Persujen puoluekokoukseen Jyväskylässä osallistui yli 2300 äänioikeutettua jäsentä…

Mutta ääniä annettiin vain hieman yli 1300, joista Halla-Aholle 900 +

Ja loput tuhat kaivelivat napaansa, miksiköhän. No kun ajattelivat sitten vasta toiselle kierrokselle säästävänsä yllätysäänensä. Tai olivat nukkumassa …

Toisaalta aivan sama. siis ihan yksi lysti, vaikka nyt se vasta riemu repeekin kunhan asiaa oikein aletaan puimaan…

33 kommenttia artikkeliin “Persujen puoluekokoukseen Jyväskylässä osallistui yli 2300 äänioikeutettua jäsentä…”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Sivukorvalla kuulemani mukaan Halla-aho sai n 950 ääntä, Terho vähän yli 600 ja muut muutamia kymmeniä, hylättyjä en saanut muistiin. Tekee vähän enemmän kuin 1300. Hartolan apukansakoulussa on ollut huono matikanope.

 2. avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

  Onneksi Janakkalassa on opetettu pilkunviilausta.

 3. No joo niihän se oli, mutta uutisotsikoiden mukaan niitä puoluekokoukseen osallistujia piti aluksi tulla myöskin 2600 tai enemmänkin, mutta ilmeisesti eivät sitten navankaivuharrastuksiltaa kerenneet tulemaankaan.
  Mutta jos osallistujia oli tuo edes se 2300 ja nyt kun asiaa tarkistin niin ääniä annettii 1630 kpl, niin miksi ne muut oli sitten siellä, hernerokkaako syömässä? siis ainakin 600 ei äänestänyt lainkaan?

  Tyypillistä suomalaista ja varsinkin näemmä perussuomalaista touhua, ei mennä äänestyskoppiin kun uskotaan jo valmiiksi ettei ”meidän puoli voita kuitenkaan”

  Mullehan se on saman tekevää, itseasiassa nyt vaan enemmän kiinnostaa, toistaako historia itseään jälleen, sehän nähdään kohta kuinka takkitaaskin varmaan kääntyy?

  Persujen puoluekäyttäytymiseen kun kuuluu perusasiana se että ensin uhotaan oikein olan takaa, mutta sitten kun pitäisi alkaa toimimaan ja lunastamaan uhoja, aletaankin selittelemään sitä sun tätä ja tehdään aivan toisin kuin on uhottu ja kiillotetaan vaan napaa selittelyn lomassa.
  Pätee muuten muutamaan muuhunkin puolueeseen.

  Tää on niin nähty jo..

  Mutta tärkeintähän onkin, että napa kiiltää!

  Että Sikäli….

 4. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Mitäs mieltä Kuningasjätkä on lähteekö perussuomalaisten kannatus nyt nousuun, itse epäilen. Jos lähtee on piilomaahanmuuttovastaisuus ollut huomattavasti piilossa. Tosi kaikki eivät ”kehtaa” tuoda mielipiteitään esille yhtä selkeäasti kuin Persujen uusi varapuheenjohtaisto.
  Ja nimimerkille ”USKOMATONTA TUUBAA”, kyllä Hän oli hämeenlinnalainen opettaja joka kulki meille Turengin kovapäisille julleille opettamassa pilkunviilauksen alkeet. Pyrin olemaan numeroissa suht tarkka, en olisi monesta työtehtävästä selvinnyt ilman kohtuulista lukujen hallintaa.

 5. avatar tapio13 sanoo:

  Äänestyksen tulos jakautui seuraavasti: Annettuja ääniä 1845, hylättyjä ääniä 155, hyväksyttyjä ääniä 1690, Halla-aholle ääniä 949, Terholle ääniä 629.

