Onkohan valtiollisten suojatyökeskusten henkilöstö tarpeellista

Pari päivää sitten STUK ilmoitti että Helsingin ilmaan on tullut huomattava määrä Cesium 137 isotooppia, jopa niin paljon että sitä vertailtiin Tshernobilin onnettomuuteen ja Fukushimaan.

Iltasanomat uutisoi aihetta näyttävin lööpein:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001133649.html

Tänään samaisessa lehdessä on vain aivan pikkuriikkinen ohimennen tekaistu jutu samaisesta aiheesta, jossa kerrotaankin että Cesiumin lähde löytyykin STUKin omassa rakennuksessa sijaitsevassa autotallissta, jossa käsitellään radioaktiivisia aineita sun muuta jätettä…

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001134453.html

Hauskaksi asian tekee monikin juttu, vaikkei ne nyt niin kamalasti nauratakaan.

Vasta eilen luin jostain mediajulkaisusta autotalleista, mitä niissä voi säilyttää ja mitä ei missään tapauksessa saa tehdä autotallissa..

Mutta ihan alkajaisiksi oli STUK in raporteista havaittavissa  että hanakasti oltiin syyttelemässä itarajan takaa tulevia tuulia.

No eihän sitä tietysti voi poislukea, ettei Sosnyiboristakin saattaisi ilmaan pelmahdella milloin mitäkin, mutta huvittavinta asiassa olikin ettei nähty aluksi, että ne hyhhyt saattoi olla omissakin housuissa, niinkuin ne nyt olikin..

Nyt sitten onkin selittelyjen aika ja jälleen selitellään ettei aineesta ole vaaraa omalle henkilöstölle.. no sen sitten aika näyttää, onko selittelyissäkään enää mitään perää..

Vähäsen niinkuin tää valtion tunarointi, sipilöinti ja muukin alkaa nyppimään.

 

Tarttiskohan tehrä jotain?

 

 

ääh…. eikämitä

Muovien fatalaatithan ne vaarallisempia on ja muoviset joulukuuset, kysykää vaikka Sirpa Pietikäiseltä..tai joltain muulta valtion suojatyövirkahenkilöltä..

 

ETTÄ SIKÄLI

Kommentointi on suljettu.

css.php