Puoluejohtaja, kansanedustaja VILLE NIINISTÖ levitti valheellista vihapuhetta!

Ville Niinistö (vihr) levitti perättömiä vihapuheita, kertomalla että Afghanistaniin pakkopalautettujen joukossa olisi alaikäisiä lapsia ja raskaana olevia naisia! Ja sai suvakkiryhmittymät sekasortoiseen tilaan ja osoittamaan mieltään tyhjän takia, vaikeuttaen samalla poliisin jo muutenkin hankalaa tointa.

Asiasta tarkemmin Iltasanomissa, lehtileikkeeseen pääset klikkaamalla tätä linkkiä

Nyt asioiden todellisen laidan selvittyä, hän pyytelee möläytystään anteeksi?     

Ja selittelee, että itse oli saanut virheellisiä tietoja jostain toisaalta, eikä tullut tarkistaneensa niiden todenperäisyyttä vaan toimi perstuntumalla…???

******************************************************************

Minun mielipiteeni on ettei tälläisestä perättömään lausumaan perustuvassa vihan lietsonnasta, johon kansanedustaja syyllistyy, riitä pelkkä anteeksipyytely!

Tässähän oli aineksia jopa mellakkaan ja vaikka millaiseen sisäiseen kriisiin!

Itseasiassa poliisihan jo joutui käyttämään kyynelkaasua mielenosoittajien hillitsemiseksi

Eikö tälläisestä kansanedustajan esittämästä suoranaisesta valheellisen tarkistamattoman tiedon julkaisemisesta pitäisi, kansanedustaja erottaa tehtävistään epäluotettavuuden perusteella ?

 

Kysyn vaan, saa vastata, ken haluaa?

 

Että Sikäli….

41 kommenttia artikkeliin “Puoluejohtaja, kansanedustaja VILLE NIINISTÖ levitti valheellista vihapuhetta!”
 1. avatar Heimo Huttunen sanoo:

  minulla ei ole mitään sitä asiaa vastaan että suomessa rikoksia tehneitä ja kielteisen turvapaikka päätöksen saaneita palautetaan takaisin lähtö paikkoihinsa sillä se olis toivottavaa. emmehän me halua kai tänne mitään rikollis ainesta asuttaa?
  nyt alkaisi viimeistään olla aika avata silmät ja tehdä edes periaate päätös siitä keitä tulioita haluamme maahamme ja keitä emme.
  raiskaajat murhamiehet ja muut pysytettäköön poissa samoin sellaiset jotka tulevat ja päätöksen suojasta saatuaan lähtevät sotimaan sen asian takia jota ensin lähtivät karkuun.
  me suomalaiset emme kai ole velvollisia heistä huolehtimaan jos he ehdoin tahdoin haluavat itseään tai muita vahingoittaa
  pois maasta vaan jos maan olot eivät kelpaa tai jos ideologiset syyt pakottavat lähtemään niin nuolkoot haavansa itse me emme sitä kai hyväksy
  Mitätulee ville niinistön ja kumppaneiden höpö puheisiin niin sehän on tiedetty jo kautta aikain että vihreä puolue on ollut aina pihalla asioita niin kuin lumi ukko
  ville niinistön olisi syytä pyytää eroa luottamus toimestaan kansan edustus laitoksesta
  eli suomeksi sanoen kannatan Kuningas jätkän ideaa

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Mitä vihapuheisiin tulee niin eräskin poliitikko lausui: ’ kasakka ottaa sen mikä on löyhästi kiinni’

   Eli tässä ilmiselvästi sanottiin, että tietty kansanryhmä on varkaita.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Voip olla niinniin, varkautta on niin montaa laijia. Varastetaan neitsyys piikutytöilt tai sitten mökkiin murtaudutan tms. , mutta se että yleensäkin tullaan tänne ja aletaan vatimaan jotin jonka kuvitellaan kuuluvan oikeuksiin siksi että vain ollaan, se on suurin varkaus ja munattomat poliitikot kun ovat samaa mieltä, eli toivottavat nämä tervetulleiksi, se se vasta varastamista onkin?
    Ja keiltä he kaikki varastavat? Meidän lapsiltamme ja lastemme lapsilta!

