OLIS ENNEMMIN KANNATTANUT LOTOTA kuin KUUNNELLA POPPAMIESTÄ!

poppamiesNorsunluurannikolta ja Burkina Fasosta kotoisin ollut ”isä” halusi rikastua nopeasti ja kävi paikallisen poppamiehen luona kysymässä neuvoa kuinka rikastutaan nopesti.

Poppamiehen vastaus oli että isän täytyy raiskata tai tappaa tyttärensä ja rikastuminen olisi taattu.

Niinpä ”mies” sitten palasi Ouluun ja aloitti rikastumisriitin.

Kun rikastuminen ei ottanut yhden raiskauksen jälkeen tullakseen, ”mies” teki hommaa useita kertoja viikossa monen vuoden ajan.

Teoille oli jopa silminnäkijäkin, joka oli asustellut perheessä kuukauden ajan . Hänkään ei asiaan ollut puuttunut koska ei kertomansa mukaan tiennyt onko homma sallittua vai kiellettyä suomessa..

Kun asia vihdoin pääsi siihen vaiheeseen että oikeutta viimein alettiin käydä, insestin uhriksi joutunut  tytär halusi julkisen oikeudenkäynnin. Tavallisestihan tämänkaltaiset oikeudenkäynnit käydään suljetuin ovin ja salassa, niin uhrien, mutta myös tekijän suojelemiseksi häpeältä ja leimautumiselta tms…

ILtasanomien tämänpäiväisen lööpin mukaan insesti isä on saanut käräjäoikeudelta  ”pitkän” ehdottoman vankeustuomion.

Hänet määrättiin peräti 8 vuodeksi vankeuteen ja maksamaan jopa 500 euron sakon kun ei tullut ensimäiseen oikeuskäsittelyyn vapaaehtoisesti.

Olisi siihen sakon lisäksi voinut lätkäistä vielä noutokulut Norjasta, jossa ”isi” oli varmistelemassa rikastumistaan muiden sisarusten avulla

Mitään mainintaa tyttären vaatimista  korvauksista jotka olivat 46 k€ ei ollut jutussa. Mutta tärkeimmäksihan asiassa muodostuivatkin valtion saatavana olevat sakkotulot, pitäähän valtion netota asiassa, muusta viis. Sakkomaksuilla on tärkeä osuus valtion tulonhankinnassa, se on sivuseikka jos uhri nuolee näppejään…

 

Toivottavasti tällekin ”isille” tuomioaika on yhtä helvettiä. Saattaapa käydä niin että voi joutua toisten venkuloiden leikkikaluksi…

”Jopas oli kova tuomio”? Mutta sehän saattaa vielä hovissa  muuttua, yleensä alentavat koska teko on ollut toistuvaa, niinhän se menee?

Jotenkin tuntuu että suomessa vähätellään asian vakavuutta ja ilmeisesti valtion säästötarpeiden takia annetaan pieniä tuomioita.

Pitäisi ottaa maailmalta  mallia , ja tehdä niin kuin Kalifornialainen tuomioistuin teki, joka lätkäisi tytärtään 186 kertaa raiskanneelle ”isille” 1503 vuotta linnaa…

Ajatelkaa, vanki voi anoa ensimäisen kerran vapautusta ehdonalaiseen vankeuteen vuonna,2767 ! Kun puolet vankeusajasta on suoritettu!

Siinä ajassa olisi aikaa miettiä sitä, että olikohan viisasta noudattaa poppamiehen neuvoja, vai olisiko sittenkin pitänyt tehdä 186 kpl 9 ruksin järjestelmäriviä Lottoa tuplausnumeroineen ja jokereineen ?

Sillä lotollakin voi rikastua ihan yhtä hyvin kuin raiskaamalla tai tappamalla tyttärensä, mutta lottoamisesta ei joudu linnaan!

Pöpilään ehkä, jos kaikki rahansa hassaa hulluuttaan  rikastumisen toivossa.

Mitenkäs olis voisiko ulkoministeriö lähettää maailman poppamiehille ja muuallekin matumaihin tiedotteen ettei suomessa kannata yrittää raiskauksilla rikastua ja suositella esim lottoamista tilalle…? Ehkäpä jokapaikanhöylä-meppimme Sirpa Pietikäinen ottaakin tämän asian seuraavien toimiensa tavoitteeksi, hänhän on ollut viimeaikoina niin huolissaan Afrikkalaisten toimeentuloasioista ?Loppulauseena toteaisin että.

Elämässä tärkeintä ei ole rikastuminen, vaan se ettei köyhdy. Jos kuollessaan on köyhempi kuin syntyessään, sielunsa mammonalle menettäneenä, on elämä mennyt aivan hukkaan!

Kun viimeisellä tuomiolla kysytään missä on sielusi, aseta se punnittavaksi, mutta kun sitä ei ole, pannaan myllynkivi kaulaan ja lähetetään uimakouluun….


 

Että  Sikäli……………….!

Kommentti artikkeliin “OLIS ENNEMMIN KANNATTANUT LOTOTA kuin KUUNNELLA POPPAMIESTÄ!”
  1. Uusimman oikeuden päätöksen mukaan: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001940707.html
    Jos aikoo raiskata jonkun, niin kannattaa kuristaa ensin taju kankaalle, se ei ole liian raakaa touhua, eikä siitä rangaista juurikaan mitenkään…. niinkuin tuon linkin mukaisessa jutussa kerrotaan ”viisaiden”oikeusoppineiden päätelleen!

    Voi helvetti mä sanon..

    Kohta varmaan makkarapötkön varastamisesta saa kovempia tuomioita kuin edellämainitusta…

    Ei siis järjen häivää missään!

Jätä kommentti

css.php