Suomessa suomalaisella työllä suomalaisille tehty

Siinäpä sitä onkin mielikuvaa kerrakseen ja tuo mielikuva myy, isänmaalliset suomalaiset kun mielellään ostavat kotimaisia tuotteita!

Sananvapaus- ja julkaisuoikeudestaan taisteleva , kotimaisiin- ja globaaleihin ongelmiin hanaksati puuttuva MV lehti julkaisi verkkosivuillaan seuraavanlaisen jutun, pääset siihen tästä:

Taffel Chips, jota niin kotimaisena tuotteena myydään. että ihan pussin kupeeseenkin on kirjoitettu tuo aloitusotsikkona käyttämäni lause: ”Suomessa suomalaisella työllä suomalaisille tehty” on MV-lehden mukaan rasistinen ilmaisu, mutta myöskin valetta aivan samoin kuin vastapaljastuneet Nokian renkaidenkin suomalaisille suunnattujen ja valmistettujen erikoisrenkaiden myyntikampanjakin!

Taffel Chips perunalastut ovat oikeasti Norjalaisia perunalastuja jotka tehdään veroparatiisi Ahvenanmaalla, ja myyntivoitot menevät Norjaan..

Niin että onpa siinä mielikuvaa kerrakseen…

Ja mitähän kaikkea sitä vielä paljastuukaan, millä suomalaisia kuluttajia on aikojen saatossa höynäytetty?

 

Että Sikäli…..

3 kommenttia artikkeliin “Suomessa suomalaisella työllä suomalaisille tehty”
 1. avatar Pirre sanoo:

  ”Suomessa suomalaisella työllä suomalaisille tehty”.

  Norjalaisetko niitä siellä Ahvenanmaalla tekee, vai Suomalaiset Norjalaisille vai missä se höynäytys oli?

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Ahvenanmaalla, ahvenanmaalaisella tyollä, suomalaisille taffelinsyöjille ja voitot menevät Norjalaisille

 2. avatar Magnus Stultus sanoo:

  Kullä luulisi että Hämäläisiä työttömiä Taffelinsyöjiä kiinnostaisi minne heidän tukieuronsa valuvat, niin että jaksaisivat kommentoida tätä juttua? Mutta ilmeisesti Taffeleiden raskaat suola ja muut lisäainepitoisuudet ovat tylsistyttäneet hämäläisten aivot entisestään, eikä ketään kiinnosta totuus Suomalaisen työn tai tuotteen alkuperästä? Pääasia on että rouskuu pureskellessa ja suolaa on riittävästi.

Jätä kommentti

css.php