    Onko oikein että annamme kaikessa periksi, vain sen takia että nämä muka-hätääkärsivät pääsevät tänne määräilemään kuinka meidän tulee elää?

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Niinpä niin varmaankin? Mutta Heimo hei. nimimerkkini kirjoitetan oikeasti pienellä alkukirjaimella; kuningasjätkä ja yhdyssanana, noin pilkkua nussiakseni!
   Muutenkin olisiko hienoa kirjoituksellisesti opetella yhdyssanat ja muukin oikeinkirjoitus..

   Sikäli varmaan moni asiasi ymmärsi mutta jos nämä ede mitä mainitsin opettelisit oikeinkirjoittamaan?

   Muuten, kiitos kommentistasi!

 2. Ja suomen tarkein sipilöitsijä kommentoi asia hyvin harjoitelluin kommentein ja etukäteen suunnitelluin repliikein asiaa näin: http://www.is.fi/kuntavaalit2017/art-2000005154729.html

  Ja mitä tulee jutun lopussa olevaan sähköautomainokseen jossa mainostetaan Hyundai j a Renault sähköautoja, niin edelleenkin olisin sitä mieltä, että Ranskasta ei kannata hankkia/ostaa mitään muuta teknistä tuotetta kuin konjakkia, eikä sitäkään , Renault merkkisenä…..

 3. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Ihmettelen kuka äänestää vihervasemmistoa kunnalisvaaleissa. Ihmettelen että heidän kannatuksensa on suurin korkeakoulukaupungeissa. Tämä pistää miettimään minkälainen on Suomen tulevaisuus. Tosin täytyy muistaa, että jos parempi oksa sattuu kohdalle kääntyy takki helposti, esimerkkinä ”Nalle” Wahlroos.

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Kautta silmäteräin, naulankantaan sanoit veliseni!

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Enemmin pitäisi ihmetellä miksi kukaan äänestäisi persuja, porukkaa jonka takin käännön viuhuna suhisee korvissa kokoajan. Miksi äänestäisi porukkaa joka ei osaa kantaa vastuuta omista töistään vaan sysää syyn aina, ihan aina muiden kontolle. Tämä se vasta pitääkin miettimään mikä on Suomen tulevaisuus.

   • avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    On se parempi kuin, että ohjaksissa on vihervasemmisto. Mikseihän valtakunnansyyttäjä puutu Niinistön sanomisiin. Onhan kiihokutksesta tuomittu sakkoja vaikka on puolustelleet ”en minä oikei sitä tarkoittanut”. Nythän annettiin aihe kapinoida laillista esivaltaa vastan eikä muukalaisia.

    • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

     Just tämä, kaikki selitetään parhainpäin että vihervasemmisto sitä ,vihervasemmisto tätä.
     Hyvin on sirkustirehtööri porukkunsa porukkansa manipuloinut, ihan pohjois- korealaiseen malliin.

     Tarkoitat varmaan presidentin puheita kasakoista, samaa ihmettelen minä ettei siihen ole puututtu.

     Olen sata kertaa ennemmin vihervasemmistolainen kuin persu jos näistä pitää valita.

 4. avatar Jarmo sanoo:

  Viittauksestasi jätkä tuohon sähköautomainokseen…

  Kukahan kertoisi niille vihreille mistä se sähkö sinne pistorasiaan tulee. Tai laskisi niille montako y-voimalaa tarvitaan lisää jos kaikki päättää yhtäkkiä hankkia sellaisen patteriauton…

  • avatar kuningasjätkä sanoo:

   Niinpä ja mistä saisi varaparistoja siihen Renaulttiin?

   Täytyisi varmaankin laittaa lisätilaus AREVAlle?

   Josko Teollisuudenvoima oy tilaisi lisää Ranskalaista ydinvoimaviisautta Suomeen?

