No voi hyvänen aika sentään!

THLssä, eli , Terveyden – ja hyvinvoinnin laitoksessa on noin 9 miljoonan euron sopeutustarve.

Mikäli siis on uskominen Iltapäivälehden lööppiin!

Mitenkä voi valtio lähteä omia suojatyöläisiään alistamaan YT-neuvotteluihin?

Lisäksi juuri on saatu sotesoppa suurustettua syömäkuntoon, niin nytkä aletaan vakaissa suojatyöpaikoissaan housujen ja hameiden persauksia kiillotelleiden ”työtätekevien kansalaisten” palleja ja jakkaroita kaatamaan?

Uskomatonta, mutta toisaalta ymmärrettävää käyttäytymistä sinänsä.

Tottahan toki, kun kyseessä  maan kansallisen edun mukainen taloustapaus, niin jokaisen edunsaajan on osallistuttava talkoisiin lukuunottamatta välistäsyöjiä, eli kuhnureita, jotka koko sopasta aina osaavat edunvalvojiensa avustamina  nokkia sattumat talteen!

 

No niin nyt ollaan valtion, eli siis SSS-hallituksen  toimien ja toimenpiteiden myötä, nyysitty hyvinvointi suorittavalta luokalta seuraavaksi sitten onkin vuorossa valtionvirastojen suojatyöläiset js seuraavaksi on vuorossa …..?? niinpä ketkä…

 

Mutta siis kaikkein viimeisimmäksi jos tai kun mikään ei auta aletaan vasta syömään omaa”savelle rakennettua kivijalkaa”, eli niiden tuottoja jotka suurimmat voitot koko sopasta kuittaavat.

 

Hyväveli-järjestö alkaa, luotettavista lähtistä saamieni tietojen mukaan jo kiireellä siirtelemään kapitaalia  ainakin Saksaan jossa kultavarantoja kasvatellaan viimeistä päivää, ikäänkuin varauduttaisiin johonkin, josta tavallisille pulliaisille ei ilmoiteta mitään ennen H-Hetkeä.

Saksan keskuspankki on siirrellyt kaikessa hiljaisuudessa maailmalla olleita kultakasojaan Frankfurt am Mainissa sijaitseviin kultaluoliinsa, viimeisimmäksi mn. 210 tonnia kultaa tuotiin USAsta ja Ranskasta jemmaan kotimaan multiin.

 

Saattepa nähdä, että sitten kun alkaa tapahtumaan oikein kunnolla, niin vasta viimeisen viikon puolivälissä tiedotetaan tavalliselle kansalle, että koittakaas pärjäillä jotenkin…

Niin että mitähän pelejä ne” herrakansalaise”t liekään keksineet taas, olisipoa kiva tietää jo etukäteen.

 

Mutta toisaalta, sitten kun oikeesti sattuu ja tapahtuu, on syytä muistaa, etteivät ne, jotka ovat chatobriääniin ja liekitettyihin lettuihin tottuneet, kykene syömään rottaa ruuakseen, vaan kuolevat nälkään, silloinpa onkin syöjiä paljon vähemmän!

Sillä aikaa mm. Hämeenlinnalaisia askarruttaa asiat menikö Sunnycentter konkkaan omistajansa herkkäuskoisuuden takia, kun meni miljoonansa lähettämään Sambian presidentin kummin, kaiman , isosiskolle vaiko sen vuoksi että eräs nuijjamies , tai ilkka sinällään..vuoti asian lehtiin tai jotain sinnepäin…

 

Pienet ne on ympyrät Hämppälinnalaisilla, kun tuollaisista asioista pitää kättä vääntää. Kun samaan aikaan mailmalla globaali suuntaus onettä kaikki jemmaan ja nooakin arkkeja rakentamaan, tai rakettiosakkeita ostamaan, että päästäisiin , juuri löydetylle 5 miljoonan valovuoden päässä sijaitsevalle, exoplaneetalle luomaan uutta imppeeriumia?

Että Sikäli

Ps.. juttu ehkä joidenkin mielestä riistäytyi aiheesta, mutta sellaista se on kun ¤¤¤¤¤¤¤¤¤päissään näitä kirjoittelee…..9

 

 

Kommentointi on suljettu.

css.php