 6. avatar Heimo Huttunen sanoo:

  Olipa niitä ääniä nyt kuinka tahansa niin lähes viisisataa osallistujaa sekoili ääniensä kanssa tai onnellisena kaivoi napaansa, taisivat olla kanta hämäläisiä ne navan kaivajat

 7. avatar saara finni sanoo:

  En kuunaan ole ollut yhdessäkään poliittisessa tilaisuudessa. Tämä oli ensimmäinen ja todella mieleenpainuva.
  Ja vaikka polvi oli niin hiton kipeä, että tuskin pääsin kävelemään, niin napaani en kuitenkaan jäänyt kaivelemaan, vaan kinkkasin joka kerta äänestämään. Matka oli tosi pitkä, sillä se Jyväskylän läävä on suurkarjalle tarkoitettu. Onneksi siellä määrättiin oikeanpuoleinen kaista liikuntavammaisille. Oli pyörätuolia, kyynäräsauvaa, keppiä ja ilman keppiä vaivaisia. Sitä kaistaa pääsi sutjakasti koppiin, jossa opas tarvittaessa neuvoi miten äänestetään. Minä tarvitsin apua, mutta opin sentään: ensin tunnistuslappu pannaan lukijalle, sitten painetaan lyhyesti oikeaa numeroa ja sitten valmis-nappia. Niin meni ääni Halla-aholle ja Slunga-Poutsalolle. Varapuheenjohtajia en ehtinyt äänestää kun juna lähti takaisin heti neljän jälkeen. Ainoa, mikä oli kehnoa, oli ruoka. Vain jotain Soini-lihapullia ja kituliaasti salaattia. Sai sieltä sentään ostaa reissumies-sämpylöitä, joiden välissä oli juustoa ja tomaattia, joten nälkään ei nääntynyt ja oma vesipullo oli mukana muovikassissa. Hankilöllisyys tarkastettiin joka paikassa tosi tarkkaan. Vuodella vanhentunut passini ei kelvannut, vaikka siinä oli ihan oikeannäköinen, harmaahapsinen kuva. Sen sijaan kelpasi yli 20 v. vanha kelakortti, jossa oli nuoruudenkuna, itse otettu Helsingin rautatieaseman kopissa. En näytä enää tippaakaan siltä tyypiltä, mutta sen ne hyväksyivät. Kun saliin sisään mennessä ja sieltä poistuttaessa ja joka paikassa muuallakin piti lämätä kaulassa kannettava kortti näytölle, mutta kertaakaan eivät tarkastaneet, mitä minulla oli muovikassissa, sanoinkin kerran, että tännehän olisi voinut tuoda vaikka pommin.

  Pressan höyrypäisiä möläytyksiä eilen luettuani olen huomannut, että todellista pommiahan minäkin sinnen kannoin eli ääntä Halla-aholle. Voiko presidentti tosiaan olla noin moukka? Näköjään voi. Pidin aikaisemmin itsestään selvänä, että äänestän Niinistöä. Nyt aion kirjoittaa äänestyslappuun: Voi Jenni rukka!

 8. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Hyvä Saara!

  Jenni Haukiohan on poliittinen tuote ajalta jolloin oli muotia jotta menestyäkseen mies-poliitikon oli hommattava huomattavasti itseään nuorempi vaimo tai ainakin rakastajatar. Näinhän meneteli Lipponen ja moni muu. Niinistölle Jenni järjestyi kokoomuksen puoluetoimistolta.
  Aika on nyt toinen. Ranska kulkee etuajassa uudessa virrassa. Nyt mies-poliitikon on hankittava vanha ja kokenut nainen avukseen, mieluiten paljon iäkkäämpi kuin itse on.
  Kokomuksen puoluetoimisto on jo harkinnut neuvotteluja Aira Samuliinin kanssa. Hänestä sorvataan uusi siippa Saulille. Jennille luovutetaan ärhäkkä urheiluauto, hieman jarruviallinen.

 9. avatar kuningasjätkä sanoo:

  No nyt menee ent. metsuri, nyk lintupönttötehtailija(lintupöntöt omasta päästään) Erkillä liian lujaa….
  Pientä rajaa nyt. Viestisi on tallennettu ja huonoksi havaittu, joten jos samanlaisia vielä tulee, niin se on sitten slut jälleen joksikin aikaa…
  Tuota tekstiäsihän voisi jo nimittää vihapuheeksi?
  En hyväksy kuitenkaan ihan mitätahansa juttuja palstalleni, olkoonkin että kyseessä on vain laivan keulakuva tai auton keulamerkki, mutta puolisoiden juttu pitää jättää rauhaan.. Ei tuollaisia kukaan järjissään oleva kirjoittele kuin sinä Erkki nyt!