   Niinkuin aiemmin jo totesin, mä olen ollut aina ja nytkin sitä mieltä, että Ranskasta ei kannata Suomalaisten ostaa mitään muuta teknisesti tuotettua kuin konjakkia, eikä sitäkään Renault- merkkistä !

 5. Itseasiassa jos oikein tarkasti lakeja tulkitaan, niin Ville Niinistö syyllistyi kansanryhmän kiihottamiseen, esittämällä valheellisia, faktoina pitämiään asioita julkisesti!
  Eikös tuollainen ole aika paha rikos kansanedustajalle?

  Villen puheiden takia moni syyllistyi yleiseen rauhan rikkomiseen ja saattoipa joku fanaattinen seuraaja saada sakotkin mielenosoituksessa, olisikohan kenties Villen maksettava nekin ja samaten korvattava jotain niille jotka saivat poliisilta pippurikaasuja silmilleen?

  Mutta todennäköisesti tämäkin jupakka hyssytellään unholaan eikä sanktioita tule, sillä eihän korppi korpin silmää noki, onhan tämä nähty kautta aikain.

  Mutta jos vaikkapa minä tai joku muu tavallinen kansalainen tekisimme saman munauksen niin varmasti kalpuusia tai penaltia seuraisi?

 6. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Uskomattomalle tuuballe. En ole persu enkä persuja äänestä. Näin eläkeläisenä on vain hieman liikaa aikaa lukea lehtiä ja katsella poliittisia ym keskusteluja. Jos vihervasemmisto saa vallan seuraavissa vaaleissa katkeaa suomen elintason kasvu siihen paikkaan. Kun katsoo esim esduskunnan kyselytunteja vastustaa vihervasemmisto kaikkia uudistuksia tulee vain jankutusta ei ei ei. Vedotaan omiin hyviin esityksiin, vaikka niitä ei ole tuotu esille kun on oltu hallitusvastuussa. Mm sotekeskustelussa vedottiin asiantuntujoihin joiden sanottiin , että sotessa luultavasti…. mahdollisesti….. saattaa…. taphtua yhtä sun tätä olisi sanottu että perseelleen menee sikä kiertoilmauksia, mutta kun ei ollut kanttia., koska saattaa olla ettei sittenkään ja tulee uusiakin hallituksia.

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Olet siis tyytyväinen kuinka tämä nykyinen hallitus on tuhonnut Suomea ja tuhoaa edelleen.
   Samaan ei ole pystynyt yksikään hallitus jossa on ollut vasemmistoa ja vihreitä.

   Luulisi tuossa iässä olevan jo realiteetit kohdilleen eikä elää omissa kuvitelmissa.

   • avatar kuningasjätkä sanoo:

    Nyt taitaa poliittinen muisti olla hukassa jollain?

