KYLLÄ KOHTA MAKSAMINEN JA RAHASTUS HELPOTTUU !

Siis mikäli on uskominen tätä mainosta.

Lompakot ja käteinen raha poistuvat käytöstä kohta, eikä mitään tunnuslukujakaan tarvitse opetella ulkoa, riittää kunhan vaan nappaa vaikkapa selffien ja maksat sillä tai rekisteröit hupparisi jonnekin ja aina kun se on sinulla päälläsi ovet avautuvat ja rahavirta juoksee tililtäsi suuntaan tai toiseen.

On tietysti vaara että joillain festareilla saattaa liikkua hämäräperäisiä tyyppejä, ansaintatarkoituksissa. Mutta eihän suomessa niistä ole vaaraa, eihän.?.

No onpas kuitenkin, olemmehan me nähneet jos minkälaisia skimmauslaitteita uutisissa, laitteita joiden edessä poliisi ja pankitkin ovat aivan huuli pyöreänä.!.

Idän ihmemiehet kehitteleväkin jo kilpaa skannereitaan, että suuressa väkijoukossa voivat kerätä satumaisia saaliita hölmöiltä mobiilimaksajilta.

Ainakin sen verran pitäisi olla järkeä päässä, että hommaa kaksi tiliä. Toinen jolle tulee rahaa ja toinen jolta otetaan ja jolla on rajoitettu saldo.!. Ihan nyt oman turvallisuuden vuoksi.

Aivan silläkin uhalla että pankissa nauravat sulle, niin …

Sittenpähän sen näette kun tili kilahtaa tyhjäksi, jonkun toisen taskuihin, kun pitäisi maksella vuokrat ym, eikä olekaan tilillä penninjeesusta.

Kun oma pankkini tyrkytti puolipakolla minulle lähimaksamiseen tarkoitetun kortin, ja ilmoitin niille etten sellaista halua, en nyt enkä tulevaisuudessakaan, niin nauroivat päin naamaa mulle ja sanoivat ettei siinä kortissa mitään vaaraa ole käyttää.

Eivät muuten naura enää, sillä skannerit on jo rakennettu, joilla voi missä vaan lähietäisyydellä rahastaa sen 25€ vain kulkemalla ohi. Asiasta varoitteli jo poliisikin viime keväänä.

 

Niin että seuraavaa skanneri-skimmeri invaasiota odotellessa…… Avataanpa vaan rajat kaikille hämäräketkuille ja toivotetaan tervetulleeksi jokainen joka haluaa!

 

 

Että Sikäli…..

2 kommenttia artikkeliin “KYLLÄ KOHTA MAKSAMINEN JA RAHASTUS HELPOTTUU !”
  1. avatar Heimo Huttunen sanoo:

    kuluttajille täytyy laatia helppoja palveluita että saadaan kulutus nousuun. seteli ja yleensäkin käteis rahalla maksaminen on hankala systeemi kun koko ajan on kuluttaja tietoinen siitä paljonko hänellä on rahaa ja millaisiin ostoksiin on varaa sitä tulee helposti karsittua ostoja. mutta kun ostaminen mobiililaitteilla helpottuu ja samalla saadaan seteli pois kierrosta saattaa hyvinkin käydä niin että kuluttaja kuluttaa yli varojensa ja siitähän vippi firmat tietysti tykkäävät kun lisä raha käy kaupaksi. näitä uudistuksia aina perustellaan käytön helppoudela ja niinhän se on mitä helpompaa maksaminen ja soppailu on sitä enemmän kuluu rahaa. ja rahan voimallahan mailma toimii.

  2. avatar Magnus Stultus sanoo:

    kannattaisikohan tämän leskirouvan vaihtaa pankkia?

    http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005150179.html

Jätä kommentti

css.php