EU-Mepit ovat jälleen ahkeroineet asiantuntemuksillaan!

Sattuipa silmiini seuraavan lainen juttu: Voit lukea sen TÄSTÄ

Siis jumankauta sentään, tässä se taas on se osoitus siitä miten paljon ”hyötyä” meille suomalaisillekin on EY.stä!

Kohta luetellaan vanhaa lasten lorua, siis mikäli EY säännökset toteutuvat; ”

Samu meni saunaan, kylmään saunaan, karkeasti suuttui  kiuasvesi puuttui…”

 

Euroopanunioni aikoo kieltää puilla lämmitettävät saunat ja muutenkin saunojen lämpötilat on laskettava alle 60C´asteen!

Ymmärrettävää sinänsä, että Keski-Eurooppalaisten aivot tuhoutuvat yleisesti hyväksyttävän kaavan mukaisesti yli 25 kmh nopeudessa(rautatiet) ja yli 35…. asteen lämmössä (saunat) poikkeusluvalla voitanee siis kuitenkin erittäin kylmissä olosuhteissa(suomi) lämmittää saunat jopa 60C´asteen lämpöön.

 

Mutta tosaalta  on otettava huomioon, että Keski-Eurooppalaisten aivot ovat tuhoutuneet jo ennestääm jo 40lululla…!

*********************************************

Mutta lämmön lähteeksi on valittava ilmeisesti sähkökiukaat, koska puuta tarvitaan paskaperseiden pyyhepaperituotantoon jolloin puuta ei saa polttaa kiukaissa!?

 

Että sikäli vaan, mä nyt kuulutan tällä jutullani, sitä että, kertokaapa nyt lukijani ja seuraajani siitä rehellisesti, kuinka EU on hankaloittanut/helpottanut elämäänne , monimuotoisilla direktiiveillään ja onko niistä oikeasti ollut mitään hyötyä, omaanne tai yhteiskunnaliseen elämänmenoon?

 

Siis oikeasti, mua suoraan sanoen vituttaa, kun euroopanunionin liituraitapukumiehet/naiset määräilevät kohta senkin saako käydä paskalla kun paskattaa, vai täytyykö anoa kiintiöt sille koska saa paskantaa? Siis mihin aikaan vuorokaudesta ja kuinka paljon kerrallaan?

 

Olisiko kenties, Europarlamentaarikko/ joka-asianhöylä, Sirpa Pietikäisellä asiaan antaa suolet/huolet tyhjentävä vastaus?

Epäilenpä vaan kuitenkin ettei ole, varmaan Sirpakin käy paskalla tai saunassa silloin kun paskattaa/saunotuttaa, eikä sillä reissulla saunota kylmässä saunassa tai paskota vaa-alle ja punnita tuotoksia?

Että mua sitten ottaakin aivoon se seikka, että joku espanjalainen tai italiaani, laskee ammeeseen 250 litraa kuumaa vettä pestäkseen paskaisen niskansa, ja samaan syssyyn kieltää suomalaisilta ainoan oikean tavan peseytymiseen ja rentoutumiseen, niskalimassa painetun kusisen työpäivän päätteeksi, eli siis saunomisen ja kaikki touhuilu vain siksi että perseenpuuhe-paperin tuotantoon tarkoitetut puut hupenevat saunojen lämmitykseen?

 

En mä voi ymmärtää, miten paljon olisi olevinaan hyötyä siitä että jatkaisimme tätä Euroopanunionin jäsenyyteen kuulumista.

 

Oikeasti Engelsmannit olivat aika fiksua sakkia kun äänestivät Brexitin puolesta!

 

Suomessa täytyisi ääenestääFixit saman tien ja vähän äkkiä sittenkin!

Ja Sirpa Pietikäiset ja kumppanit, ym ., myydä ulkomaille, vaikkapa Afriikkaan, koska palkkoineen ja EU-lisäbonuksineen enemmänkin hoitavat neekereiden asioita… kuin niitä/niiden jotka heidät ovat valinneet hommiin!