    Muistellaanpa edellisen hallituksen toimia hiukan…
    Siinä hallituksessa oli Kokoomuksen lisäksi demarit(sosdem), vasemmistoliitto(vas), kristilliset (krist), rkp(ruotsalainen kommunistipuolue), vaimikäseoli ja vihreät.
    No eikös se ollut juuri se hallituskoaliitio joka alkoi jakaa rahaa ulkomaille, yhteisenhyvän nimissä, niinkuin Jyrkipoika sitä asiaa nimitti ja tuhoamaan tätä suomen hyvinvointia…
    Jutta Urpilainenkin möläytti ”hei me tienataan tällä rahanjaolla”(no oikeasti ei tienattu valtakunnallisesti,paitsi Jykä sai palkkioviran brysselistä) Velkaa otettiin velanpäälle lisää, jotta voitiin mahdollisimman paljon jaella sitä maailmalle…..
    ja mitäs teki vihreät, eipä juuri mitään, paitsi saihan ne sen paskalain kai aikaiseksi, että joka niemeen notkoon ja saarelmaan piti vesijohdot ja paskaputket asentaa jaa ja taisivat ne olla huseeraamassa näitä vuotavia kipsisakka-allas-kaivoshankkeitakin , ei kuitenkaan vastaan vaan pikemminkin puolesta..
    Vai miten se oli?
    ————————————————
    Palataksemme alkuperäiseen aiheeseen…
    Mutta no joo, Ville Niinistön nyt sattuneella möläytyksellä oli kauaskantoiset seuraukset, suvakit suuttuivat silmittömästi, kun luulivat kuulevansa luotettavana pitämänsä kansanedustajan ja puoluejohtajan suusta totuuksia.
    No oikeasti se olikin melkein totuus, sillä tuo puhuttu perhe (raskaana oleva nainen, alaikäisiä lapsia ja perheenisä) käytiin hakemassa Asikkalanex Hotelli Tallukassa sijaitsevasta vastaanottokeskuksesta turvasäilöön Konnunsuon entisen vankilan tiloihin, josta heidät alkuperäisen suunnitelman mukaan piti palauttaa Afghanistaniin. Mutta suunnitelma meni jostain syystä mönkään. Mutta sitähän Ville ei tiennyt ja siksi hän möläytti mitä möläytti.
    Olisihan hän voinut asiasta ennen möläytystään ottaa selvää, mutta kun ei ottanut niin oma vika!
    Virhe on tapahtunut, eikä sille mitään voi enää…
    ——————————————
    Itse noin henkilökohtaisena mielipiteenäni ilmaisen näistä pakkopalautuksista ja karkoituksista seuraavaa:
    Jos maahantulija syyllistyy maassamme rikoksiin, olipa ne nyt millaisia tahansa, on oikein että hänet palautetaan lähtömaahansa, koska hän ei ilmeisestikään tule sopeutumaan tähän yhteiskuntaan, niin menköön pois.
    Maassa eletään maan tavalla, jos ei niin maasta pois!

    Mutta tätä minä en ymmärrä, miksi tämä kokonainen perhe olisi pitänyt häätää?
    Jos joku ymmärtää ja tietää, niin kertokaa ihmeellä!


    Että Sikäli..

    • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

     Rahaa alkoi jakaa Kreikalle ensimmäiseksi porvarihallitus jonka hääri kasaan muutama hämäräheikki.
     Joten tie oli avattu puhtaasti porvarien toimesta rahan jakoon.
     Demarit laittoi asiat tiukalle seuraavassa hallituksessa ja vaati takuut lainoille ja ne saatiin.

     Persujen/Soinin vuosien uho päättyi antikliimaksiin kun Kreikalle avattiin kukkaronnyörit jälleen. Kaikki uho päättyi Soinin osalta totaalisen mahalaskuun. Soini avasi kukkaron ja rajat.
     Suurien puheiden mutta pienien tekojen mies tämä Soini. Paremmin sopisi matkatoimiston virkailijaksi, siitä on nykyään kokemusta.

     PS. ’Hei me tienataan tällä’. Oli kylläkin Kataisen taidonnäyte.
     Joten se siitä poliittisesta muistista,

     **************************************
     *******************************************
     kuningasjätkä vastaa tähän uskomattomaa tuubaa viestiin näin:
     Hei me tienataan tällä oli koko hallituksen silloinen slougan, sitä toisteli niin Katainen kuin Urpilainenkin ja toinen slougan ol se ”Yhteiseenhyvään”
     Valitettavasti silloinkin kävi niin että siitä ”yhteisestä hyvästä” kuittasivat suurimman siivun ne joilla sitä yksityistäkin hyvää oli jo yllinkyllin…
     Niin että muisteleppa vielä uudelleen…

   • avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    En viitsi Tuuballe koko elämäntarinaani kertoa. Vaarini kasvatti minusta vakaumuksellisen vasemmistolaisen. Minua pyydettiin aikanaan teinipolitiikaan, joka oli 60-luvun lopulla ”kova sana”. Luin usena puolueen puolueohjelmat. En lähtenyt. En myöskään kunnallipolitiikaan. Jo silloin muutamat harvat sopivat mikä oli puolueen päätös, myös silloin tehtiin puolueiden välisiä lehmänkauppoja, joihin riviedustajalla ei ollut mitään sanomista. Seurasin kuinka s Suomessa jaettiin hyvinvointia aluksi lähinnä Neuvostoliiton kaupan ansiosta ja myöhemmin lähinnä onnekkaaasti Nokian nousun myötä. Tuolla 1990 luvun lopulla havaitsin, ettei vasemmistopolitiikka olekkaan kuin ennen vaan on muuttunut puhtaaksi vallanhimoksi . Solidaarisuus, huonomman auttaminen, tasa-arvoisuus yms ajatukset jäivät juhlapuheisiin. Puoluekannatusta pidettiin yllä jakamalla etuuksia ottamalla lisää valtionvelkaa. Nousukautta odotettiin pelastajaksi-ei tullut. Varsinainen etääntymiseni sosalidemokratiasta alkoi nykyisen laman alettua, puhuttiin suunniteltiin ja mitään ei saatu aikaan, hallituksessa oli kiva olla. Olemme vaimon kanssa kummatkin eläkkeellä, menetämme vuosittain joitakin satasia Lipposen leikatun indeksin takia. Myös verotus on kova. Vastaavasta aniotulosta maksettaisiin ehkä 17-18%, me maksamme 25 %. kaikki maksunkorotukset, lääkeleikkaukset ym koskevat myös meitä. Olen kuitenkin tyytyväinen, että että hallitus tekee jotain tilanteen tasapainottanmiseksi. Emme saa mitään varsinaisia sosiaalietuuksia, emmekä ole koskaan saaneet. Niitä saavilla on on vara haluta niitä myös kieleteisen lainvoimaisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Sitä en hyväksy, enkä koe olevani rasisti. Luvansaaneet jääköön tänne ihan vapaasti ja alkakoon tienata itselleen eläkettä.

    • avatar kuningasjätkä sanoo:

     Joo mäkin yritin nuorena kossina 70 luvun lopulla, ottaa osaa tuohon taistolaispolitiikkaankin.

     Mä kokeilin josko olis joitain kansalaiskouluarvosanoja pystynyt petraamaan iltaopiskelulla, että olisi päässyt paskaduunista hieman leveämpään leipään kiinni.

     No eihän siitä mitään tullut opiskelusta! Sen jälkeen kun menin halpojen elokuvalippujen toivossa niitä pyytelemään oppilaskunnan toimistosta, niin ne saakelin kommunistit värväsivät mut joukkoihinsa ja sitten mentiin jos vaikka millaisiin kissanristiäisiin ja osoittamaan mieltä chileläisten puolesta ja Salvator Aljendea vastaan.

     Olihan siinä kommarihommassa joitain hyviäkin puolia, leireillä saattoi saada helppoa pillua enempiä vonkailematta, kun osasi olla sopivasti hurmoksissa ja paasata suu vaahdossa milloin mistäkin aiheesta… Se se teki gutaa nuoren miehen munille…
     Mutta sitten vaan jostain sattuneesta tilanteesta, tuli mitta täyteen ja hyppäsin pois marsun juoksupyörästä ja poltin jäsenkirjani!

     Ja kyllä nää solisaliraatit ym muut työläisen ja köyhälistön asialla olevinaan olevat, on ihansamaa sakkia, siis suoraan sanoen kiipijöitä ja herrojen perseen nuolijoita ja samaan kastiin mä taidan laittaa kohta kaikki muutkin puolueet.

     Jos olisin nuorempi mies, ja näillä ajatuksilla varustettu, niin tekisin Väyryset ja perustaisin oman puolueen.
     Mutta valitettavasti en ole.

     Pyytelihän tässä melkovakavissaan muutamat että asettuisin ehdolle kuntavaaleihin, mutta kun ei yhdelläkään puolueella ole enää mitään annettavaa kenellekään, otettavaa sitäkin emnemmän, niin mä vastasi pyytäjille, että mä pystyn paljon paremmin vaikuttamaan asioden kulkuun olemalla poliittisesti sitoutumaton yhteenkään puolueryhmäkuriin, jolloin voinkin olla jokaiselle politikolle piikkinä selkänahassa ja muistutella, että mitäpä tulikaan tehtyä ja jätettyä tekemättä..

