Onko lompakossasi lähimaksamisen mahdollistava pankkikortti?

Siis sellainen jota vain vilauttamalla lähimaksupäätteellä voit maksaa n 25 euron maksuja, näppäilemättä lainkaan tunnuslukuja.

Marssi nyt kiireesti pankkiisi ja hankkiudu eroon sellaisista korteista ja ota tilalle tavanomainen kortti jota käyttämällä joka kerta näppäillään tunnusluku.

 

Kukahan mahtaa muistaa kuinka n vuosi sitten kirjoitin kauhuskenarion itämaiden ahkerista ihmemiehistä, jotka asentelevat suomessa  skimmauslaitteita sinne tänne.  Samassa jutussa mainitsin ettei ole kuin ajan kysymys koska nämä näppäristä keksinnöistään tunnetut tyypit keksivät keinon hyödyntää lähimaksamista.

Nyt se on sitten täyttä totta ja jopa poliisi varoittaa, pankkikorttitietoja taskuista lukevista skimmauslaitteista, voit lukea aivan itse jutun täältä:

”””””””””””””””””””””””’

*********************

Kyllä mua joskus ihan oikeesti ottaa päähän kun niin paljon asioita pitää tietää etukäteen, silti kukaan ei koskaan kuuntele ajallaan...

 

 

Vittu Joo……

8 kommenttia artikkeliin “Onko lompakossasi lähimaksamisen mahdollistava pankkikortti?”
 1. avatar Matti sanoo:

  Itämaan ahkerat miehet. Rasismia.

  • Jos siltä tuntuu, niin ihan kuinka vaan.

   Kansalaisten on vaan itse otettava ohjat käsiin, sillä vaikka poliisikin varottaa asiasta, se ei tee asialle mitään, sillä heillä on tärkeämpääkin tekemistä, kuten kerätä ylimääräisiä tienkäyttömaksuja suomalaisilta autoilijoilta.
   Tätänykyä se näyttäisi olevan tärkein tehtävä..
   Vastikään poliisi kuulutti 24 tunnin maratoniskusta autolijoiden tarkkailussa.
   Olisi se vaan hienoa jos järjestäisivät samalaisia tehomaratoniskuja myös järjestäytyneen rikollisuuden torjunnassa.
   Mutta kun autoilijoita on niin paljon helpompaa ja työturvallisempaakin pysäytellä, autoilijoilla kun harvemmin, muutamaa viimeaikaista poikkeusta lukuunottamatta on harvoin kättäpidempää matkassaan..

 2. avatar Harri sanoo:

  Tuossa on aiheesta ihan mielenkiintoinen artikkeli.
  Tässä olisi Häsallekin jutuntynkää politiikkasotkujen tilkkeeksi..
  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2948212/Will-victim-digital-pickpockets-Hacker-reveals-easy-steal-credit-card-numbers-air-SECONDS.html

 3. Näinpä juurikin…

  Kun avasin osuuspankkiin uutta tiliäni tässä taannoin, niin sain sellaisen lähimaksamiskortin, jonka olisin palauttanut edellämaiituista syistä, perustellen asiaani . Niin minulle vaan naurettiin ja seliteltiin ettei tämä tälläinen ole mahdollista.
  Kunhan kello tulee kymmenen niin soitanpa piruuttani osuuspankkiin ja katsotaanpa sitten vieläkö naurattaa? Kun jotenkin vähän näyttäisi siltä että on kadonnut tililtä rahaakin mystisesti…
  **************************************************************************************
  Mulla kun sattuu olemaan tälläinen lahja, tai kirous että tiedän/saan tietooni asioita etukäteen, jotka sitten usein vieläpä toteutuvatkin.
  Se vähän keljuttaa kun mikään ei tule yllätyksenä…

  Että Sikäli..

 4. avatar Harri sanoo:

  Laitehan maksaa yli 10 euroa Ebayssa….ei se ole mahdollista tämmönen.
  Etäavaimilla varustettuja autoja pöllitään signaalinvahvistimilla, mutta kortti on pyhä laite, jos pankki niin sanoo.

  • No eikun joka jätkä ostamaan skimmauslaitteita E-Baysta ja tienaamaan extrahynää Ruisrock,iin tms festifaaleille.. Kannattaa avata verottajan tietymissä oleva tili Väli-Amerikkaan, varmaan Nordea-Pankki tai Nalle Wahlroos neuvoo kuinka… Miksi sitä nyt veroja alkaisi makselemaan toisten tieleiltä huijatuista rahoista?

   Soitin tänään pankkiin muuten ja olivatpa hieman pahoillaan asiasta, että silloin viimeksi kun siitä keskusteltiin, nauroivat asialle. Nyt tosiaankin on ollut hieman sisäistä keskustelua asiasta ja aikovat tehdä asialle jotain… siis aikovat, se ei tarkoita että tekevät.. Jotenkin vaan alkaa hieman vaikuttamaan siltä että pankit ja pankkiirit ovat juonissa mukana.. Mistähän veroparatiisista nekin rahat lopulta löytyvät joskus jos löytyvät..

   Se vaan on niin esim. suomessa että tietosuojasta vastaavat virkamiehetkin ovat niin munatonta sakkia, ettei heihin ainakaan ole luottaminen näissä asioissa, tiedä vaikka ovat mukana samassa veneessä kusettajien kanssa?

   Että Sikäli ………………………….ja lisäksi…#%&¤/&(&)#####¤¤#¤#¤¤¤##”=¤¤¤¤¤#/(&/(&¤&%(/&)( !18456973765429987678888555421.

 5. avatar kuningasjätkä sanoo:

  http://kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi/2014/09/08/helppo-lahimaksaminen-tulee-oletko-jo-valmistautunut/

  Tuossapa teille sitä luettavaa kuinka aiemmin kirjoitin asiasta jolla sain vastaukseksi vain hyminää…

  Siis ajatelkaa, mä tiesin tämän tulevan asian jo, 8.9.2014 18:46 !!

 6. avatar Muuanmies maalta sanoo:

  Olitteko toreilla juhlimassa mm kultaa?
  Muistakaapa tarkastaa tilinne tänään ettei vaan idän ihme miehet käyneet skannaamassa tililtä euroja

css.php