  Olisiko syytä hakeutua hoitoon ja pyytää lääkitystä ongelmiisi?

  Minun mielestäni, Jenni on parasta mitä suomella on tarjota kaikkialle! Olkoot muut mitä tahansa!!!!!!!!!

  Vai olekko sä Erkki sitämieltä että seuraavan Suomen tasavallan presidentin pitäisikin olla Homo-Haavisto puppelipoikineen? Tai kentien joku Nils Torvaldsen, joka enemmänkin on sukua jollekin Viikingille kuin yhdellekään suomalaiselle?

  Eiköhän me näistä sateenkaarihemmoista saatu tarpeeksi
  jo yhdestä ävvvävikaisesta lesbosta joka lumeenvuoksi nai itselleen puupökkelön, kun puoliso piti olla?

  Mietippä nyt uudemman kerran ja pyydä julkisesti anteeksi tekoasi, tällä palstalla!

  Sikäli jos osaat?

 10. avatar matti sanoo:

  Hyvä Kuninkasjätkä !

  Sinun blogiasi on aina mielenkiintoista lukea. Saaran ja Erkin mielestä varmaan pressaksi Saulin sijaan sopisi metsuri Hakkarainen kera morsiamensa, kuka se nyt sitten olikaan.

 11. avatar saara finni sanoo:

  Ovatkohan kristilliset ja hurrit yhtä innostuneita myymään oman hillotolppansa himossa lähes kaikki Suomen terveyspalvelut yksityisfirmoille kuin oli aikoinaan Soini?

 12. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Eikös se Hakkarainen ollut kuiteskin sahuri, eikä mikään metsuri? Ja onko sillä mitään morsiota, muuta kuin viissataakuutioinen motskari ja perheyrityksen sirkkelisaha…?

  Mutta se tässä hommassa naurattaa, että kun Soini kyllästyi kokoomuslaisten ja kepujen perseen nuoluun, kun sai siitä vain eturauhasongelmia(luokiteltua tietoa), joten luopui leikistä, niin nyt tämä Halla-Ahon valinnan ylläripylläri sekoittikin kaikkien hallituspuolueiden faktat ja pasmat.

  Mutta jos KePuista ja KesKustasta tuntuu kerran siltä ettei hallitusyhteistyö voi jatkua, niin siitä vaan,….. lähtee pois hallituksesta ja thats it.1
  Saadaan uudet vaalit ja sittenhän se sillä tuloksella nähdään kuka käskee mistä seuraavaksi kansa kusee kintuilleen ja ketä/mitä kansanryhmää jälleen kusetetaan.

  Vaikka kyllä mä ainakin tiedän sen jo ilman uusia vaalejakin ketä jälleen lypsetään. On ne sen verran kieroja ja korruptioituneita koko sakki, yli puoluerajojen kaikki!

  Nyt katos pitäisi tehdä niin että nää eduskunnassa vuosikausia oleskelleet muumiot pitäisi saada kaikki pois kerralla ja aloittaa puhtaalta pöydältä kertaheitolla uusin kujein ja tää nykyinen kusetusmeininki pitäisi jättää pois kokonaan.

  Eikä siihen auta se että joitain huippu-urheilijoita ja miss- suomikanditaatteja sinne tilalle valitaan, vaan ihan asiantuntijoita, joilla on selkeitä visioita kuinka tämä maa nousee jälleen jo kolmannen kerran orjuuden allikosta ylös, näyttäen maailmalle kuinka maassa ollaan, ensinnäkin maan tavalla ja toisekseen työtä tehden sen eteen että edes omilla kansalaisilla on hyvä olla!

  Siellä eduskunnassa ja samaten eu-meppilässä on niin monta omaan pussiin pelaajaa,(voisin mainita tässä moniakin, mutta olkoon nyt silti) että kun vaan joku keksisi kuinka ne saadaan savustetuksi pois, niin olisipa kiva.