     Että Sikäli…

 7. avatar Walkman sanoo:

  Vihreät yhdessä vasemiston kanssa ovat maailmanparantajien ykkösluokkaa. Kukaan tai ketkään muut eivät ole niin täysin ilman taloudellisten realiteettien ymmärrystä kuin em. porukka. Jo iänkaiken hoetut ”rahaa seinästä ja sähköä typselistä” ovat täyttä totta kun puhutaan em. sakin ymmärryksestä, niin typeriä kuin ne ovatkin. Kuka tai ketkä Suomessa ovat oikeasti fasisteja, natseja tai rasisteja kuin vihervasemmsto. Ehkä se on kuitenkin vain ymmärtämättömyyttä tai
  lapsellista hyväuskoisuutta. He ovat ”utopian kansalaisia”. Maailma on kuitenkin osalle asukkaitaan hyvin ”vittumainen paikka” ja sitä me suomalaiset emme kykene muuttamaan.
  Kun Suomessa ryhdytään kansandustajien toimesta kyseenalaistamaan viranomasten toimia ollaan hyvin ”heikoilla jäillä”. Seuruksena on vihervasemmiston tavoitetila el anarkia. Anarka tarkoittaa ”hallituksemattomuutta” eli käytänössä yhteiskuntaan ilman minkäänlaista kontrolli- tai valvontajärjstelmää. Kuka haluaa elää sellaisessa yhteiskunnassa?

 8. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Vihreiden ympärillähän liikkuu ”porukoita” joiden toiminta lähentelee rikollisuutta tai on suorastaan sitä. Turkistarhaus on täällä laillinen elinkeino, nämä hörhelöt katsovat oikeudekseen päästää turkiseläimiä luontoon, missä ne menehtyvät tai jos pärjäävät aiheuttavat vahinkoa muille luonnossa eläjille. Tehokkain tapahan on päästä mm lokeista eroon on päästää lokkiyhdyskuntaan muutama minkki. Jos hörhelöiden mielestä laillisesti saatu metsänhoitolupa ei vastaa heidän ideologiaansa ei kun vaikeuttamaan metsätöitä. Koska vihreät eivät kannata ydinvoimmaa nämä yhteiskunnan elätit menevät vaikeuttamaan rakennustöitä. Vihreä puolue on yhteisskunnan syöpä. koska eivät tuomitse mm kuvatunlaisia toimintoja

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Vihreät eivät ole olleet osallisena mainitsemissasi teoissa. Peräänkuulut laillisutta, voisit aloittaa miettimällä omia puheitasi.

   • avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    En ole koskaan kuulut puolueen kyseisiä tekosia mitenkään paheksuvan niinkuin muut puolueet tekevät. Kyseisiä asioita voi vastustaa rauhanomaisestikin.

    • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

     Onko luetun ymmärtämisessä vaikeuksia.
     Vihreät eivät ole vastustaneet väkivaltaisesti mitään.

 9. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Yksi vihreiden edustaja Lahtelainen Janne Nurminen kunnostautui näin:
  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2360071

  No hupsista.

  Onko tämä Tuuban mielestä laillista menoa?

  Sikäli vaan ihmettelen, ettei Ville Niinistö nyt älise yhtään mitään?
  Vai onko hänkin jossain tuiskeessa niin ettei kykene?

  Että Sikäli….

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Onko Persut puolueena vastuussa niitä lukuisista julkitulleista Persu-ehdokkaiden toilailuista joita olemme saaneet lähes päivittäin lukea lehdestä. Se siitä laillisesta menosta.

