Hallitus taas kieliposkessa autoilijoiden kukkarolle!

ajakaa-lujempaa

 

Suomen hallitus tempaisee jälleen hienolla, ellen sanoisi todella hienolla uudella tienuu-ideallaan!

Tästäpä sitä kilpailukykyä(KIKY) taaskin saadaan lisää.

Omilla autoillaan työssä käyvät duunarit kilpaa ylistävät hallituksen kaavailuja korottaa bensiinin ja muiden polttoaineiden  hintaa. Ja jotta ei ihan ilmaiseksi työmatkoja saataisi, nostetaanpa vielä ajoneuvoveroakin!

Eilen Iltasnomien julkaisemaan juttuun asiasta pääset TÄSTÄ.

Iltasanomissa kommentoini asiaan lienee jo päättynyt mutta kommentoi täällä….

Ennen vaaleja, mm. PERsUSSUOMALAISET lupailivat suu vaahdossa,  bensan hinta ei nouse, eikä ajoneuvoveroja koroteta. Jos et usko niin lue täältä:

No tunnettu tosiasiahan on että kun poliitikko jotain lupaa, niin hän vain oikeastaan lupaa että hän lupaa luvata. Ei muuta! Ja Persusten lupailut varsinkin me tunnemme jo, varsinkin kun poliitikot eivät ole osanneet ottaa asioista ensin täydellistä selvyyttä, kuinka huonosti asiat jo oikestaan ovat, ennen kuin poski heiluu ja lupauksia sataa laariin... toivottavasti muistamme tämän myös seuraavissa vaaleissa!

Tietenkin toki on myönnettävä, että valtio tarvitsee rahaa, kun edelliset hallitukset ovat hassanneet valtionvarat jakelemalla niitä tienuutarkoitus mielessä ulkomaille. Velkaa on jo enemmän kuin tarpeeksi ja sitähän otetaan vielä lisääkin.

Lapsillemme jää, jos siis jää, sillä kun ei lapsiakaan synny enää samaan tahtiin kuin ennen, , suunnattomat velkataakat, joita he makselevat varmaan seuraavan vuosisadan alkuun asti, kolmenkuukauden välein haastattelukatkolla olevasta työttömyyspäivärahastaan.

Sitä en kuitenkaan voi käsittää, miksei kansanedustajat ja ministerit voisi tehdä lakia , tai edes aloitetta, joka määräisi että suomessa otetaan käyttöön uusi aakkosjärjestys joka alkaisi M kirjaimesta. Tässähän olisikin alhaisessa suosiossaan rimpuilevalle vasemmistolle hieman haastetta, kannattaisikohan harkita, sillä olettehan te hölmömpiäkin juttuja esittäneet aiemminkin?

Nykyinen A sta alkava aakkosjärjestys on ollut käytössä jo liian kauan ja jos halutaan tehdä säästöjä, ja ihan todellisia säästöjä, niin ehdottomasti pitäisi ottaa uuden ajan opit käyttään.

Esimerkkinä mainitakseni leikkaus ja korotustoimiin käytetystä aakkosjärjestyksestä:

A– autot, autoilijat, autoverotus,,    alkoholi   . B- bensiini. D- dieselpolttoaineet jne…

Loppupelissä kun lukuina näitä tulokertoimia katselee, niin nappikauppaahan ne ovat hyötysuhteiltaan. Vain joitakin miljoonia joista suurin osa katoaa poliittisiin- tai virkakoneistojen rattaisiin, puoluetukiaisiin sun muuhun tarpeettomaan paskaan.

Eihän niillä edes elätetä jatkuvasti ja taajaan lisääntyvää MATU joukkoa!

Mutta mitäpä jos aakkoset olisivatkin nk. Maakkoset, eli jospa leikkaukset ja veronkorotukset aloitettaisiinkin  näin: M– maatalous- ja, metsänuudistustukien leikkaus O– ojituskorvaukset, …P-pinta-alalisät, puoluetuet, politikkojen ja poliittisten avustajien palkkaus. Q– qusipäiden ja muiden välistäsyöjien elatuksen lopetus..  R,S– salaojitustuet pois. sijoittajien pääomatuloverotuksen korotus.jne…

Nytpä aletaankin puhua  jopa sadoista miljoonista jopa enemmästäkin.

Mutta eihän se käy, ei sitten mitenkään passaa että otetaan niiltä joilla on yksityistä hyvää yllinkyllin, vaan koska se on niin helppoa otetaan niiltä joilla on vähän.

Sillä oikeasti, vaikka suomen sanotaan olevan vapaa maa, niin orjiahan me kansalaiset olemme, jo kauan sitten me menimme itsemme myymään kuninkaalle orjaksi, saadaksemme leipää, kun lama, eli seitsemän laihaa vuotta(elvytys) alkoi vaikuttamaan.

