EK:n tilaamat pakkolait, vaarassa kaatua, hallituksen myötä…

Ja kaikki vain siitä syystä että Diktaattori Sipilä ei halua hyväksyä sotelainuudiistusta sellaisena kun kookoomus sen haluaisi.

 

No tosin en minäkään hyväksyisi…

 

Sipilä pitää kiinni kynsin ja hampain 18 sotepiiristä kun kokoomus olisi halukas karsimaan ne vain viidestä kahdeksaan…

 

Iltapäivälehdet ja varsinkin IS kirjoittavat jo hallituskriisistä ja povaavat kilpaa hallituksen hajoamisella..

 

Ymmärrettävä seikka sikäli, että kokoomus haluaa tietenkin lisätä heille lobattujen sairaahoitopiirien tuloja, mutta Sipilä sitävastoin kantaa huolta myös siitä että kaikki saisivat hoitoa.. Mitä perussuomalaisiin tulee, siis noihin myötämäkeen kulkijoihin, heille lienee aivannsama mikä kanta voittaa, sillä heillä ei ole asiaan kommenttia, eikä myöskään  mitään omaa kantaa, ja kuinkapa olisikaan, sillä persut ovat aivan pihalla koko asiasta, kun kukaan ei heistä ymmärrä mitään mistään, kaikkein vähiten Timo Soini.

Mielenkiintoiseksi asian tekee, että edelleenkin oppositio on aivan hipihiljaa asioista. Vaikuttaisi siltä että oppositio kyttää sopivaa tilaisuutta kaataa hallitus ja vaatia uudet eduskuntavaalit. joiden tulos nyt tämänpäivän toilailujen tiedossa ja valossa näyttäisi siltä, että nykyisten hallituspuolueiden kannatus on laskenut jo alle ala-arvon..

 

Eli jos uusiin vaaleihin joudutaan, niin oppositiopuolueilla onkin odotettavissa hyvää saumaa poliittisilla markkinoilla.

 

Se että, mitähän näillä suomen syöjäpuolueilla onkaan tarjota, nykytilanteiden parannukseksi, onkin sitten täysi arvoitus.

Nyt kun ei kansaan enää uppoakaan  vanhat iskulauseet, työtä ja tasa-arvoa, tai hei me tienataan tällä jne.. joita käytettiin vielä viimeisimpien vaalien aikaan..

 

Uusia vaalivalheita olisi hyvä alkaa keksimään jo nyt, ihan kaikelta varalta.. Eihän sitä koskaan tiedä josko niille oikeasti olisi käyttöä?

 

Nyt jos milloin kansalaisiin ja vaalikarjaan uppoaa kaikki sellainen jota ei ennen ole käytetty. Ihan sama mitä valehtelee, kaikki käy kun muisti on vain vajaa vuosi..

 

Ja vaikka ummet ja lammet tulisikin luvattua, niin ainahan takkinsa voi kääntää, joiltainhan se käy lähes kädenkäänteessä.

***************************

Veikkaanpa kuitenkin, että jos nyt tulee uudet vaalit, kun/jos hallitus kaatuu

niin jytkyä on turhaa odottaa, samoin kepuilu saa aika mällikolauksen uskottavuuteen nähden.

 

Mutta kokoomukselle siitä ei ole haittaa, sillä kyllä kansa sen jo tietää kenen asialla kokoomus oikeasti on, vaikka onkin olevinaan niin työläistenpuoluetta , ainakin vaalien alla… kokoomuksella onkin vankka äänestäjäkuntansa, joka tod.näk. tulee hyötymään kokoomuksen mahdollisesta vaalivoitosta, tai tappiostakin jotain, useimmiten miljoonia..

****************************

Että Sikäli…

Kommentti artikkeliin “EK:n tilaamat pakkolait, vaarassa kaatua, hallituksen myötä…”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    En tiedä miksei Sipilä voisi suoraan sanoa, että 18 Sotealuetta tarvitaan mahdollisimman vahvan Kepulandian luomiseksi. Jos säästöjä sattuu tulemaan sehän on vain positiivista. Yleensähän puolueen toimet ovat maksaneet veronmaksajille ties mitä. Jos vielä julkinen ”terveydenhoito” sattuisi paranemaan sehän saattaisi olla ihan positiivista sekin. Yleensä monimutkainen hallinto ei hoidon tasoa paranna, se tiedetään jo nyt. Jos yksityisellä puolella pystyy silmälääkäri tekemään 10 kaihileikkausta/pv ja julkisella puolella 3-4 kun lääkärin aika menee muuhun, on jotain pahasti pielessä jo nyt.

css.php