  Yksinomaan tää maahanmuuttopolitiikkakin on sellaista, että niin kauan kun siitä itselle ja tukijoille on jotain hyötyä, siitä pidetään kiinni, mutta sitten kun siitä ei olekaan vaan on enemmän haittoja, se onkin äänestäjien vika…Eli siis ”vaalikarjan”…”tehän sitä halusitte” silloin selitellään…

  K<strong>aikkein eniten mua suututtaa nää yritysjohtotaustaiset politikot, siis jos yrityksiä johdettaisiin näin niinkuin valtiota ja kuntia johdetaan, niin tää maa ja kaikki kunnat olisivat konkurssissa.

  Aivan ruohonjuuritasolla esim. Hartolan kunnanhallituksen ja- valtuuston touhuiluista voi asian jo päätellä, koko suomen mittakaava ja tappoitilinpätökset ovat vaan vielä paljon isompia.

  Valtion ja kunnan touhut ei ole yritystouhuja, joten yrittäjät pysykööt lestissään ja keinotelkoot yritysmaailmassa mutta elkööt sekaantuko politiikkaan lainkaan!

  Kunnilla ja valtioilla ei ole varaa ajautua konkurssiin! vaikka olisikin maksajia kuinka paljon tahansa.

  Ainakaan minä henk.koht. en haluaisi maksella kusipäisyydestä tehtyjä touhuiluja ja puuhasteluja omasta pussistani..!

  No nykylakien mukaan ei minun eikä muidenkaan niin täydykään tehdä, muuten kuin välillisten verojen ja maksujen myötä!

  Mutta eihän se ole kuin ajan kysymys, koska nää ikuisuuspellet sen lain keksivät, että kansa maksaa vaikka mitä vittumaista menoa keksitäänkin?

  Jos sellinen lakiasetus joskus tulee, niin myyn kaiken mitä omistan alehintaan , jaan kaiken mitä omistan maailman kulkukoirayhdistyksille ja muutan kunnan /valtion elätettäväksi ukkokotiin ja haistatan paskat koko valtiovallalle, niinkuin teen nytkin näin: https://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ ja lisäksi näin: https://www.youtube.com/watch?v=OoXrN3wtiUQ

  ETTÄ SIKÄLI, vittu joo!

 13. avatar saara finni sanoo:

  Tämä on minulle uutta, että hallitusta ei muodostetakkaan faktojen varaan vaan arvojen. Hupsista! Pitiköhän Halla-ahon tehdä paperilista kaikista asioista, joita hän arvostaa ja joita ei arvosta, vai miten se asia tarkistettiin?

 14. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Mä olen sitä mieltä, että Halla-Aho on aivan asialla nyt, kunhan ei sorru mielistelyyn, kuten edeltäjänsä Timo Soini, jonka takki kääntyi heti kun mieluinen ministerinpesti oli tarjolla!

  Siinä suurin syys siihen miksi muodostui kaksi leiriä persuihin, toinen suvereenisempi takinkääntäjäleiri ja toinen tämä leiri jota Halla.-Aho nyt vetää.

  Mä niin toivoisin että tämä uusi linjaus pitäisi nyt.

  Ajatelkaa mikä pettymys se lopulta olisi jos niin ei kävisikään taaskaan.

  Jytkyjä olisi turhaa odotella enää sen koomin.

  No tottahan toki Soinin perseennuolijat tietysti sanoutuvat irti politiikasta, mutta sanoutukoot, sillä perseen nuolulla ei pötkitä kuin niin kauan kuin vahvamies on vahva, nyt sillä ei ole mitään rakoa mitä nuolisi, Soini harrastelee raveja, menkööt hekin raveihin kun ovat samaa pataa..

  Niinkuin Hämeenlinnan poika Irwin sen sanoo: https://www.youtube.com/watch?v=ADilN0erl_k
  ”Tää maa on Suomalaisten, Ryynästen ja Horttanaisten…” ja niin sen pitäisikin olla ja pysyä

  Enkä tarkoita sillä pelkkiä lakupettereitä ja maahantunkeutuvia parrakkaita poikia, vaan yleensäkin koko globaalia kaivos-ym teolisuutta, jotka kuorisivat mielellään kermat päältämme jättäen pelkän kurrin lipiteltäväksemme ja sontakasat siivottaviksemme!

