Hartolan Kuningaskunta, kunnostautui jälleen!

 

Ja taaskin negatiivisesti!

Mies heilutteli pyssyä ja uhkaili ihmisjoukkoa Hartolan (päijät-Häme.ssä) – S-Marketissa..

 

Tälläkertaa oli asialla poliisin vanha tuttu, 26 vuotias mies, joka päätti järjestää pienen välikohtauksen paikallisessa S-Marketissa.

Viimeaikoina mediassa on ollut jos jonkinlaista juttua katastrofeista , lento-onnettomuuksista sun muista terrori-iskuista ja aina on ilmaantunut joku joka on päässyt jopa iltapäivälehtien palstoille kertomalla ”vähältä-piti tilanteestaan”

Minullakin ”vähältäpiti-tilanne” oli lähellä!
Olin näes n. 15.30 lähdössä Hartolan S-Markettiin, joka on ainoa ruokakauppa Hartolassa, ellei lukuun oteta mukaan Neste Jari-Pekan tiloissa olevaa lähinnä kahvia-makkaraa- maitoa, eilistä pullaa ja joitain säilykkeitä myyskentelevää kioskityylistä K-kauppaa

(tupakkaa ja kaljaa ei myydä siellä, uskonnollisista syistä, vaikkakin pomo itse polttelee sikaareita ja juo konjamiinia, vaikka joku helluntalainen onkin)(( sisäpiiritietoa, vahvistamatonta..))

No tulin siinä kupanneeksi lähtöni kanssa ja kun matkalla vein roskia Metsäkosken(aivan E4 tien vierellä Pertunmaa-Koitti tien risteyksessä) yhteiskeräyslaatikkoon, joka muuten on tod. suosittu paikka viikonloppuisin muualta tulleiden matkalaistenkin keskuudessa(joka ikinen maanantai on sellainen roinakaaos ympäri lootaa, että hirvittää mennä lähellekään)(( no tosin tähän asiaan on suunnitteilla muutos, alueelle nääs on kaavailtu kameravalvontaa ja ”sakotusta” roskien heitteillejätöstä. n. 1000€ per roskaaja))

Siis…. Katselin ja kuuntelin siinä kuinka pari-kolme poliisiautoa painoi Hartolan suuntaan pillit vinkuen huippuvauhtiaan.

Klo 16.40 saavuin sitten Hartolan S-Marketin pihaan ja totesin tilanteen. Tekijäksi ”epäilty” oli jo laitettu rautoihin ja autoon ja jälkiselvittely oli vain kesken.

Voinen siis sanoa hyvällä omallatunnolla, että selvisin jupakasta ilman traumoja ja aivan onnekantamoisen myötä.
Siis onnekantamoiseksi voitaisiin vaikka laskea, ne 12,60 euron arvoiset tyhjät pullot ja kaljatölikt joita innostuin lisätienestin toivossa keräämään /dyykkaamaan roskapöntöstä( Onse vaan kumma kuinka pullot ja tölkit täysinä jaksetaan roudata kaupasta kotiin/mökille, muttei sitten takaisin kauppaan panttien takia….no samapa se kyll ne mullekin kelpaavat.)( nääs kun 12.6 eurolla saa kahdeksi päiväkis tupakit)…

No tää tämänkertainen(Monia muitakin on ollut, jopa tänä vuonna,Linkki;  tässä yksi tapaus) Hartolan pyssymies, jolla oli paukuissaan märkää ruutia, (LINKKI:  oli pakoillut poliisin kiinniottomääräystä jo jonkin aikaa, mutta poliisi ei muilta(autoilijoiden sakotus) kiireiltään ollut häntä kerennyt tavoitella.

Nyt sitten kirkonmiehet-ja naiset sun muut kallonkutistajat antavat kalliseen hintaan(valtion piikkiin) kriisiapua kaltoinkohdelluiksi tulleille asiakkaille.

Hei sitä kriisiapua kannattaa käyttää! Mahdollisimman moni ja tarpeeksi monta kertaa, siis ainakin kolmesti päivään ja ainakin neljä viikkoa putkeen.

Siillätavoin ainakin varmistetaan se, että autoilijoilta kerättyjä sakkomaksuja kohdennetaan oikeisiin osoitteisiin, eikä jaella optioina tai tulosbonuksina poliisijohdolle, tai muuten vaan hassata joutaviin matutukiin tms, vaikkapa hätäapuihin afriikan kansalaisille….

Mutta oikeesti hei!

Jotenkin vaan noin maallikkona on sellainen mutu-tuntuma asiasta, että eikö näitä Poliisin vanhoja tuttuja voisi hieman herkemmin laittaa rautoihin ja vedelle ja leivälle?

Sillä eihän tässä ole mitään järkeä, että kansalaisten pitää pelätä alati, liikkuessaan kaikkialla, kun poliisin vanhat tutut saavat mellastella kuinka tahtovat?

 

Että…Sikäli…?.

 

 

Ja lisää aiheesta lötyy iltapäivälehtien sivuilta, siis mikäli oman navan kaivamiselta Hämäläisillä aikaa jää…

Kommentti artikkeliin “Hartolan Kuningaskunta, kunnostautui jälleen!”
  1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

    Tosta kriisiavusta, serkunni joutui aikanaan tähän tsunamikatastrofiin. Meni puolisonsa mukaan niiden kahden aallon välissä käymään rannalla. Puoliso kertoi pelänneensä kuinka kävi kun toisen aallon harjalla lensi mopoa,venettä ja muuta kamaa, eikä miestä kuulunut. Lopulta tuli, eikä ole sanaakan puhunut mitä näki (ei myöhemminkään) Seutulassa tuli näitä katastrofiavun tyrkyttäjiä käski heidän mennä v……n.
    No suolaiset vakilat ovat virolaisten ja muiden ulkomaalaisten lepokoteja (kun vertaa oman maan oloihin). Kukkahattutädit kieltävät heidän palauttamisensa lähtömaahan. Täällä täysi ylöspito ja jos jotain puuhastelee maksetaan vielä palkkaakin. Vain kovanluokan suomalaiset kriminaalit istuvat Riihimäellä yms. Nää kunkin paikkakunnan pikkupahantekijät saavat jatkaa puuhasteluaan.

Jätä kommentti

css.php