Suomesta on pikkuhiljaa tulossa kehitysmaa kaikilla sektoreilla.

Puhelinsoitto tai kirje:

Labrasta hyvää huomenta, meillä on ikäviä uutisia.. Olette mahdollisesti saaneet HIVin.Epähuomiossa teiltä on otettu verinäyte samalla neulalla jolla hetkeä aikaisemmin otettiin verinäyte eräältä HIV positiivieselta potilaalta. Odotelkaa puoli vuotta ja hakeutukaa sitten terveysasemanne kautta HIV testiin.. Mukavaa päivän jatkoa!

 

Siis hei haloooooo ! Hussin labrassa on tapahtunut käsittämätön virhe, jollaista ei pitäisi tapahtua koskaan missään…! 19 potilasta jännää, iskikö lottovoitto, vai HIV ?

Asiasta enemmän TÄSTÄ LINKISTÄ.

Siis se että hallitus ja ministerit vatuloi, (engl. VATULATION) ei ole enää yhtään mitään tämän uutisen rinnalla.

Kun seuraavan kerran menet sairaalaan pisteltäväksi, niin katsoppa tarkkaan että hoitaja ottaa neulan steriilipaketista, eikä jostain roskiksesta…

 

 

Vittu joo….

6 kommenttia artikkeliin “Suomesta on pikkuhiljaa tulossa kehitysmaa kaikilla sektoreilla.”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Ravaan tuolla labrassa tuon tuosta. Pidän käsittämättömänä, että verinäyte voidaan ottaa vanhalla neulalla tai antaa pistos.. Ei kai ne siihen pöydille jää ajelehtemiaan. Itse olen nähnyt, että käytetty heitetään heti ”roskiin”.
  Ei voi hoitaja olla edes niin väsynyt, että käyttäisi vanhoja neuloja. Tai sitten sairaalan systeemi on totaalisesti pielessä . Uudelleenkäytön mahdollisuutta ei pitäisi olla edes olemassa, ei teoriassa saati käytännössä.

 2. Ajankohdasta päätellen voisi kuvitella että tämä on aprillipila, mutta tarkistettuani asiaa monesta lähteestä totesin että sitä se ei ole vaan täyttä totta tunaroinnista!

 3. Ja selittely jatkuu edelleen….
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001150303.html

  Näyttäisipä vallan siltä, että kyseinen tapaus leimataankin tahalliseksi teoksi..

  Niinpä, eihän sitä koskaan tiedä milloin kenelläkin päässä naksahtaa… Ja jälkipyykki on kamalaa…

  Vittu Joo….

 4. On se sitten vallan mukava kun meillä on näitä selittelijöitä, jotka vähättelevät vakavaa asiaa:
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001151287.html
  Tässäkin jutussa oikein professoritason henkilö ottaa kantaa Hussissa tapahtuneeseen neulojen uusiokäyttöjupakkaan seuraavasti:
  ” Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen muistuttaa, että on ennenaikaista spekuloida, tuottiko neulavirhe potilaille vaaraa tai jopa vamman.
  Kuka tahansa voi tehdä neulavirheestä rikosilmoituksen, mutta lähtökohtaisesti virheen tekijä on syytön rikokseen”, rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta sanoi IS:lle perjantaina.

  Hän viittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin näytteenottopaikassa Huslabissa torstaina sattuneeseen tapaukseen.

  Hoitaja teki näytteenottoa käytetyillä neuloilla, minkä johdosta 19 potilasta saattoi altistua hiv-tartunnalle sekä B- ja C-hepatiitille.
  —————————————————————
  Siis pahimmassa tapauksessahan joku sairastuvista kuolee HIViin, tms.., eikö silloin ole kysymys jo vakavasta asiasta..
  Pitäisi profesorismiehen tajuta tuollainen asia !

  Vittu Joo….

 5. Selittely ja kummastelu senkun jatkuu vaan…
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001151490.html
  Mutta kukaan tai mikään taho ei halua ottaa vastuuta asiassa, jossa joku voi pahassa tapausessa saada ennenaikaiseen kuolemaan johtavan sairauden, ilman omaa syytään… Vaikkei olisi homostellut tms sukupuolineutroillut konsaan!

  Ja mitä tekee Hämäläiset, EI MITÄÄN::: menee ainakin vuosi ennekuin joku hiffaa jotain, niin toimii hämäläisten hitaus…

  Sunny centter täyttää mielet ja se että joku kusipää huijasi jotain toista isompaa kusipäätä ja koko populaatiota ja tää pienempi Hämeen hitain-vähä-älyinen, meni sitten laittamaan rahansa sambian pressan ex vaimolle ja siitä sitten väännetään kuka teki mitä ja kuka teki väärin ja onko oikein että Äitivainaan talo ulosmitataan jne.., mutta oman maan tapahtumat ei kiinnosta pätkääkään, paitsi se syyllistyikö Kiemunki tietovuotoon vai eikö, tms muut saman suuntaiset paskajutut…

  Mikä meitä lähimmäisiä vaivaa, pelko-perseessä kuljemme, muttemme puutu todellisiin ja tärkeisiin asioihin, enekuin jutut menee hidastellessa vanhaksi?

  Olisikohan kenties kokoomuksen mepillä, Sirpa Pietikäisellä, tai oikeammin hänen poliittisella avustajallaan asiaan mielipidettä, josta saisi jutun juurta palstoille? Tulisi ainakin selväksi että noin poliittisesti kokoomus tuomitsisi tapauksen, vaikka oikeasti se siunaakin sen, sillä oikeasti kokoomuslaiset nauttivat toisten ei-kokoomuslaisten ahdingosta…

  Vittu Juu ja Joo…–ja Että Sikäli jne….

css.php