  Niin että sitä mä vaan, nyt pitäisi laatia lait uusiksi, että se mikä on meidän maallamme, me myymme kyllä motta emme ilmaiseksi anna ja haluamme maksuksi myös hyvinvoinnin muillekin kuin niille joilla se jo nyt on!

  Kokoomus ja KEPU epäonnistuivat siinä, siksi että ajattelivat vain omiaan ja vetivät omaan liiviin liiaksi. Nyt olisi näytön paikka sille kuinka toimitaan oikein KOKO kansakunnan parhaaksi, siis kuinka kaikki saavat sen osan joka heille oikeasti kuuluu!

  Yhteistä hyvää ei jaeta niille joilla yksityistähyvää on jo yllinkyllin! Yhteinen hyvä kuuluu niille joilla ei ole muuta kuin työntekemisen ilo, laskujen jälkeen!

 15. avatar saara finni sanoo:

  Sipilä hokee arvoja ja luottamusta kuten oli ennen. Eli silloin kun ruskeakielinen Soini hyväksyi kaikki kepun ja kokoomuksen talous- ja muut metkut kunhan vain sai pitää hillotolppansa eli lennellä ympäri maailmaa. Mutta Halla-ahossapa kaverukset tapasivatkin miehen eikä mihin tahansa äänettömänä yhtiömiehenä suostuvaa lökäpöksyä. Hyvä, Halla-aho! En ole äänestänyt turhaan enkä väärin.

 16. avatar saara finni sanoo:

  No niin, Sipilä julistaa pitävänsä kiinni maakunnistaan ja Orpo ”valinnavapaudestaan” eli yksityisten lääkärifirmojen rahankirstuista. Ruotsalaisista ei ole mitään toivoa. Sais nähdä haluaako kristillinen nainen pitää köyhien ja sairaiden kansalaisten puolia. Ja pystyykö hän siihen? Tämänkertainen unelmani on uudet vaalit.

 17. Voipihan se olla niinkin että Soini suunnitteli kaiken tapahtuvaksi näin, mutta noin silmänlumeeksi esittää pettynyttä tilanteeseen nähden, vaikka hihittelee salaa itsekseen ”saatiinpas uudet vaalit ja hallitus nurin”

  Sipilän olisi pitänyt heittää pyyhe kehään jo aikaa sitten, mutta tuolloin se ei onnistunut ilman että olisi samalla menettänyt kasvonsa. Nyt eroaminen on helpompaa kun voi syyttää jotain toista tahoa erosta!

  Voi käydä kohta niin että Sipilä joutuu palaamaan takaisin puukaasuautotehtailijaksi. Toisaalta mikäs on palatessa kun on pedattu hyvät lähtökuopat ja rahoituskoukerot valmiiksi.
  Tai ehkäpä vaikka Terrafame tarvitsee kovanluokan yrittäjätaustaista neuvonantajaa?

  Ja eiköhän Orpollekin löydy jokin kiva palkkiovirka tai toimi vaikkapajonkin suuren yksityislääkärifirman lobbaajana?

  Ja kun päälle tulee vielä mahdolliset sopeuttamiseläkkeet sun muut korvaukset hallintoneuvostoista ym, niin ei nää herrat tyhjänpäälle jää, vaikkei uusissa vaaleissa saisi yhtään ääntä!

  Siinäpähän niitä arvoja on kerrakseen?

 18. Muistappa nyt Saara, seuraavan kerran kun asioit pankkiasioita vaikka puhelimitse ja turvakysymyksenä esitetään se kuuluisa kysymys; ”Oletteko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö?” Vastaa kyllä siihen kysymykseen ja lisää vielä että”olin kaatamassa suomen kepulointihallitusta” !

  Ja se että kun näin teit antaessasi äänesi Halla-Aholle, taisikin olla aivan oikein tehty.
  Nyt vaan kaikki peukut pystyyn ja kädet ristiin kyynärpäitä myöten , toivoen ja rukoillen, että Halla-Ahon puheet pitää, eikä käy niin että persut pettävät jälleen kansan odotukset kääntämällä takkinsa. Sillä siihen heillä ei ole varaa enää ! Kuten ei kovin monella muullakaan puolueella tästä eteenpäin.

