MILLÄ KONSTILLA NETTIHUIJARIT TAPETTAISIIN SUKUPUUTTOON?

Saitko postia S-Marketista?

Lueppa tämä juttu, niin ymmärtänet ettei kannata vastata edes aheuttaan!

Kaikenlaista yrittäjää on liikkeellä, miten voikaan olla mahdollista että me suomalaiset , tai ainakin jotkut meistä olemme niin sinisilmäisiä pölvästejä että aina kaikenlaisten pyytäjien ansoihin lankeamme?

 

Sana vapaa.. kaikille!

 

Että Sikäli….

3 kommenttia artikkeliin “MILLÄ KONSTILLA NETTIHUIJARIT TAPETTAISIIN SUKUPUUTTOON?”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Niin kauan kuin on maailmassa hyväuskoisuutta on myös nettihuijauksia ja myös muita. Olen menettänyt useamman miljoonan kun en ole lähettänyt muutamaa kymppitonnia, jotta voisin lunasta voitoni Gambian valtion arpajaisista. Samoin en ole lähettänyt osoitettani, jotta saisin 90 tuumaisen television. Tyhmä olen. Joskus olen ajatellut ilmoittaa lainantarjoajille, että otan kyllä mielelläni 100000 uroa, mutta en aio maksaa takaisin. Onhan näitä jatkuvasti

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Niinpä, ehkäpä yli seitenkymppisen kannattaisi tarttua tarjoukessn ja ottaa satatuhatta juroa lainaa, siis sikäli että se joskus saapuu tilille jonka ilmoittaa? Kannattanee sopia lainanlaatijan kanssa , että ensin rahat ja sitten vasta vakuudet…
  Kyllä sitä sadalla tonnilla mälläisi mielellään, kaikkeen kivaan mitä vaan, kuin kituuttaisi alle parin tonnin säälieläkkeellä.
  Aivan varmasti jos joku taho tarjoaisi , lähes ilmaista rahaa käyttöön, niin minäkin ottaisin. Siinähän sitten perisivät kuka mitäkin.

  Vedän tähän erään huijarin ilmoituksen kopiona, esimerkiksi kuinka munuaiskaupoilla halutaan suomalaisia huijata. Niin että jos jollakulla on ylimääräisiä munuaisiaan kaupan niin siitä vaan…:

  Jokin aika sitten, kirjoittamaani artikkeliin, ”vielä hieman teraafamesta” http://kuningasjtk.blogit.hameensanomat.fi/2017/02/10/viela-hieman-terrafamesta/
  Ilmestyi viesti : joka kuului näin::
  ”””” dr alex sanoo:
  1.3.2017 14:17

  Hei,
  Olen tohtori Alex nimen mukaan A Nefrologiassa olen lääkäri The UBTH opetussairaalassa, olemme erikoistuneet munuaissiirto,
  Oletko terve ja etsivät mahdollisuuden myydä munuainen, tässä on mahdollisuus ostamme erilaisia kehon, kuten munuaisten, ostamme yksi munuainen enintään 300,000,00 $, joten jos olet kiinnostunut myymään omasi ,
  älä epäröi do sähköpostia meille, Dralexspeciallist @ gmail.com
  kiitos yhteistyöstä
  terveiset:
  dr alex”””

  ja vastaukseni tällekin huijarille meni näin:

  ””” Heippa Dr.Alex.!.

  Sä olet nyt kyllä aivan väärällä palstalla, munuaisia ostelemassa!

  Täällä ei osteta eikä myydä mitään vaan täällä haukutaan ja pulistaan hallituksen ministereiden sipilöintisotkuista.
  Sä voisit tuon viestisi laittaa menemään vaikkapa suoraan eduskuntaan, tai vaikka pääministerille osoitteella:
  juha.sipilä@eduskunta.fi
  Jos vaikka Suomen hallitus jatkuvassa rahapulassaan voisi laatia lain että jokaisen suomen köyhän pitää myydä ylimääräiset munuaisensa teille, josta kaupasta valtio saisi kauan kaipaamiaan lisäverotuloja?

