Timo Soini aikoo vallata kunnallispolitiikan!

Kuvan henkilö ei liity juttuun

Kuvan henkilö ei liity juttuun

Ulkoasiainministeri Timo Soini, ””””kaukaa viisaana”””” ja laskelmoivana tyyppinä, uskoo että seuraavissa kunnallisvaaleissa Hänellä ja kaikilla persussuomalaisilla kansanedustajilla on paremmat mahdollisuudet päästä oikeaan maanläheiseen vallankahvaan kiinni, kuin että jättäytyisivät odottelemaan kansan äänestyskäyttäytymistä seuraaviin kansanedustajain vaaleihin?

Kuntavaaleissa on yksi siitä hyvä porsaanreikä, että jos ei pääse valtuustoon, niin automatic pääseekin lautakuntiin ja lautakunnissahan se varsinainen valta sitten käytetäänkin.

Eihän kunnanhallitus tai valtuusto ole kuin kumileimasin, missä, omiaankaan asioitaan hoitamaan taitamattomat tyypit äänestää, mitään asioista ymmärtämättä, joko juu tai ei ja ihan sen mukaan mitä hirvipeijaisissa tai hirvenmetsästysnuotioilla on hyvin voideltuna luvattu!

Hyvää tässä uutisessa on se että Soini jo kaukaa harkiten uskoo tai tietää, että seuraavissa eduskuntavaaleissa Persuslaisille ei jytkyä tule, vaan mätkyt.

Soinihan on istunut Espoon valtuustossa vuodesta 2001 asti ja sen kyllä levinneestä Persuksesta huomaakin että istuttu on… Mutta onko mitään saatu aikaan , se onkin jo toinen luokka ja liikutus…

 

Kuntavaalit järjestetään keväällä 2017.

Kuntavaaleissa voi joku kansalainen vieläkin mennä retkuun lupailtaessa kaikenlaista, mitä ei sitten pidetäkään..

Ehkä toisaalta, tosiasiassa Soini yrittääkin saada agitoitua mahdollisimman monta päättäjää kunnalliseen päätöksen tekoon , kun varsinaiset SOTE väännöt alkaa

 

Sitten sitä taas nähdään kuinka takit kääntyilevät ja sammakoita oikein pursuilee  suusta!

 

 

Että  Sikäli…

Jätä kommentti

css.php