****************

No joo.

********************************

Jatkuvista uusinan uusinnan uusinnoista potenssiin 101, kuuluisaksi tulleessa YLE ssä ollaan huolissaan suojatyöpaikkojen jatkuvuudesta: Lue tarkemmin tästä:

Yleisradiolla jota kansalaiset veroeuroillaan rahoittavat n 500 miljoonan euron edestä vuosittain, on edessä YT-neuvonpitoja sun muuta kivaa. Kun raha ei millään tahdo riittää, kun pitäisi vielä kyetä makselemaan bonuksia ja tulospalkkioita ministeriöidenkin jäsenistölle.

Joko pitäisi raada lisää rahaa, tai sitten voi olla ohjelmaformaattien karsinta ja henkilöstövähennykset.

On se vallan kamalaa, kun varmasta ja vakaasti rahoitetusta firmastakin voi saada potkut, vaikka aluksi saattoi tuntua duunarista että täällähän lojutaan eläkeikään saakka, toimittamalla uusintaa tuutista joka päivä…

*********************************

Sitten asiasta kolmanteen:

Hämeenlinnalaisia varmaan kiinnostaa kuinka  Panssarimuseo on saanut jälleen julkisuutta ympäri maailmaa, eritoten Japanissa.

Sieltä asti tulee porukkaa pokemonpelien innoittamina tms syistä ihastelemaan maailman ainoata suomalaiskonstruoitua panssarivaunua.

Jopa niin innossaan ovat Japanilaiset olleet että ihan rahaakin ovat lahjoittaneet panssarimuseolle, että nämä keräilyharvinaisuudet saataisiin katokseen pois taivasalta ruostumasta.  Juttu asiaan löytyy tästä.

Silmiinpistävämmin asiasta uutisoi siis Iltasanomat, tiettävästi Hämeensanomat ei ole vielä kerennyt asiaan paneutua.

*********************

Ja sitten vielä jotain:

Heippalaput, tuo ihana naapuruston tapa muistaa kivikennoissa asuvia  lähimmäisiään.

Kun työn raskaan raatajat, tai elämän väsähdyttäneet eläkeläismummot eivät muuten jaksa välittää naapureistaan, niin onneksi sentään on heippalaput, joita voi kiinnitellä rappukäytävien seiniin tai kolistella postiluukusta sisään vaikka keskelläyötä, kun nyt naapuri on saattanut porata reiän seinään liian äänekkäästi tai sitten jossainpäin taloa on harrastettu jälkipolvien tekoyritystä hieman liian äänekkäästi.

Eikun ihan oikeesti hei! Mikä meitä suomalaisia vaivaa.

Eihän eläminen ole rikos sinänsä, elämättä jättäminen sitävastoin lähentelee rikoksen tunnusmerkkejä, ainakin se suuri synti on, luulisin?

Poliitikot kilpailevat siitä kuinka joku heistä keksisi keinon jolla kaikki kansalaiset saataisiin muuttamaan kaupunkeihin ja lähiöihin.

Mutta minäpä sanoisin, että ei pidä ahtautua sinne mielensäpahoittajien joukkoon, vaan Muuttakaa maalle.

Maaseudulla asumisessa on hyvät puolensakin, no vaikkei täällä julkinen liikenne juurikaan pelaa, vaan täytyy omistaa kalliisti verotettu oma auto, mikäli mielii muuallakin olla kuin omalla kartanolla.

Niin silti kukaan ei koskaan heittele heippalapuilla jos vaikka satutte keskiyöllä hieman karjumaan muijan kanssa petipuuhissa tai saamastasi huomionosoituksesta kiitollisena päätät seksiaktin jälkihuuruissa alkaa pilkkomaan ensitalven polttopuut liiteriin  vaikkapa kahden aikaan aamuyöstä…

*************************

mokomokopuu

 

Sitten vielä yksi:

 

kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi –sivut ovat herättäneet kiinnostusta ympäri maailman!

Jätkän sivustot ovat olleet todella suosittua luettavaa, ulkomaitakin myöten, kuten muutamista poiminnoista voitte päätellä.

Juttujani siis luetaan ja kiinnostuneina yritetään jopa päästä lähietäisyydeltä seuraamaan, keskieurooppaa ja jopa Intiaa myöten.

***********

Paras oli taannoin eräs Ip. jonka jäljet johtivat Delawareen, erääseen vaatimattoman näköiseen  taloon jonka seinällä oli pienikokoinen vaakuna ja USAn lippu tangossa ja kyseinen rakennus osottautui sittemmin CIAn tukikohdaksi.

