin , Kuningaskunnan tulevaisuusasiasta päättämisestä, rohkeana ja viisaana tekona!

  Sillä todellakin, vanha sananlasku pitää edelleenkin paikkansa:

  ”Hosumalla ei tule muuta kuin kusipääkakaroita!”

  *************************

  Että Sikäli…..

css.php