   • Enpä tiedä persuista,enkä muistakaan. Kyllä kai jokainenpuolue on vastuussa ainakin moraalisesti siitä mitä sen edustajat ja jäsenet toilailevat.
    Ja kyllähän näitä toljailijoita on maailman sivu kaikissa piireissä.
    Persut petti äänestäjät jo hallituskauden alkumetreillä, kääntelemällä takkejaan ja töörttöilemällä kuka mitenkin Niin Helsingissä kuin maakunnissakin, sitä satoa nyt niittävät kunnallisvaaleissa, sehän nähdään.
    Mutta nytpä ei persuista puhutakaan, niiden aika on myöhemmin , nyt kirjoitellaan vihreistä ja heidän edustamansa puolueen henkilöiden töppäilyistä ja ehkäpä muistakin oppositioon kuuluvista muistinsa menettäneistä ylpistelijöistä…

    • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

     Aika vaikeaa se onkin liittää sanat ’ persut’ ja ’moraali’ samaan lauseeseen.

 10. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Uskomatonta tuubaa: Hieman perusteluja väitteellesi… Kiitos?
  Moraalista selkärangattomuutta löytyy enemmänkin kok/dem-joukoista, ja heitä tukevista ”nyökyttelijöistä” (=myötäilijöistä).

  Silvo

  • avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

   Et sitten ole seurannut Soinin/Persujen toimintaa kuluvalla kaudella hallituksessa ja eduskuntatyöskentelyssä. Se kertoo kaiken, ihan kuin kaiken.

   Jospa itse perustelisit väitteesi.

   • Me puhutaan NYT, VIHREIDEN tekemistä töppöilyistä!!!

    Mitä vittuaTuuba vedät ne persut joka paikkaan?

    Koetetaanpa nyt pysyä aiheessa jonka tuolla alussa määrittelin!

    Että Sikäli!

 11. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Hieman vaaliasiaa, esimerkkikuntana HARTOLA:

  Iltasanomien vaalikonekysymyksiin, vastauksenani kaikkiin kysymyksiin antamani EN OSAA SANOA, ovat kaikki 6 Hartolalaista ehdokasta jotka ovat ilmoittautuneet vaalikoneeseen, samaa mieltä minun kanssani seuraavasti:

  Kuntavaalit 2017 Hartola
  Kaikki ehdokkaat kunnassa

  Ohessa kaikkien kunnan ehdokkaiden sopivuus.

  Kokoomus
  Ehdokas Samaa mieltä
  28 Järvinen Vesa 75 %

  Vasemmistoliitto
  Ehdokas Samaa mieltä
  4 leisti heikki 50 %

  Keskusta
  Ehdokas Samaa mieltä
  46 mäyrä tero 67 %
  47 Nieminen Tapio 90 %
  50 Sankari Jeremias 66 %

  SDP
  Ehdokas Samaa mieltä
  21 Pajunen Pekka 82
  %

  Eli mitäpä tästä voimme päätellä?

  Eivät tiedä juuta eli jaata asioista!

  Että Sikäli……….

  ………………. Äänestäppä sitten näistä ”tolvanoista” jotakin?

  Taitaa mennä arvontapeliksi?

  Hah!

  Kokeilkaapa itse vaalikoneella omassa kunnassa kuinka monta asioista tietämätöntä bongaatte!
  Kun vastaatte itse jokaiseen kysymykseen, ”en osaa sanoa”

 12. avatar Walkman sanoo:

  Vaalikone 2017 Helsingin Sanomat: Kunta: Hämeenlinna. Kaikki kohdat vastattu ”en osaa sanoa”.
  Tulos: Parhaiten minulle sopii Keskustapuolue. 5 ensimmäistä Keskustapuolueen ehdokkaita. Huonoiten minulle sopii Vasemmistoliitto.
  Huomattaavaa on kuitenkin se, että Keskusta ”sopivuus” minulle on 84 % ja vasemmistoliiton ”sopivuus” on 67 %.
  Kaikki muut puolueet jäävät sitten em. lukujen väliin. Siis, jos olet itsekin välinpitämätön ja tietämätön on aivan sama ketä äänestät.
  Kun sitten vastaa kuten ajattelee niin kyllä ”hajonta” on suurempi kuin 17 %.

