Tulipa mieleen muutama asia maahanmuuttajista

Kas kun jonkin aikaa asioita seuranneena aloin miettimään muutamia juttua, noin niinkuin maahanmuuttajien tapojen mukaan, eli siis siten mitä sääntöjä he  noudattavat, silloin kun eivät osaa elää maassa maan tapojen mukaan vielä.

 

Tässäpä muutama ohje, antirasistisiin häätötoimiin, eli neuvoja kuinka maahanmuutto-invaasiosta päästään eroon jo ensi kevääseen mennessä

A. Jos on ilta ja taivaan valo on sammunut, Eli suomeksi siis aurinko on laskenut ja nainen katsoo maahanmuuttajamiestä silmiin, on hän ilmeisestikin maahanmuuttajamiehen mielestä huora jonka saa raiskata yöllä tai siis auringonlaskun jälkeen. Koska Allah on nukkumassa eikä näe, ja kun ei näe ei rangaistustakaan seuraa hommasta..

Ohje: Älkää siis naiset ja varsinkaan alaikäiset katsoko silmiin muukalaisia, varsinkaan illalla, auringonlaskun jälkeen.

Nuorten ja aktiivisten miesten seksielämä häiriintyy ja alkaa iskeä koti-ikävä… Koska kotona kaikki oli kuitenkin paremmin kuin täällä muukalais-koirien maassa!

 

B Vastaanottokeskuksissa on asutettu monia etnisiä ryhmiä samoihin tiloihin, se ei ole sopivaa, mutta jos kuitenkin käy niin että vaikkapa somaleja, kurdeja ja irakilaisia on samassa soluasunnossa, niin irakilaiset saavat syrjiä muita kansallisuuksia,mutta  se ei ole rasismia! Mutta jos sitävastoin suomalainen  poliisi tulee rauhoittelemaan riiteleviä osapuolia ja mahdollisesti kuskaa heitä kuulusteltaviksi ja laittaa putkaan yöksi, niin se on rasismia.

Ohje. Poliisin ei pidä mennä rauhoittelemaan,tai yleensäkään mitenkään puuttumaan asiaan. Tapelkoot rauhassa keskenään niin kaikilla on hyvä olla ja jos päitä lentelee, niin so what. näinhän sitä häiriköistä päästään helpolla.,

Sillä eihän se voi olla rasismia, mitä ”me teemme muille” vaan se on mitä muut tekevät ”meille”, noin suunnilleen erään maahanmuuttajan sanoja mukaellakseni…

———————

Mutta sittenpä tänään illalla, liiallisen koskenkorvan kyllästämissä,  aivoissani välähti jälleen.

Mitäpä sitten kun alkaakin ramadanin aika? Ja sehän alkaa 6.6.2016, eli lähes keskikesällä…

Kesällä kun suomessa ei laske aurinko ollenkaan tietyillä alueilla ja kun ramadanin sääntöihin kulluu, että pitää paastota, ei siis saa juoda, edes vettä.. eikä syödä mitään, päiväsaikaan, ennen kuin vasta auringonlaskun jälkeen kun Allah menee maate..

 

Joten siis pitkä kuukausi on joillekin edessä, Suomessa, yöttömän yön maassa.

Ohje ; jotta vältyttäisiin tarpeettomalta ruuan haaskaukselta, ramadanin aikaan ja samanaikaisesti yöttömän yön aikaan ei siis valmisteta ruokaa keittiöllä, koska kukaan ei sitä saa kuitenkaan syödä.                                                                     ———–                                                                                  Luulenpa että viimeistään seuraavana keväänä pakolaisvirta kääntyy ihan luonnollisista syistä päiväntasaajamaihin päin, kunhan olemme vain kärsivällisiä…

Kärsivällisyys yleensäkin kantaa lopulta paremman hedelmän kuin kärsimättömyys…

 

 

Että  Sikäli….

 

Odotellaan nyt vaan kaikessa rauhassa, mikäs kiire meillä kunhan pakkaset ja paastonaika tekee tehtävänsä, niin pakolaisista jää vain ne joilla oikeasti olikin hätä, heitä auttakaamme!

3 kommenttia artikkeliin “Tulipa mieleen muutama asia maahanmuuttajista”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Kuule kuningasjätkä. Täällä Lammilla eräs naishenkilö ihmetteli kun maahanmuuttokeskuksen asukki tuli Alkosta. Rouva kysymään, eikö uskonto kiellä. Vastaus: Täällä olemme vapaita (siis Allah ei näe Suomeen asti). Kyllä niitä nuoria miehiä näkee nykyään kulkevan kylillä yhtä paljon kaljakassien kanssan kuin suomalaisia. Eräs veti suoraan pullonsuusta viskiä paikallisen S-Marketin edessä. Maassa maan tavalla siinä asiassa. keskukseenhan ei saa mennä päihtyneenä.
  Enempi minua ihmetyttää kun hallitus puuhaa lakeja maahanmuuttajien pikatyöllistämistoimista (ilmeisesti joku rahallinen tukisysteemi) sekä se että he turvapaikan saatuaan menevät heti asuntojonon kärkeen. Näissä asioissa ei näemmä ole kantasuomalaisille pitkä-aikaistyöttömille ja asunnottomille perustuslain suojaa. Ainakin vihervasemmisto tuntuu asian hyväksyvän vaikka yleensä kaikkea vastustavat vedoten perustuslakiin ja kaikkiin mahdollisiin maailmalla oleviin säädöksiin.