Tuosta osoitteesta oli yritetty kirjautua blogini hallintasivulle peräti kolmesti. ja aina samoin tuloksin!

Paitsi että, jo toisesta kirjautumisyrityksestä tulee penaltina 9999 tunnin lukitus ja kolmannella yrityksellä lähtee yrittäjälle, pieni ylläripylläripaketti kaikenlaisia haitakkeita, joista se pienin mutta niin perkeleellisen pippurinen komponentti tuhoaa, vastaanottajan koneelleen tallentamat tiedostot.

Ei ole siitä osoitteesta tullut enää vuoteen yhtään yhteydenottoyritystä… Minkähän takia?

93 lukitusta edellisen nollauksen jälkeen

966 IP-osoitteesta on tällä hetkellä estetty kirjautuminen
………………………………………………………………………………………………..
IP: 173.208.239.19 – 230. Independense avenue, Kansas City USA

IP: 91.92.21.161 – Bulgaria

IP: 109.225.96.138 – Uppsala Sweden : Latitude:59.85 Longitude:17.6333

IP: 117.253.220.156 – Hosihiapur, Intia Latitude:31.5322 Longitude:75.9172

IP: 117.253.203.178 Chandigarh, Chandigarh, India

IP: 117.255.248.39 New Delhi, Delhi, India

IP: 200.113.221.106 : Haiti

******************************************

Voe -Voe—–

Ei voi mittään, kun ei ole samankaltaista mielikuvitusta kuin minulla, eikä varsinkaan ossoo viäntee savvoo. Vaikee on sillon keksii oikeet salasanankiänteet!

 

*****************************

*****************************

*****************************

 

Loppukevennys:

USAn presidenttiehdokas Donald Trump, vieraili taannoin Minesotassa eräässä intiaanireservaatissa pitämässä vaalipuhettaan. Puhessaan hän lupaili intiaanien olojen kohentamista, jolloin kansalaiset hihkuivat sanaa ”Humppaa-Humppaa!” Suuresta suosiosta innostuneena Trump lupasi kaksinkertaistaa intiaanien tuet ja tulotason, siitäkös väki innostui lisää ”HUMPPAA-HUMPPAA-HUMPPAA!!” he suorastaan huusivat!

Puheen jälkeen Trump vieraili läheisessä intiaanien hevosaitauksessa katsomassa hevosia, jolloin intiaanien päällysmies tarrasi Trumppia käsivarresta, vetäen tätä hieman sivuun kulkureitiltä ja sanoi:

”Suuri valkoinen päällikkö, varokoon astumasta hevosten tekemään Humppa-Humppaan….”

 

********************************************

 

Että Sikäli….

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Hallitus taas kieliposkessa autoilijoiden kukkarolle!”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    No en ota kantaa kuin tuohon autoilijoiden kuittamiseen. Huomasin jo tänä vuonna, että uusien autojen muutaman satasen veronaslennusta oli kompensoitu ns käyttövoimaveron muutaman kympin nostolla, mahtoiko moni edes huomata. Päästöarvot ja muut tiedot olivat ennellaan mutta maksua oli saatu lisää n 30 euroa. Täällä lehdet aina näyttävästi uutisoivat kun VIRO NOSTAA polttoaine tai alkoholiveroa. Elokuussa polttoaine maksoi siellä edellee sen 30-35 senttiä vähemmän kuin täällä. Täällähän on veron osuus niin merkittävä, että kun maaailmanmarkkinahinta nousee täällä nousee pumppuhinta heti 5-10 senttiä. Eikä se alkoholikaan Virossa ollut noussun kuin muutaman euron laatikkoa kohden Syy sama-veron osuus Suomessa kaamea. Hallitusherrat katsovat, että autoilu täällä on ylellisyyttä, vaikka se on yhä enemmän välttämättömyyttä kuihtuvan julkisen liikenteen takia. osasyynä eikä pinempänä tietysti ihmisten mukavuudenhalu.

    • Niinpä niin, kohta autoilu onkin ylellisyyttä, siihen ei ole varaa kuin Kelan, Kevan ja muiden eläkevakuutusyhtiöiden autoetupomoilla.
      Nyt kun sitten vielä seuraavaksi laittavat sen työmatkavähennysoikeuden kokonaan jäihin, ettei työmatkoistakaan saa vähetää mitään, niin kuinkas sitten suut pannaan kun pitääkin alkaa järjestämään niitä halvempia kulkuvälineitä työläisille. Vai kuvittelevatko poliittiset päättäjä’t että duunarin duunimatkat sujuu ihan vaan sormia napsauttamalla ikäänkuin telekineettisesti?

Jätä kommentti

css.php