Mitenkähän tämmöiseen luottamustoimeen pääsee?

Suomi 100 hankkeen hallitus jakelee veronmaksajien rahaa holtittomasti.

Palkkion kokouksista saa vaikkei ole edes paikalla

17 kiloeuroa vuodessa ilmaiseksi, tekemättä yhtään mitään ja tikkuristiin panematta, kotisohvalla löhöillen.

 

Kyllä mullekin kelpaisi, saattaisin jopa käväistä pikapuolisesti joka toisessa kokouksessakin? Siis saattaisin, ellei olisi tärkeämpiä hommia esteenä.

 

Ei Suomessa ole näemmä rahasta pulaa! Ja jos tulee niin leikataan pienituloisilta lisää ja leikataan vaikkapa kotihoidontuesta taimikäsenytolikaan…, niinkuin Persujen loikkaripuolue  Sinimustan Tulevaisuuden Sampo Terho aikoo…

 

 

Voi Jumalan pyssyt ja puukuulat, kyllä ottaa niin päähän moni juttu, että teksi mieli sanoa, ja sanonkin;

######,¤¤,%%%,%&&&&%%¤¤#¤¤#¤¤#¤¤%”%%¤¤##,½§½§½§ !

 

Että Sikäli….

 

6 kommenttia artikkeliin “Mitenkähän tämmöiseen luottamustoimeen pääsee?”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Älä nyt housujasi revi siellä Hartolan kuningaskunnassa. Joka vuosi valuu miljoonia sekä valtion- että kuntien kokouksissa henkilöille, jotka käväisevät vain kokouksen alussa, että saavat nimensä pöytäkirjaan ja siten kokouspalkkion. Hämeenlinnassakin kerrotaan näitä momenetoimenliisoja olleen ja olevan. Olenko zsovinisti kun yhtään miesnimeä ei mieleeni ole tarttunut, tiedä häntä.
  Lisäksi nämä ovat lillukanvarsia suuriin ”kusetuksiin ” verrattuna. Huippuna Terrafame/Talvivaara, jossa tämä Lauri Ratia jaksaa vuodesta toiseen kertoa, kuinka kohta kannattaa. Nyt kuulemma tuotanto toimii, mutta kun joka tonni tuottaa persnettoa. Nikkelin maailmanmarkkinahinta on niin alhaalla. Sama ukko kertoi ,että tuotanto on kannattavaa kun nikkelin hinta on keskimäärin 12 tuhatta euroa/tonni, on pyörinyt tuoll 9-10 t/tn. Lisäksi Hän unohtaa, että kaivos jalostaa kaikken rikkainta juuri louhittua mamia. Kaikki näkevät tv kuvista minkälaiset kasat siellä on tätä köyhää malmia, joskus sekin on jalostettava.

  • avatar Magnus Stultus sanoo:

   Tämänhetken tilanne Nikkelille :
   Nikkeli (LME spot), USD/t

   Viimeisin Muutos 1 pv 1 vko 1 kk 3 kk YTD 1 v Aika
   10 335,00 80,00 0,78 1,52 13,26 14,71 3,25 -1,01 04.08.

   Mutta eihän se nikkeli se pääasia olekaan, vaan ne sivutuotteet, joita edelleenkin tongitaan, vaikki niistä mitään kerrotakaan julkisesti.
   eli Uraani, sinkki, kulta, hopea palladium ja muut strategiset metallit.

   Käyppä jokukerta autoilemassa Rautavaaralta sotkamoon menevää tietä ja ota geigermittari mukaan. Kovasti naksuttaa Talvivaaran kaivoksen lähellä, on nääs säteilyä ilmassa.

   Nikkeli on vain silmänlumeena, mutta ne muut on joillatehdään rahaa…

   Sitäpaitsi valtio pumppaa tuhatlappusia joka päivä kaivokselle ja alihankkijoille, putkea pitkin tonnitolkulla, jos raha alkaa loppumaan. siitäkään ei vaan enää kerrota, ettei kansalaiset innostuisi pullikoimaan.

 2. avatar Magnus Stultus sanoo:

  On se vaan muuten harmillista, ettei suomesta ole löytynyt tinaa!
  Nääs tinasta saisi nykyään saman kuin nikkelistä jokuvuosi sitten.
  Ajatella lähes 21k€ tonnilta..
  Onko tinalautaset tulleet jälleen muotiin?

 3. avatar matti sanoo:

  Mulla sattui munkki pari vuotta sitten. Ostin Fiskarsin antiikkimarkkinoiden kirppariosastolta mitään sanomattoman naisen patsaan. Ajattelin että oli jotain valurautaa tai metallia. Painoi 4,8 kiloa. Sitten kun kotona sitä selvittelin, niin oli tinaa. Ei tiennyt myyjäkään mitä myi koska pyysi patsaasta 3 euroa.

  • avatar Magnus Stultus sanoo:

   Ajatella ostit 3 eurolla satasen? Noin siis romuarvolla mitattuna, mutta se voi olla arvokkaampikin, kannattaisi tarkistuttaa!
   Mulla kävi vieläkin parepi tuuri, ostin tavalliselta kirpparilta 5 eurolla ”kultaduplee” rannekellon, joka myöhemmässä selvittelyssä osottautuikin täyskultakuoriseksi 18 K. arvokelloksi, se on vielä tallessa mutta olen saanut siitä aika kivoja tarjouksia. Nyt jos sen myisin saisin satakertaisen voiton.

 4. Ja on se kivaa jaella , Suomen itsenäisyyden kunniaksi rahaa afriikkaan..
  Niinkuin nyt tästäkin jutusta voi päätellä: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005323326.html

  Kyllä julkkikset osaa rahastaa ja jaella rahaa!

Jätä kommentti

css.php