 

 

Että…Sikäli..!

8 kommenttia artikkeliin “EU-Mepit ovat jälleen ahkeroineet asiantuntemuksillaan!”
 1. avatar Eero Heikkinen sanoo:

  Kauan sitten joku kertoi kovan jutun. Hän oli nähnyt lehdessä kuvan kaatuneesta laivasta. Juttu päättyi kuitenkin onnellisesti. Kertojalla oli lehti ollut väärin päin.

  Kyllä EU vielä tuostakin kehittyy ja Suomi pysyy mukana. Muuten oliko vastankäytöstä mitään mainintaa direktiivissä.

 2. avatar Heimo Huttunen sanoo:

  Kyllä ne nuo eumepit on sitten kansojen parhaimmistoa jotka sinne on valittu. Eivätkösvaan olekin? Jos nyt ajatellaan vaikkapa tätä taannoista hehkulamppu didektiiviä. Kun joku Espanjalainen meppi keksi ettei hehku lampuilla sentään taloja saisi lämmittää, josta syystä sitten hehku lamppujen myynti kiellettiin ja tilalle määrättiin pelkkään valaistukseen käytettävät myrkyllistä elohopea höyryä sisältävät nk. energian säästölamput eiks ollutkin hieno idea?
  No onneksi led lamput ovat kehittyneet siitä hetkestä ja nyt valveutuneet viherpiipertäjät ostavat led valoja, myrkyllistä elohopea höyryä sisältävien valaisimiensa tilalle..
  Siis ehkä espanjassa saattaisikin joku hehkulampuilla taloansa lämmittääkin mutta tuskin suomessa kukaan.
  No toisaalta onko se keneltä pois jos joku polttaa hehku lamppua yötäpäivää tai sitten suora sähköpatterilla yrittää korventaa mökkinsä sisä ilmaa kun jäi ne talven poltto puut tekemättä silloin keväällä. Aina maailmassa on niitä uus avuttomia jotka ei osaa tehdä asioita oikein mutta onko joka asialle pakko ottaa käyttään direktiivi jonka suomalaiset ratifioivat aina ensimäisinä?
  Mutta onneksi meidän kansalliset meppimme ovat järkeviä ja hyvin kouluttautuneita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta etteivät he ihan kaikkea niele taikka sitten nielevät mutteivat ihan faktana pidä taikka pitävät mutteivat kanna vastuuta tyhmyydestään vaan vetoavat eu päätöksiin.

  Siksipä meillä onkin niin suuri kirjoinen eu direktiivi suma, ettei kukaan tajuakaan mitä saa tehdä ja mitä ei. Mepit sen ohittavat kääntämällä kansalaisten huomion neekerien elämän laatuun ettemme me huomaisi kuinka huono onkaan omamme!

 3. avatar Eero Heikkinen sanoo:

  Edellisen kommenttini kulmaan ilmestynyt ”sähköinen” kuva kertoo jostakin. En tunne näitä joten arvelen sen johtuvat kirjoittamani kommentin sisällöstä. Kokonaisuutena se kuvasi EU:ta. Sieltähän tulee vaikka mitä. Ennalta arvaamattomia asioita on verrattu lapsen pyllyyn. Ei tiedä mitä ja milloin sieltä tuotetta tulee ja millä teholla. Tuo on EU:n luonne

  EU nimettiin rauhanjärjestöksi ja paketoitiin ”talouspaperiin”. Näin jo ennen Suomen liittymistä mitä paketista tulee ja tein kaiken voitavani estääkseni suunnitellun jäsenyyden. Esitin pysyttäytymistä pelkästään kauppaan liittyvissä asioissa. Se oli turha vaiva, koska pyrkimys oli liittovaltioksi. Ja vallan keskittäminen oli joillakin tavoitteena ja se näyttää toteutuvan, mikäli lisääntyvät brexitit eivät tule väliin.

