Oletko maistanut maapähkinävoita?

Laittaisitko pullasi päälle maapähkinävoita?index

Iltalehden tv artikkelissa, Ameriikkalaislapsilla maistatettiin MÄMMIÄ.

Lapsille kerrotaan videon lopussa että kyseessä on kakkavanukas, eikö ole hienosti ja todella markkinoivasti esitetty ilmaisu, varmasti kiinnostaa maistella kakkavanukasta?

Makuasia, sanoi koira kun muniaan nuoli!

Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta jos kakasta aletaan keskustelemaan, niin maapähkinävoi, jota ameriikkalaiset mättävät pullaa muistuttavan leipänsä päälle, se se vasta paskaa on.

Minä olen maistanut kerran tai parikin, enkä tod. voi sanoa että olisin pitänyt siitä.

Mutta mämmistä tykkään, en ehkä ahmi sitä niinkuin Miedon Jussi, mutta pääsiäisen aikaan menee muutama roveellinen ja lisukkeena flooravanillaa…

Onhan tosin mämmikin hieman oudon näköistä syötävää, mutta jos markkinoinnissa korostetaan ulkonäköä vertaamalla sitä kakkaan, niin ei varmasti kauppa käy, on ameriikkalaiset sen verran ennakkoluuloista sakkia.

 

Kerroppa sinä lukijani, laittaisitko oikeasti lapsen-ripulikakan näköistä suolaisenmakeaa sokeri-pähkinämössöä leipäsi päälle ja nauttisitko siitä ?

 

Noin vertailun vuoksi, esin suosittu trendituote, NYHTÖKAURA näyttää tältä:

1462414815681

 

Enpä sanoisi että houkuttelee ulkonäöllisesti maistamaan, tosin en ole maistanut sitä koskaan, koska sitä ei mistään tunnu saavan edes ostaa, vaikkakin sitä hehkutetaan jatkuvasti mediassa, ei sitä ainakaan Hartolan S-Marketista saa ostaa koskaan…

 

 

Että Tämmöisiä…..

Jätä kommentti

css.php