Joko Kohta Sipilän Pöksyt Tutisee?

Päätoimittaja Atte Jääskeläinen irtisanoutui Yleltä, onko seuraavaksi vuoro Sipilällä?

Koko jupakkahan sai alkunsa, Terrafame uutisoinnista jossa pääministeri Sipilä lupaili satojen miljoonien rahoituksia konkurssiin joutuneen, ekoloogista ja bakteeritoiminnalla tuotettavan malminrikastamisen nimiin vannoneen,mutta myöhemmin lähiympäristönsä kipsisakalla ja myrkkyvesillä kyllästäneen,  Talvivaara-yhtiön liiketoimien pelastamiseksi, muine lieveilmiöineen!

Muiden muassa niin että siinä samalla pelastettiin omien sukulaisten ja pääministerin lasten omistuksessa olevan Katera-Steelin toiminta.

Katera -Steelhän on pääasiallinen laitetoimittaja nykyiselle Terrafame nimiselle firmalle, joka nimi käännettynä suomen kielelle tarkoittaa samaan kuin Nälkämaa…

Kun media ja toimittajat asiasta alkoivat kiinnostumaan niin iski sensuuri, koska pääministeri yritti vaikuttaa toimittajien juttuihin päällepäsmäävästi, jopa jossainmäärin uhkaillen koko YLEn lopettamisella.

Tällöin esim. YLEn päätoimittaja Atte Jääskeläinen kielsi muita toimituksen työläisiä toimittamasta juttuja jotka olivat pääministerin päällepäsmäyspolitiikkaa vastustavia. Tuo toimenpide taasen aiheutti sen että suuri joukko päteviä toimittajia joukkoirtisanoutui YLEn palveluksesta siirtyen muihin sensuroimattomiin töihin..

Nyt on tultu sen tien päähän. Atte Jääskeläien pinna katkesi viimein,. Ulkoinen tarkastus, jota Jääskeläinen vastusti kaikin voimin, ehdotellen sisäisen tarkastuselimen luomista, teki ratkaisunsa ja mahdollisesti esitti tarjouksen josta Jääskeläien ei voinut kieltäytyä;

”Eroa itse niin saat 90 tonnin kultaisen kädenpuristuksen tai sitten sut erotetaan etkä saa penniäkään”?
Tyhmempikin toimittaja, saati sitten jo päätoimittaja osannee laskea mikä kanattaa ja mikä ei ? Joten Atte otti rahat ja lähtee!

Katkeaakoo myös pääministeri Sipilän pinna, jos niin käy se onkin jo toinen juttu, mutta todennäköisesti pääministeri Sipilä on sen verran tyhmä ihmisenä ja politikkona, vaikkakin onkin ehkä hyvinkin laskelmoiva yritysjohtajana, ettei hän älyä erota juuri nyt kun sen voisi ilman kasvojensa menettämistä tehdä.

Pitäisikö jonkin ulkoisen tarkastustahon ehdottaa Sipilällekin kultaista kädenpuristusta ja sopeuttamiseläkelisää, että eroaminen olisi helpompaa?

Pääministeri ja muutkin hallituspuolueet odottavat pelonsekaisin tuntein,sitä kuinkahan mahtaa sivu-pääosissa toimivan Perussuomalaisten puolueen puheenjohtajakisassa käyvän.

Tuleeko kenties hallituksen kaatamisuutisoinnista tutuksi tulleelle Jussi Halla-aholle vaalivoitto tms.
Jos tulee niin viimeistään silloin voikin käydä niin.. mistäpä sen tietää, — että hallitus kaatuu.
Mikä olisikin aivan toivottavaa…

Vaikka tosin, perussuomalaisethan ovat viimeaikoina tulleet tutuiksi takinkäännön expertteinä, niin voihan se olla, ettei hallitus kaadukaan, vaikka Halla-Aho valittaisiinkin..

Mutta kesäkuussapahan tuokin nähdään, pitääkö puheet tälläkään kertaa…?

Saas nyt nähdä kuinka pääministerin pokka kestää, kun takkiin tulee jo omiltakin, viinakauppalakikaan kun ei Kepu.n ääriryhmille kelvannut, vaikka itse pääministerikin sitä asiaa on puoltanut jo vaikka kuinka, siitäkin huolimatta, että pääministeri Juha Sipilä kuuluu lestadiolaisiin, joille viinanjuonti on jo kauhistus ja jopa kiellettyä sinänsä, kuten myös ikkunalliset pesukoneet ja verhot talojen ikkunoissa?…

Viinanjuonnista ja muista synneiksi luettavista asioista kun joutuu tulijärveen uimaan myllynkivi kaulassaan, (näin ainakin lapsia kyseisessä uskontokunnassa pelotellaan, mikäli on muutamiin dokumentteihin uskominen..?)

Olen kieltämättä pannut merkille että, nyt vuosien 2015-2018 luokkasota käydäänkin näköjään sosiaalisen median välityksellä. Voi jospa vuonna 1915-1918 olisi ollut tietokoneita ja sosiaalista mediaa käytettävissä, berdan kiväreiden ja muiden pyssyjen asemesta, niin se edellinen luokkasota olisi ollut paljon helpompi, eikä olisi tullut niin paljon ruumiitakaan, ympäri suomen oleviin hiekkakuoppiin ja nykyisten teollisuusalueiden keskelle (heinola, vierumäki) haudattaviksi.