 2. Iltasanomissa tänään hehkutetaan jälleen asiaa( http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1450773770643.html) kuinka Pääministeri Sipilä luovuttaa talonsa maahanmuuttajille ihan ilmaiseksi.
  Sipilä kertoilee, ettei hän tarvitse rahaa lainkaan korvaukseksi siitä että maahanmuuttajat käyttävät hänen taloaan.
  Toisessa jutussa( http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441499180269.html ) jatkona Sipilän lepertelylle, alueen muut asukkaat pelkäävät kiinteistöjensa arvon alentumista ja rauhattomuuden lisääntymistä, ennen niin rauhallisena pidetyllä asuinalueella. Mutta tästäkös Sipilä viis veisaa, pisteitä on nyt kohotettava hinnalla millä hyvänsä.
  Alueen muut asukkaat eritoten pelkäävät asiaa, että alueelle muuttaa asumaan nuortenmiesten joukko, josta jo aiemminkin on alueen muissa kohteissa ollut harmia, Kempeleellähän tässä ihan jokinaika sitten raiskattiin nuori 14 vuotias tyttö joka oli katsonut nuoria miehiä silmiin iltahämärissä… Teon tehneiden mielestä teko oli oikeutettu, sillä heidän tapakulttuuriin tälläinen kuulemma liittyy.
  Sipilän naapurusto pelkää siis aivan aiheesta asiaa että heidän lastensa tulevaisuus tulee olemaan hankalaa, mikäli asiat menevät niin kuin Sipilä haluaa.
  Ihmettelen muuten aivan suunnattomasti, sitä asiaa ettei Keskustapuolueen kunniapuheenjohtaja ja jokapaikanhöylä, Pyrkijä, Paavo Väyrynen ei ole tarjonnut Keminmaalla olevaa jalasmökkiään ja opistonsa tiloja turvapaikanhakijoille, siellähän sitä olisi tilaa temmeltää… Tosin Paavon nyt jotenkin tuntien, ei hän sitä ilmaiseksi tekisi, on se niin rahanahne hemppa.. .

  Jos sitävastoin Juha Sipilän tarkoitus toteutuu, lienee se sellainen isku naapurustolle Kempeleellä, ettei Juhan tarvitse kovinkaan montaa sääliääntä odotella entisiltä naapureiltaan?

  Että Sikäli….

 3. avatar Lenkkitossu sanoo:

  Kyllä Sipiläkin nettoaa melkoisesti vuokratessaan talonsa valtiolle (ja sitä kautta maahanmuuttajille). Valtio eli me kaikki kansalaiset maksamme ensin kaikki ne muutokset ja rempat mitä Sipilän taloon pitää tehdä ennen kuin se on kelvollinen asuttavaksi maahanmuuttajille. Esimerkiksi kylpyhuoneita pitää tehdä muutama lisää, kotimoskeijat jne. Ja kun jossain vaiheessa maahanmuuttajat haluavat pois Kempeleestä ja talo jää tyhjäksi niin tokihan se on korjausta ja remonttia vaille jälleen kerran. Ja valtio maksaa; me maksamme, mukaan lukien Sipilä itsekin. Ja TADAAAA!!! talo on kuin uusi ja valmis myytäväksi. Nyt se menee kaupaksi, koska kaikki on uutta: parketit, tapetit, kylpyhuoneet, keittiö, kaikki on jouduttu pistämään uuteen ”uskoon” (huom! paino sanalla ”usko”) Ja Sipilä nettoaa jälleen. Siinä se vasta ahne mies onkin. Hänen seuraava projektinsa lienee maksattaa valtiolla Sipoossa sijaitsevan talonsa remontti saman kaavan mukaisesti. Kun pääministerin pesti on päättynyt ja hän jää tyhjän päälle valtion suojatyöpaikkoja jaettaessa – ei kai mikään valtiollinen laitos voi olla niin korruptoitunut ja mätä, että tarjoaisi hänelle töitä – niin hän on talonvuokrausbisneksellään noussut miljonäärikerhoon ja todennäköisesti matkustaa Portugaliin eläkepäiviään viettämään. Sääli vaan, että suomalaisilla äänestäjillä on tunnetusti lyhyt muisti…. nimittäin noin härski, ahne, sydämetön mies kuin Sipilä (ja kaiken lisäksi vielä naisvihaaja; kun hänen Kempeleen talon vuokraussuunnitelmaa arvosteltiin hän antoi lehdistölle tiedotteen, että ”ei se minun ehdotus ollut vaan vaimoni!”) saattaa vielä yrittää ”comebackia” Suomen politiikan huipulle. No, ehkä Suomea ei enää siinä vaiheessa ole, joten ei tarvitse kenenkään murehtia moista uhkakuvaa…

css.php