 13. avatar saara finni sanoo:

  Kun täällä muutkin puhuvat muistakin kuin vihreistä, niin minä myös. Enpä täällä ole ylen määrin nyt roikkunutkaan häiriköimässä.

  Vaikka tuomitsen jyrkästi persujen täydellisen välinpitämättömyyden esim tuossa katastrofaalisessa sote-uudistuksessa (sama se, vaikka taivas putois niskaan, kunhan Soini vaan saa kekkaloida ulkoministerinä), niin siitä huolimatta kaikkien lehtien vaalikoneissa kanssani eniten samalla tavalla ajattelevat ovat persuja.

  Juuri äsken tein Hesarin vaalikoneen, niin lähinnä omaa ajatteluani oli taas 5 persua, siis Janakkalassa.

  Joskus aiemmin olen huvikseni kokeillut jossain koneessa Hämeenlinnaa. Siinä tuli sentään vähän hajontaa. Lähinnä omia ajatuksiani oli vasemmiston Irma Taavela ja toiseksi tuli Kari Ilkkala.

  Kaikissa koneissa kaikista kauimpani omista mielipiteistäni on aina kokoomus.

 14. avatar kuningasjätkä sanoo:

  No kun tää nyt kerran riistäytyi irti aiheesta, niin antaa mennä sitten samaan syssyyn tämäkin:

  Ruåtsissa tekivät hieman terroritekoja tässä päivä pari sitten ja kuinkapa suomen kautta-aikojen tyhmin Pääministeri ja kuuluisin suvakki Juha Sipilä keksi kommentoidakaan asiaa

  Ei juman kekka äijähän on turvallisuusasioista ihan pihalla kuin lumiukko…….

 15. avatar saara finni sanoo:

  Nyt pysytään aiheessa.

  http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201704112200100618_wa.shtml

  Kannattaa lukea Tommi Parkkosen oikein metka juttu otsikolla:

  ”Oppipoika-populisti voitti mestari-populistin” . Se piristää kummasti.

  Juttu päättyy näin:

  ”Mutta hallituksen kahleet eivät pidätelleet oppositiossa olevia vihreitä ja Niinistöä. Niinistö ottikin puolueen vaaliteemaksi nykyisen hallituksen koulutusleikkaukset, jollaisia vihreät on itse ollut tekemässä aikaisemmassa hallituksessa.

  Näin toimii puhdasverinen, hyvän pokan omaava populisti.

  Ja vaalivoitto tuli.”

 16. avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

  Saara Finni. Silloin kun vihreät olivat tekemässä koulutusleikkauksia, oli niihin varaa mutta siihen hupeni leikkausvara koulutuksesta. Silloin oli ihan yleinen käsitys, että mikään sektori ei pyhä, leikkauksia tarvitaan.

  Tästä syystä kritiikki koulutusleikkauksia vastaan on ihan asiallista eikä mitään populismia. On älyllistä epärehellisyyttä edes väittää toisin. Suuri osa kansasta tämän asian ymmärsi ja äänesti vihreitä. Tämä osa kansasta tuskin juoksee katteettomien lupausten perässä kuten eräät.

 17. avatar saara finni sanoo:

  Uskomatonta tuubaa kirjoittaa taas ihan uskomatonta tuubaa.

 18. avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

  Saara Finni. Ymmärrän kyllä ettei persukanavalla totuus saa vastakaikua.

  Miten esim Persujen puheet Kreikan avustuksista ja maahanmuutosta. Kun persut pääsivät valtaan niin heti oli rahapussi ja rajat levällään. Mutta silti Persut kitisee näistä samaan malliin.
  Ai niin mutta kun ’ vihervassarit’.

 19. avatar saara finni sanoo:

  Täsmentäisitkö vähän, miten ja missä ne rahat ja rahapussi olivat levällään?

 20. avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

  Johan se edellisessä tuli mainittua.

Jätä kommentti

css.php