Niin että sitä minä vaan , että käyttäkää ihmeessä sosiaalisen median voimaa nyt kun siihen on tilaisuus.
Ei nykyään enää kannata kansalais-sotaa aloittaa pyssysillä ollen. Ei väkivallalla voi voittaa mitään, mutta sanan voimalla voi hyvinkin paljon!

Aika pahojakin juttuja voi sosiaaliseen mediaan kirjoitella, sakkoa saattaa tulla tai muuta penaltia mutta ei niistä sentään kuolemantuomioita langeteta, niinkuin ennenvanhaan vuonna 1918…?

Eiköhän tätä tämän hallituksen soutamis-huopaamis ja alati köyhtyvän kansan kiristämispeliä olla jo tarpeeksi nähty, nyt vain asialle pitäisi saada piste ja ottaa hommat uusiksi oikein tosissaan.?.

Eduskunnan hajoittaminen ja uudet vaalit olisivat nyt aivan paikallaan!

Jos ei muuten niin vaikkapa satavuotiaan suomen kunniaksi.?. !.

Sillä satavuottahan noista viime ajoista jolloin kansan mieltä kiristettiin piukalle, on!
Ettäpä Sikäli…….

4 kommenttia artikkeliin “Joko Kohta Sipilän Pöksyt Tutisee?”
 1. avatar saara finni sanoo:

  Tätä unta minäkin mielelläni näkisin, mutta Sipilä ei tästä hallituksestä lähde kuin arkun kautta. Vaikka johan se harjoitteli siinä makaamista poikansa kuoleman aikoihin. Kertoi näet itse lehdistössä, ei sentään kuvan kera. Mutta kaikkia keinoja se siis kyllä on käyttänyt kerjätessään kansan sympatioita.

 2. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Sipilän kepulaislestadiolaiseen luonteseen ei Jääskeläisen erolla ole mitään vaikutusta. Syyllinenhän löytyi ja sai palkkansa eron ja messevän kultaisen kädenpuristuksen kanssa. Enempi minua tämän onnettoman episodin aikana ihmetyttä YLEn toimitusjohtajan ja Hallituksen puheenjohtajan toiminta. Hallintoneuvostohan on miehitetty keskinkertaisilla poliitikoilla.. Kepun kannatus saattaa pudota muutaman prosentin, mutta silläkään ei ole merkitystä kunhan hallitus pysyy kasassa kautensa loppuun, jotta maakuntauudistus saadaan maaliin. Siinä asiassa kokoomuksen ja persujen toiminta minua suorastaan säälittää. Samoin kuin tulevassa kepulandiassa elävien toisenajattelijoiden asema. Mutta politiikka on politiikkaa jossa heikommat myyvät periaatteensa.

 3. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Jääskeläinen saattaa olla jopa Kepun seuraava tiedotuksesta vastaava tai Suomenmaan päätoimittaja.

 4. No onneksi, Suomenmaata ei ole pakko tilata tai lukea.
  Yle on vähän toinen juttu kun muut kanavapaketit ei oikein tahdo näkyä, se kun tuo dikitalisoitu signaali on niin kevyttä että menee tuulen, sateen ja myrskyilmojen mukana minne sattuu.

  Vaikka mistäpäs sen tietää jos KEPUlaiset keksivätkin seuraavaksi lehti-mediamaksun jonka nojalla pitää veroeuroja taas lisää maksella, jos periaatteessa on mahdollista tilata tai vastaanottaa propagandalehtiä ja vaikkei olisikaan niin silloinkin pitää maksaa…

  Mutta mitä olen syrjäsilmällä seuraillut Suomenmaan juttuja, niin aika tympeitä ovat olleet..aina nousee kusenmaku suuhun..

  Lopetin Suomenmaan jutteluksien seuraamisen syrjäsilmällä jokinaika sitten, kun päänseudun virtsakivettymätauti (Urea Sklerosis*) meinasi tarttua minuunkin. silmäluomistani kaivettiin 2 kpl virtsakiviä.

  * Urea Sklerosis* on pitkänlinjan politikkoja vaivaava sairaus , jonka syntyä ei tunneta, mutta epäillään että kun kusi nousee päähän eikä kykene poistumaan sieltä luonnollista reittiä myöten, se kivettyyy virtsakiviksi aivoihin ja saa politikon möläyttelemään julkisuudessa milloin minkäkinlaisia aivopieruja ym..

  Sairauteen ei ole parannuskeinoa vielä keksitty, tuskin keksitäänkään.
  Ilmeisesti kyseessä on tarttuva sairaus, sillä myöskin lyhyen aikaa politiikassa olleet ovat alkaneet sairastumaan.
  Kuten myöskin ne jotka syrjäsilmällä seuraavat politiikkaa (kuten allekirjoittanutkin)

  Ettäpä Sikäli joo……….

Jätä kommentti

css.php