  Oivallista leikkaamistahan se olisi tämäkin ja tuskinpa köyhätkään vastustaisivat asiaan niin kovin, saisivathan hekin parannusta perus-toimeentuloonsa , myymällä munuaisiaan?

  Ehkäpä myös lisäksi, olisi syytä keskustella asioista maakunnallisen sotesoppa-verkoston kanssa, josko joku taho suostuisi luovuttamaan /myymään esin kuolleilta pakkoleikatut munuaiset teille. Näin saataisiin sotesoppa-puuhasteluun lisätuloja optiojakoa varten, tms. hyvä-veli palkkiojärjestelmiin

  Ehkäpä esim tämä Päijät-Hämäläinen, Kelttikorukauppias joka muun tuhertelunsa lisäksi paikallista sote-työryhmääkin vetää, osaisi auttaa asian eteenpäin viennissä, sikäli kun häneltä kaiken puuhastelun lomassa aikaa riittää?

  Yhteystietoja minulla valitettavasti ei ole antaa, mutta eiköhän ne jostain löytyne?

  Että Sikäli…..

  p.s.
  Henkilökohtaisesti, en ole kiinnostunut myymään munuaisiani nyt, minulla on itselläni vielä käyttöä niille !

  Mutta jos voisitte suorittaa minulle nk. etukäteisvarausmaksuna, sanokaamme vaikkapa 400,000,00 €, niin sitä vastaan saatte sitoumuksen jonka nojalla voitte ottaa molemmat munuaiseni, sitten joskus kuolemani jälkeen, sekä myöskin muutkin mahdollisesti tarvisemanne sisä- ja ulkoelimet, eturauhanenkin mukaanlukien . Ne ovat hyvässä kunnossa kaikki ja toimivat tehokkaasti ja mikä parasta ne kelvannevat useimmalle potilaalle, sillä veriryhmäni on O+

  Kehotan harkitsemaan tarjoustani, joka on voimassa rajoitetun ajan tästä päivästä max, 3 month eteenpäin.

  kj.””””

  Mutta toisaalta, jos joku taho on niin bimbo että maksaa pyytämäni summan käteisenä tai ilmoittamalleni NOLLA- tilille, niin ottakoon perskule ihan mitä irti saavat, sen jälkeen kun kuolema on korjannut omansa!

  Mitä minä niillä eturauhasilla, kiveksillä ja muilla ulokkeilla ja sisäkkeillä teen sen jälkeen kun henki on lakannut pihisemästä. Sielu, vilahtaa taivaisiin tai sitten sinne toiselle puolelle, sama se, molemmilla puolilla on mulla tuttuja, ja ruumis jatkaa matkaansa krematorion kautta tuhkana jonnekin nelostien varteen, välille Lahti-Hartola, virallisena sijoituspaikkana Harmajan majakka-alue…

  Kyllä jos uskominen on homoliittoihin siunaavien paskanpuhuja pappeihin, niin Jumala suuruudessaan omansa korjaa talteen oli maallinen tomu missä vaan… ja jos kerätystä tomusta puuttuu jotain matkasta, niin se luodaan uudelleen..?

  Niin että ottakoot munpuolesta mitä haluavat, kuitenkaan en ole antanut lupaa, ilmaiseksi jaella osiani maailmalle, sen olen kyllä omakanta-ohjelmistossa kieltänyt!

  Että Sikäli….

 3. http://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000005128138.html
  Nyt ollaan tulemassa puhelimeenkin, niin että jos haluutte lisälaskua puhelinlaskuun niin vastatkaapa puheluun tai soittakaa peräti takaisin!

  Kumma kyllä mulle ei ole tullut yhteenkään puhelimeen tälläisiä soittoja, liekö syynä se että mullon salainen puhelinnumero, kaikissa liittymissä, samoin sähköpostiosoitteet ovat anonymisoituja.

  Muutenkin tää vallalla oleva etunimi.sukunimi at jotakin on aivaan perseestä

  Jos ei sen vertaa ole mielikuvitusta että osaa laatia itselleen anonymioidun sähköpostiosoitteen niin antaisi sitten olla koko homman.

  Ettt sikäli….

Jätä kommentti

css.php