 4. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Olis jätkä voinu lukea jutun loppuun saakka.
  Alla viimeinen virke linkistä.
  ”EDIT: Kyseinen uutinen on julkaistu aprillipäivänä, joten siitä voi päätellä, kuinka todellisesta uutisesta on kyse. ”

 5. EUn jutut on olleet pelkkää aprillipäivää kaikkina päivinä vuodesta 1994 alkaen, samoin suomen hallituksen jutut viimevaaleista alkaen, joten pikkusen vaikeeta on päätellä , mikä niistä jutuista on oikeaa aprillia ja mikä ei!
  Mutta onnksi meillä on totuuden torvenamme , Entinen Metsätyömies Erkki, joka varmaankin mielellään kertoo meille , mitkä niistä kaikista hienoista laeista ja EU direktiiveistä ovat pilaa ja mitkä totisinta totta, sillä eihän täällä Erkkiä viisaampaa ole olemassakaan, eihän?

 6. Älä sä Eero tuosta avattaresta vain mikä hiton gravatar sen nyt on, ole moksiskaan, se on vaan sellainen yhden jänskän tietokoneohjelman kehittämä , sun sähköpostiosoitteeseesi perustuva kuva! Se kuva napsahtaa erinäköisenä tietokoneen arpomana kaikille niille jotka eivät omaa kuvaansa ole liittäneet henkilökohtaisiin reksteröintitietoihinsa. Katto nyt vaikkapa tuota Heimonkin lentävää super-raketti-lepakkoa.
  Erkin kuva on kai Erkin itsensä ottama/otattama teos hänen lintupönttöteollisuuslaitoksestaan ja sen ainoasta työläisestä joka väsää innoissansa tuossa lintupönttöjä aivan omasta päästään.
  Tuo mun lärvikuva on on taasen erään paikallisen taiteilijan maalaama teos ”hartolan kuningasjätkä” vuodelta 2001 ja se näyttää olevan juuri samaa luokkaa kuin tuona vuonna mun pärstä näytti olevan, nykyinen olotilani on hiukkasen harmaantuneempi..

 7. Ja tässä lisää huiman hauskoja direktiivejä, ehkäpä Erkki osaisi kertoa ovatko nämäkin kirjoitettu aprillipiloina?
  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000439182.html

  http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014090118611766_an.shtml

  http://www.studio55.fi/matkailu/article/kayrat-kurkut-ja-kumisaappaiden-kayttoohjeet-ovatko-nama-hulluimmat-eu-direktiivit/129372

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000649939.html

  https://www.uusisuomi.fi/asiasanat/eu-direktiivi

  Kyllä luulisi järkevämpiäkin aivotuksia meppien palkalla ja 50 tuhannen euron lisäbonuksilla voisi keksiä?

  Mutta kun joukossa tyhmyys tiivistyy ja joillain jopa nesteeksi päähän, muuttuen sitten aikanaan virtsakiviksi aivoihin, niin tälläistä satoa saadaan silloin!

  Minkäs sille mahtaa.

  Pitänee laittaa uusiksi se vanha sananlasku joka uusintapainoksena kuuluu: ”Kukaan ei oo niin viisas kuin ihminen, paitsi EU meppi” Ja suomalaiset mepi, ne ne vasta oikei tosi viisaita ovat, vaikka ovatkin vain pelkkiä tuulimyllynlämmittäjiä kaikki!”

 8. avatar Eero Heikkinen sanoo:

  Onneksi tuo omakuva ei ole tässä HäSa blogissa pakollinen. Kirjoittajan julkikuva jää salaisuudeksi. Parenpi on että tekstiä ei arvioida pärstäkertoimella.

  Muuten nuo EU:n jutut käyvät aivan hyvin aprilliuutisista. Eihän niitä pysty erottamaan toisistaan. Sehän on jo ansio EU:lle kun pystyy tuottamaan sirkushuveja kansalle. Leivän itse kukin voi hankkia itse.

  Lukuohje teksteihini voisi olla sama kuin Olvin mainoksessa. ”Älä ota sitä niin vakavasti.” Edustaa savolaista ajattelua. Olvia tehdään Iisalmessa.

Jätä kommentti

css.php