Aina ei voi voittaa…

Eikä se olekaan tärkeintä, vaan se ettei häviä.

Suomalaiset ovat nyt niis saakelin pettyneitä, mikäli on uskominen lehtilööppejä, kun suomi ei päässytkään kultamitalille lätkäkisoissa.

Itse henkilökohtaisesti en ole ollut koskaan oikein jyvällä miksi raavaat miehet luistelee ja tönii toisiaan kaarrellessaan mustan kuminpalasen perässä, mutta mä nyt olenkin varmaan jotenkin poikkeava tyyppi…

Kuitenkin sivusta seurasin tapahtumia, ikäänkuin puolikorvalla ja sirisilmällä...

Suomalaisten kannattaa ja pitää olla ylpeitä kakkos-sijastakin. Hopea ei ole yhtään huono saavutus, ei sen huonompi kuin kultakaan.

Tärkeintä oli se ettemme hävinneet venäjälle, silloin olis kyllä allekirjoittanuttakin vituttanut rankasti jos oltaisiin jääty ihan lehdellä soittelemaan, niinkuin nyt kävi esim euroviisuissa joissa ei päästy edes väliieriin.

No, toisaalta euroviisut ja maailmanmestaruuskisat ovat jälleen vuoden päästä.

Vuodessa on hyvä hioa särmää ja kartuttaa pelitaitoja.

Psyykkisestihän kaikki oli kunnossa, kanadalaiset vaan oppivat liian hyvin ekassa pelissä jo taktiikat, pitää siis kehittää kakkostaktiikka jota käytetään vain tiukanpaikan tullen, jolloin siis yllätetään vihollinen kerralla.

Kiitos Leijonat, teitte miehen työt.

On edelleenkin kiva ulkomailla kulkiessaan sanoa että olen Suomalainen!

 

Että  Sikäli….

Kommentti artikkeliin “Aina ei voi voittaa…”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    Olen katsellut jääkiekon MM-kisoja siitä lähtien kun Suomeen on niitä näytetty. Mielestäni iso asia oli aikanaan kun Suomi voitti eka kerran Kanadan oliko vuonna 63-64? Oliko tulos 3-0, Suomen kaikki kolme laukausta mienivät maaliin Kanadan 80? ei yhtään. Kyllä silloin kaikki pikkupojat olivat Lahtisia, Tammisia, Wahlsteneja ym. lehdissä seuraavana päivänä yksi juttu samoin tv:ssä. Suomella on kansakunnan kokoon nähden mahtavin jääkiekko-organisaatio. On ympärivuotista pelaajatarkkailijaa sun muuta manageria. Kukaan pelaaja ei kieltäydy kisoista, niikuin Ruotsissa lähes kaikki huiput. Ymmärtäisin tämän kohkaamisen, jos Suomella ei ole mahdollisuuksia menestyä nyt ne ovat liki aina parhaat mahdolliset. Kuningasjätkä kiteyttää asian hyvin kanadalaisten valmennusjohto oli lukenut läksynsä todella hyvin ja Suomella ei mitään varasuunnitelmaa pelitavan muuttamiseksi. Eikä se kansantalouskaan ole jääkiekon takia lähtemässä nousuun, 1995 menestyksen jälkeen jos uskoo kiekkoniiloja. työttömyyden pitäsis ollla liki nollaa ja kansantalous huimassa nousussa. Ruotsi on kuitenkin jatkuvasti edellä, lätkämenestyksestä nuolimatta. Pitäisin kyllä sitä tavoiteltavampana kuin menestystä kisoissa. katsoin näissä kisoilla 2 peliä kokonaan Venäjä-Tsekki ja tämän loppuottelun. Välieriä sieltä täältä.v vaikka lautanen suolisi niitä lähes ympäri vuorokauden. Muuten Laine oli alkuotteluiden paras pelaaja, Aho sen jälkeen. ja Granlund.

Jätä kommentti

css.php