 19. avatar saara finni sanoo:

  MTV:n mukaan Sipilä on käynyt iltalypsyllä perussuomalaisten joukoissa.

 20. avatar Walkman sanoo:

  Mahdollisesti sekä Sipilä ett Orpo ovat itsekin todenneet SOTEn ja Maakuntahimmelin olevan järjettömiä ideoita. Näin ollen nämä projektit saadaan kuopattua kätevästi syyttäen persuja.

 21. avatar saara finni sanoo:

  Ainakin yksi on varmaa: tapaaminen Halla-ahon kanssa oli pelkkä sirkustemppu. Olivat jo etukäteen, paljon ennen Halla-ahon valintaa, päättäneet, että jos Halla-aho valitaan, niin siihen loppuu rtion lento.

  Kolme syytäkin oli mietitty valmiiksi:

  1. Arvot
  Pressan sihteeri oli varmaan hiki päässä kahlannut läpi kaikki Scriptan kirjoitukset ja löytänyt kuin löytänytkin kymmenen vuoden takaa kaksi sanaa, joihin Halla-ahon voi hirttää. Niitä pressa sitten kailotti katumaan. Kun ei katumusta kuulunut, oli asia selvä. Arvot olivat väärät.

  2. Luottamus
  Mahdotonta tietää, olivatko kaverukset kysyneet Halla-aholta, että aina kun uusia asioita ilmestyy päätettäväksi, niin sopiiko sinulle, että olet aina samaa mieltä meidä kanssamme. Eivät varmaan. Tiesivät näköjään, että Halla-aholla on aivot. Kehuihan Sipiläkin häntä älykkääksi ja analyyttiseksi mieheksi.
  Joten kysymättäkin oli selvää, että hänellä on varmasti myös oma näkemyksensä asioista ja hän haluaa niistä myös keskustella. Ja entäs sitten, jos ei suostukkaan oleman samaa mieltä?? huh, huh! EI tule mitään. Luottamusta ei löytynyt.

  3.Työskentelytapa
  Trion on tavattava päivittäin kun uusia asioita ja päätöksiä tulee niin tiuhaan, väitti Sipilä. Halla-aho oli jo etukäteen sanonut, että hän aikoo hoitaa homan Eu – edustuksen ohella, joten rtion kokouksetkin voitiin tyrmätä jo etukäteen. Syvää hämmästystäni kyllä herätti se, että miten se jokapäiväinen tapaaminen puheenjohtajan kanssa onnistui Soinin lukuisten ja pitkien työmatkojen aikana. Mutta sehän olkin Soini. Ei siltä mitään tarvinnut kysyä. Se oli antanut luvan kaikeen jo hallitusta muodostettaessa. Joten työskentely euroedustaja Halla-ahon kanssa oli mahdottomuus.

 22. avatar saara finni sanoo:

  Jassoo, ja sama peli jatkuu, mutta nyt on oltava vieläkin nöyrempiä, jos Sipilä vielä hyväksyy nämä seteleselkärankaiset ajelemaan ministeriautolla. Ja miksei hyväksyisi. Seteleillähän hänen arvonsa mitataan.

  Eli sotekatastrofi toteutuu. Vanhukset, köyhät ja sairaat kyykkyyn.

 23. avatar Uskomatonta tuubaa sanoo:

  Luuseri Soini lähti käpykaartiin, demokratia ei kelpaa kun oma hillotolppa on uhattuna.

  Tämä on Kokoomukselle ja Keskustalle sopivaa arvomaailmaa.

 24. avatar saara finni sanoo:

  Seuraavalla videopätkällä näkyy ja kuuluu Jussi Halla-ahon tiedotustilaisuus perussuomalaisten toimistossa. Alkuperäinen lehden video käsitti koko tilaisuuden sekä toimittajien kysymykset ja vastaukset. Toivottavasti Perussuomalaiset julkaisee sen myöhemmin omalla videollaan. Tilaisuudessa oli mukana myös Slunga-Poutsalo, joka käytti lyhyen puheenvuoron sekä työmies Putkonen, joka jakoi kyselyvuoroja.

  Ja miten Halla-aho suhtautui tuohon seteliselkärankaisten joukkopakoon? Sen näet videolta.

