On se sitten metkaa tää suomalainen oikeuskäytäntö

Kun ensin hakkaat puukolla jonkun täyteen reikiä ja saat siitä hommasta muutaman vuoden linnaa ja korvausvaateet päälle. Ja sitten kun tuomion täytäntöönpanoa odotellessas menet ja raiskaat alaikiäisen lapsen, niin kaiken järjen mukaan pitäisi antaa lisää tuomiota ja ihan reilulla kädellä.

Mutta vielä mitä Suomalainen oikeuskäytäntö merkkaakin asian niin, että annetaan alennusta, koska on jo aiemminkin tuomittu väkivaltarikoksesta

Mitenkähän mahtaisi käydä tässä jutussa esiintyvän Faijatin kotimaassa, olisikohan kaula katkolla vaiko munat..

Kysynpä vaan…

 

 

Kommentti artikkeliin “On se sitten metkaa tää suomalainen oikeuskäytäntö”
  1. avatar kuningasjätkä sanoo:

    Tai entäs tämä:
    On se niin kamalan väärin, että tuhansia kilometrejä pohjoismaihin valetaneet turvapaikanhakijat joutuvat siivoamaan itse oman kämppänsä, rakentamaan sängytkin itselleen ja auttelemaan keittiötöissä, eikä oleskelusta maksesta edes palkkaa vaan joutuu lainaamaan tai pyytämään kotimaahan jääneiltä sukulaisilta rahaa parisataa euroa kuukaudessa, että pärjäisi kalliissa Suomessa, jossa kaikki pitää kustantaa itse, sekin jos ajelee bussilla ympäri kyliä tai tarvitsee buranaa kipeään päähänsä?

    Vai onko?

css.php