Ei mee hyvin Sipilöitsijöillä..!..

Alkoholilaki on niinku ikäänkuin aidanraossa, vähän samaan tapaan kuin tää heppa tässä kuvassa:Päässä, upiluussa liikkuu ajatus, että tarttis tehrä jotain, mutta perse ei tottele?

 

Kansalaiset meinattiin alkohoilisoiduttaa oikein toden teolla nöyriksi ja tottelevaisiksi, mutta kuinkas kävikään. Jo Kepulilaisten omat rivitkin rupesivat hajoamaan ja vaatimaan lain hylkäämistä.

Vieläpä Norja, Tanska ja Ruotsikin ovat valittaneet johonkin instanssiin Suomen  Sipilöinnistä ja alkoholipolitiikan muutoksesta.

Piruako se niille kuuluu, Suomihan on ollut itsenäinen maa, ainakin jo kohta melkein sata vuotta, vai onko se juttu jotain muuta kuitenkin…..

Pääministerin lasten bisnekset menevät alamäkeä, kun kalja ja viinatehtaisiin tehdyt sijoitukset eivät alakkaan tuottamaan niinkuin laskelmoitiin.

Kun siihen samaan syssyyn tulee vielä Talvivaaran kaivosyhtiön  yrityssaneeraus, niin kuinkahan käy Katera-Steelin laitetoimitusten kanssa, saavatko pääministerin serkut miljoonakaupoistaan rahoja ollenkaan.

Kyllä tää Sipilän hallitus on Suomen historian surkein kokoonpano. Pelkkiä tolloja koko sakki.

Täytyisi panna turkinhihaan koko koaliitio ja hässiä uudestaan ja oikein kunnolla olantakaa.

Jopa tuassiisa meille naaraa kaekki mualiman hevos-kuakitkii !

 

ETTÄ     SIKÄLI…………!.

Kommentti artikkeliin “Ei mee hyvin Sipilöitsijöillä..!..”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    Minun mielestäni hallituksen tulisi vapauttaa enemmän alkoholin myyntiä ja saatavuutta. Alkoholiongelmaisten asiat järjestyisivät nopeammin, hauta kutsuisi kun loppuisi turhanaikainen tissuttelu. Monikaan ei varmaan kestäisi kunnon kahden viikon kuuria. Tämän hetken ikäjuopot ovat hankkineet vankan kuntopohjan vuosien/vuosikymmenten tissuttelulla, mutta kun aloittaa heti kunnon kuurin menee pian ylikuntoon. Myös sairaalat voisivat harrastaa tarkempaa tarveharkintaa ja lyhentää juoppojen kuntoutusjaksoja.
    Olin aikanaan työssä missä tapasin alkoholisteja. Moni sanoi kun tuli Lammin huoltolasta, että kädet ei enää tärise, jaksaa taas taas ryypätä.
    Kepunkin kannatus laskee sitä vauhtia, että laskurit käyvät joidenkin viimeisenä edustajapaikkansa saaneiden päässä mitä tehdä, että paikka säilyy. En tiedä kuin yhden kepulaisen tai muun, jonka totaaliraittiuteen uskon Hän oli Johannes Virolainen.

Jätä kommentti

css.php