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005251999.html

 25. avatar saara finni sanoo:

  Sipilä sopisi ehkä vielä paremmin paremmin teatterialalle.
  Sari Essayah sanoo STT:lle, että ”jos jonkinlainen hallitusruletti pyöri, emme olleet siinä mukana. Pääministerin kanssa ei ollut minkäänlaisia hallitusneuvotteluja” ja Rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kertoo STT:lle, että hallituskriisi ja neuvottelut vaikuttavat olleen etukäteen kirjoitettuja. Hänen mukaansa on saatu olla mukana näytelmässä, joka hieman vaikuttaa siltä, että jotkut tiesivät etukäteen, että näin tässä kuitenkin loppumetreillä aiotaan tehdä.

  Eli etukäteen oli Soinin kanssa sovittu, millä hetkellä erosta ilmoitetaan, ja ehkä sekin, että Sipilä lähtee komeasti lentokoneella Turkuun juuri oikeaan aikaan, jotta saa viestin erosta juuri ennen Turkua, voi tehdä komean U-käännöksen kaupungin yllä ja palata naama voitonriemuisessa virneessä takaisin Helsinkiin ottamaan vastaan karkulaiset. Kyllä Sipilällä draaman tajua on. Lentokone antoi koko näytelmälle mahtavat puitteet. Se tiesi, että siitä kerrottaisiin ja sitä kuvattaisiin. Auto olisi ollut tässä näytelmässä paha lässähdys.

 26. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Saara Hyvä!
  Pysyisitpä faktoissa:
  Sipilä teki U-käännöksen autolla välillä Turku-Naantali.

  • avatar saara finni sanoo:

   Kiitos huomautuksesta. Minulla taitaa olla vielä enemmän draaman tajua kuin Sipilällä. No, konetta kuitenkin kuvattiin. Ja mukava, että olet seurannut asioita tarkkaan.

  • Sipilä ja suomen hallitus ovat tehneet näitä U-käännöksiä koko nykyisen hallituksen olemassaolon aikana, että ei näitä enää jaksa kaikkia laskea.

   Tuo hallituksen hajottaminen, olisi ollut viisain ja tärkein päätös jonka hallitus on koskaan tehnyt, mutta sekin piti perua, niinkuin tässä nyt on peruttu yhtä jos toista aivan lähiaikoina.

   Jos Sipilä johtaa maata kuin yritystä, niin eipä taida sipilöintiyrityksilläkään olla kaikki kunnossa.

   Aika tuuliviirin hommaa tuntuu olevan..

 27. avatar saara finni sanoo:

  Lähetin äsken Tiina Elovaarallle seuraavan sähköpostin:

  ”Minäkin äänestin Halla-ahoa ja tuloksen kuultuani hakkasin ylös nostettuja käsiäni kiivaasti yhteen kuten sadat muutkin. Varmaan olen mielestäsi kaksikätinen vaarallinen natsi-mummo (79 v.) Voi tyttö rukka.”

  • avatar Antti Sulonen sanoo:

   Ei kai kukaan sinua estä syleilemästä Halla-ahoa, jokaisella on jumalansa, vaikka sen kieltäisikin. Voi mummo rukka.

   • avatar saara finni sanoo:

    Kiitos, poika rukka, luvasta syleillä Halla-ahoa. Niin pitkälle en vielä olekaan päässyt, mutta kenties sekin päivä koittaa, jois en sitä ennen siirry tuonilmaisiin.

 28. avatar saara finni sanoo:

  Ja tänään sitten klo 14 UV eli Ultra Valehtelijat aikoo vallata Perussuomalaisten puolueen. Niinpä tietenkin.

  Tähän tulokseen tulin luettuani lehtijutun Slunga-Poutsalon aamuisesta TV-haastattelusta.

  Kannattaa katsoa Sensuroimaton päivärinta-video, jossa haastatellaan Perussuomalainen-lehden toimittajaa. Se on siis Iltalehden sivuilla.

 29. avatar saara finni sanoo:

  Perussuomalainen lehden toimittaja Matias Turkkilaa haastatellaan seuraavalla Sensuroimaton Päivärinta-videolla:

  http://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/201706140190928_iv.shtml

Jätä kommentti

css.php